Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

üzüldüm cnm ya inş. zamanla düzelir herşey

ayrintilar hemen dikkatimi ceker teolog :) ben iyiyim canim seni sormali? Ayagim kirik, biliyosun bütün günüm evde yatarak, oturarak ve laptopa bagli geciyor.. Ama az kaldi insallah kutulucam.

aa çok geçmiş olsun yenimi oldu ben duymadım da

Bu arada kızlarr dün gece istemede Kayın valdemlerde vardı. Tabiii bebek konusu açıldı. Kayın valdem yapsınlar çok istiyorum ben dedi.. Eşimde ilgiliydi bu sefer.. ayyy çok hoşuma gitti... İnşallah biran önce olur.. Piskolojikmanmı bilmem ama kendimi garip hissediyorum.. Çok düşünmekten sanırımmmm boshayallersmile

ben yeni takıldığım için bu topiğe haberim yoktu pinax cim bu arada kimler çevrimiçi anasayfanın altında yer alırdı ya o da yok bu arada sayfanın üst kısmında oft vardı o da değiştirilmiş

evet zaman zaman hafiften sizliyo ve sanciyo.. Demek bu kaynadigi anlamina geliyo öyle mi yerimseniben insallah öyledir cnm ya... Gercekten cok ama cok sıkıldım bu durumdan bi an önce yürümek istiyorum.

sabret canım inş. çabuk iyileşirsin ama ağrı var diyosun korkma bence

Pİnax nasıl kırdın ayaĞını cnm ya

cnm hic sorma ya, sorunda orda zaten:

hic bir sey olmadan kirildi ayagim, ne bi kaza ne burkulma..hic bir sey! Bi gece ayagim agridi ertesi gün doktora gittim, röntgen cekildi.. doktor kirilmis dedi hemde 1. ayak taragi kemigi..yani ayaktaki en kalin kemik.

Kafami kurcalayanda bu oldu zaten, hic bisey olmadan nasil olurda kemik kirilir? Ama ben daha önce tiroid kanseri gecirdim ve bu yüzden isin tedavisi gördüm su an da suni tiroid hormonu aliyorum her gün..bütün bunlar kemiklerime zarar vermis olabilir düsüncesinden yola cikarak bugün kan vermeye gittim...sonucunu carsamba alicam bakalim.

Kendi derdimi kendim hallediyorum canim ya, valla tip okusam bu kadar arastirma yapmazdim heralde... doktorlarin bi b... haberi yok inan...illa söyliceksin buna da bakin buna da bakin diye...

bugün kan alan asistana bütün test edilecek seyleri söyledim... hic biseyden haberi yok ben anlattim ona hormonlar arasindaki dengeyi resmen... agzi acik aaa tamam ben bi doktora danisim dedi.

Yani diyecegim o ki cnm, bu zamanda doktor bile hastasini bastan sagma kontrol ediyo, kendi isini kendin haledemezsin tabiki ama en azindan neyin nasil olmasi konusunda bilgi edinmek sart, yoksa ayakta uyutuyolar sonra bi bakiyosun bilmem ne hastaligin hangi asamalara ulasmis...yazik günah ya... herkes isinin hakkini vermeli bence!

AYNEN CANIM BEN DEVLET HASTANESİNDE RUTİN KONTROLE GİTMİŞTİM KAN TESTİ SONUCUNDA HPstit C dediler kahroldum bittim onu duyunca.
sonra prf.e gittik randevu alıp seni korkutmuşlar hiç birşeyin yok dedi

AYNEN CANIM BEN DEVLET HASTANESİNDE RUTİN KONTROLE GİTMİŞTİM KAN TESTİ SONUCUNDA HPstit C dediler kahroldum bittim onu duyunca.
sonra prf.e gittik randevu alıp seni korkutmuşlar hiç birşeyin yok dedi

insan sagligi ne kadar degersizlesti ya... sinileniyorum gercekten böyle seylere...

üstelik bi de avrupa avrupa derler, ben almanyada yasiyorum burdaki doktorlarda iyce ilgisizlesti, sonumuz hayir olsun :gitme:

çok haklısın cnm allah ne düşürsün ne de eksik etsin onlardan
ama tam doktorunu bulamazsan uğraş dur sona
dediğin gibi ışın tedavisinden kaynaklanıyor olabilir cnm seninki
acil şifalar dilerim

Beklemek insanın canını sıkıyoorrrr...mafoldumben

çok haklısın cnm allah ne düşürsün ne de eksik etsin onlardan
ama tam doktorunu bulamazsan uğraş dur sona
dediğin gibi ışın tedavisinden kaynaklanıyor olabilir cnm seninki
acil şifalar dilerim

cok sagol cnm..Allah tüm hastalara acil sifalar versin!:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…