Canlarım annem ve babam 30 yıllık evliler ve 30 yıldırda kavga ederler
annemin konkenlerinden babamın karı kız davalarından bir sürü şeyden anlatsamm
saatler sürer,
ama en aptalca olan annemin babamın yaptıkları yüzünden kareşim ve beni suçlu
görmesi ve bize yaptığı ezietler
babam artık evi terk etti. Dün gecede yan yana gelmeleri lazım
Biz babamı eve dönmeye ikna edecekmişiz sonra kız istemeye gidecekmiş
30 yıl kavga ederken bana mı sordum hem ben nasıl eve bağlıcam ki adamı
ala ala yaaaaaaa :1no2: sen yap. Ama lafta söyletmiyor kendine
O yiyip içip gezecek babamda evde oturup onu beklicez. Bütün mallar annemin üstüne
parayla bir derdi yok işi gücü kardeşimle bana eziyet etmek.
Her günümzü zindana ceviriyor yaaaaaaaaaa:gitme:
ayrintilar hemen dikkatimi ceker teolog :) ben iyiyim canim seni sormali? Ayagim kirik, biliyosun bütün günüm evde yatarak, oturarak ve laptopa bagli geciyor.. ama az kaldi insallah kutulucam.
ayrintilar hemen dikkatimi ceker teolog :) ben iyiyim canim seni sormali? Ayagim kirik, biliyosun bütün günüm evde yatarak, oturarak ve laptopa bagli geciyor.. Ama az kaldi insallah kutulucam.
bilmiyordum cnm cok gecmiş olsun
aa çok geçmiş olsun yenimi oldu ben duymadım da
sagolun canim ama ben anlattim zannediyodum.. 4 bucuk haftadir ayagim alcida..bi bucuk hafta sonra randevum var dr. Da ..insallah kaynamistir kemik.
eğer ağrı azda olsa oluyorsa kemik kaynıyordur canım
evet zaman zaman hafiften sizliyo ve sanciyo.. Demek bu kaynadigi anlamina geliyo öyle mi yerimseniben insallah öyledir cnm ya... Gercekten cok ama cok sıkıldım bu durumdan bi an önce yürümek istiyorum.
Pİnax nasıl kırdın ayaĞını cnm ya
bugün kan alan asistana bütün test edilecek seyleri söyledim... hic biseyden haberi yok ben anlattim ona hormonlar arasindaki dengeyi resmen... agzi acik aaa tamam ben bi doktora danisim dedi.
Yani diyecegim o ki cnm, bu zamanda doktor bile hastasini bastan sagma kontrol ediyo, kendi isini kendin haledemezsin tabiki ama en azindan neyin nasil olmasi konusunda bilgi edinmek sart, yoksa ayakta uyutuyolar sonra bi bakiyosun bilmem ne hastaligin hangi asamalara ulasmis...yazik günah ya... herkes isinin hakkini vermeli bence!
AYNEN CANIM BEN DEVLET HASTANESİNDE RUTİN KONTROLE GİTMİŞTİM KAN TESTİ SONUCUNDA HPstit C dediler kahroldum bittim onu duyunca.
sonra prf.e gittik randevu alıp seni korkutmuşlar hiç birşeyin yok dedi
cnm hic sorma ya, sorunda orda zaten:
Hic bir sey olmadan kirildi ayagim, ne bi kaza ne burkulma..hic bir sey! Bi gece ayagim agridi ertesi gün doktora gittim, röntgen cekildi.. Doktor kirilmis dedi hemde 1. Ayak taragi kemigi..yani ayaktaki en kalin kemik.
Kafami kurcalayanda bu oldu zaten, hic bisey olmadan nasil olurda kemik kirilir? Ama ben daha önce tiroid kanseri gecirdim ve bu yüzden isin tedavisi gördüm su an da suni tiroid hormonu aliyorum her gün..bütün bunlar kemiklerime zarar vermis olabilir düsüncesinden yola cikarak bugün kan vermeye gittim...sonucunu carsamba alicam bakalim.
Kendi derdimi kendim hallediyorum canim ya, valla tip okusam bu kadar arastirma yapmazdim heralde... Doktorlarin bi b... Haberi yok inan...illa söyliceksin buna da bakin buna da bakin diye...
Beklemek insanın canını sıkıyoorrrr...mafoldumben
çok haklısın cnm allah ne düşürsün ne de eksik etsin onlardan
ama tam doktorunu bulamazsan uğraş dur sona
dediğin gibi ışın tedavisinden kaynaklanıyor olabilir cnm seninki
acil şifalar dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?