Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

cok aferdesiniz kızlar da ben de cok kıllıyım sir ağda kullanıyorum senelerdir tüm vücuduma
en cok bıyıklardan muzdaribim 3 günde eski haline döner mi yaf

cok aferdesiniz kızlar da ben de cok kıllıyım sir ağda kullanıyorum senelerdir tüm vücuduma
en cok bıyıklardan muzdaribim 3 günde eski haline döner mi yaf

aboov allah kolaylık versin.aslında bıyıkları lazer yaptırsan kökten çözüm

var ya sırf bıyık için lazere gideyim diyorum eşime ya bıyık değil mi 3 günde alıverirsin deyip sinirlendiriveriyor ebni

bilmem ki içgiyimci arkadaşım
bir ara kuaföre sir agdayla aldırıyorum yüzümü bir ay pırıl pırıl geziyordum ama sivilceler çıkmaya başladı bu kez vaz gectim tüy sarartıcı kullandım eee bebiş olursa hayırlısı ile onu da yapamam di mi zararı olur
bi görüşsem iyi olacak heralde

evet bi görüş sen kökten hallolsun.

ANAAA ARKADAŞIM SAKIN AMA SAKIN SARARTICI KULLANMA BENİ MAHVETTİ AYNI YERLERDE FECİ KILLAR ÇIKIYO SONA
NEREME SÜRSÜYSEM KARATTI KALDI VE UZUYO O KILLAR SONA
ÇENE ALTI GÖĞÜS ARASI GÖBEK HERYERİM KILLI ŞİMDİ :gitme: SAKIN KULLANMA CANM SAKINN

GÖĞÜS ARASINA DAMI SÜRDÜN ORDA KIL HİÇ GÖRMEDİM İLGİNÇ MİŞ :1shok:

GÖĞÜS ARASINA DAMI SÜRDÜN ORDA KIL HİÇ GÖRMEDİM İLGİNÇ MİŞ :1shok:

EVT CNM AMA ÇOK DEĞİLDİ ORDA TÜY GİBİYDİ SÜRÜNCE KALINLAŞTI :gitme:
YANLIZ BENCE BİZ KILLI DEĞİLİZ SEN KILSIZSIN BRZ kaydirigubbakcemile3 :roflol:

GALİBA ÖYLEYİM. O SARARTICIDAN BEN SAÇ UÇLARIMA SÜRERDİM SAPSARI OLURDU :dance:

tünaydın hanımlar hepinizin kadınlar gününü kutluyorum yamancım iyi sayılırım eşim hasta iki gündür ona canım sıkkın biraz hafta sonum evde geçti karı koca kukuman kuşu gibi oturduk evde eee sen nasılsın diğer arkadaşlar sizler nasılsınız salihacım regl olmuşsun üzülme bi dahaki aya inşallah kaç aydır deniyodunuz siz...

KOLTUK ALTIMIN AĞDASINI EŞİM YAPIYO BANA
BEN BECEREMİORUM ORAYI :dance:

neyyyyyyyakannehirakannehirakannehirakannehir yuh artık ayıp ulennn ..onu da mı kocana yaptırıyorsun ..ben bi tüy bile görsem kendimde gider alırım hemen ..kocam beni asssssla tüylü bir şekilde göremez ...lmaz:

ulenn kurt kadınların arasına düşmüşüm de haberim yokmuş ..ben de bir iki kılı hesap edip sürekli kıl kontrolu yaparım vucudumda asla tüy olmamalı dolaşamam öyle bi saniye ..gördümmü anında cırt kaydirigubbakcemile3

ben de kılsız oluyorum o zaman bacağımda yüzümde kıl yoktur ağdayla kuaförle uğraşmam hiç çok şükür :Saruboceq:

çok geçmiş olsun canım dikkat edin kendinize ALLAH yardımcınız olsun canım. bizim daha yeni 1. ayımız :lepi: :lepi: onun için stres yapmıyorum RABBİM çok bekletmez inşaALLAH cümlemizi yerimseniben yerimseniben yerimseniben yerimseniben

QUOTE=bat;11766519]
Alıntı:
esragg kullanıcısından alıntı
15 şubat 2010 too-be kırmızılar hala gelmedi..
20 şubat 2010 çiğdem83 haber yok
27 şubat 2010 burcu ses seda yok
01 mart 2010 mse121282 kayıplarda
05 mart 2010 ıtuanal kayıplarda
17 mart 2010 esrb
19 mart 2010 d_kupcu
20 mart 2010 özlem109630
05 nisan 2010 mızmız
06 nisan 2010 saliha27

yeni gelen arkadaşlar listemize katılmak isterseniz muhtemel regl tarihinizi vermeniz yeter ve listeye adını yazdıran bazı arkadaşlardan bir ricam olucak isminizi listeye yazdırıp sonra ortalardan kaybolmayın eğer yazdırıp kaçacaksanız hiç listeye adınızı yazdırmayın yazdıran sürekli takip etsin rica ediyorum...

KIZ DEME BÖLE ZATİ KILLARDAN BIKTIM ÜZÜLÜYORUM HAA
SANKİ BENMİ DAVETİYE GÖNDERDİM BUNLARA GELİN BENDE ÇIKIN DİYE BİDE KURT KADIN HA :sinifsinif: :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…