cok aferdesiniz kızlar da ben de cok kıllıyım sir ağda kullanıyorum senelerdir tüm vücuduma
en cok bıyıklardan muzdaribim 3 günde eski haline döner mi yaf
var ya sırf bıyık için lazere gideyim diyorum eşime ya bıyık değil mi 3 günde alıverirsin deyip sinirlendiriveriyor ebni
bilmem ki içgiyimci arkadaşım
bir ara kuaföre sir agdayla aldırıyorum yüzümü bir ay pırıl pırıl geziyordum ama sivilceler çıkmaya başladı bu kez vaz gectim tüy sarartıcı kullandım eee bebiş olursa hayırlısı ile onu da yapamam di mi zararı olur
bi görüşsem iyi olacak heralde
bilmem ki içgiyimci arkadaşım
bir ara kuaföre sir agdayla aldırıyorum yüzümü bir ay pırıl pırıl geziyordum ama sivilceler çıkmaya başladı bu kez vaz gectim tüy sarartıcı kullandım eee bebiş olursa hayırlısı ile onu da yapamam di mi zararı olur
bi görüşsem iyi olacak heralde
ANAAA ARKADAŞIM SAKIN AMA SAKIN SARARTICI KULLANMA BENİ MAHVETTİ AYNI YERLERDE FECİ KILLAR ÇIKIYO SONA
NEREME SÜRSÜYSEM KARATTI KALDI VE UZUYO O KILLAR SONA
ÇENE ALTI GÖĞÜS ARASI GÖBEK HERYERİM KILLI ŞİMDİ :gitme: SAKIN KULLANMA CANM SAKINN
GÖĞÜS ARASINA DAMI SÜRDÜN ORDA KIL HİÇ GÖRMEDİM İLGİNÇ MİŞ :1shok:
EVT CNM AMA ÇOK DEĞİLDİ ORDA TÜY GİBİYDİ SÜRÜNCE KALINLAŞTI :gitme:
YANLIZ BENCE BİZ KILLI DEĞİLİZ SEN KILSIZSIN BRZ kaydirigubbakcemile3 :roflol:
merhaba kizlar nasiliniz?
Bugünkü konu killar mi? ))
KOLTUK ALTIMIN AĞDASINI EŞİM YAPIYO BANA
BEN BECEREMİORUM ORAYI :dance:
ulenn kurt kadınların arasına düşmüşüm de haberim yokmuş ..ben de bir iki kılı hesap edip sürekli kıl kontrolu yaparım vucudumda asla tüy olmamalı dolaşamam öyle bi saniye ..gördümmü anında cırt kaydirigubbakcemile3ANAAA ARKADAŞIM SAKIN AMA SAKIN SARARTICI KULLANMA BENİ MAHVETTİ AYNI YERLERDE FECİ KILLAR ÇIKIYO SONA
NEREME SÜRSÜYSEM KARATTI KALDI VE UZUYO O KILLAR SONA
ÇENE ALTI GÖĞÜS ARASI GÖBEK HERYERİM KILLI ŞİMDİ :gitme: SAKIN KULLANMA CANM SAKINN
EVT CNM AMA ÇOK DEĞİLDİ ORDA TÜY GİBİYDİ SÜRÜNCE KALINLAŞTI :gitme:
YANLIZ BENCE BİZ KILLI DEĞİLİZ SEN KILSIZSIN BRZ kaydirigubbakcemile3 :roflol:
tünaydın hanımlar hepinizin kadınlar gününü kutluyorum yamancım iyi sayılırım eşim hasta iki gündür ona canım sıkkın biraz hafta sonum evde geçti karı koca kukuman kuşu gibi oturduk evde eee sen nasılsın diğer arkadaşlar sizler nasılsınız salihacım regl olmuşsun üzülme bi dahaki aya inşallah kaç aydır deniyodunuz siz...
neyyyyyyyakannehirakannehirakannehirakannehir yuh artık ayıp ulennn ..onu da mı kocana yaptırıyorsun ..ben bi tüy bile görsem kendimde gider alırım hemen ..kocam beni asssssla tüylü bir şekilde göremez ...lmaz:
ulenn kurt kadınların arasına düşmüşüm de haberim yokmuş ..ben de bir iki kılı hesap edip sürekli kıl kontrolu yaparım vucudumda asla tüy olmamalı dolaşamam öyle bi saniye ..gördümmü anında cırt kaydirigubbakcemile3
ben de kılsız oluyorum o zaman bacağımda yüzümde kıl yoktur ağdayla kuaförle uğraşmam hiç çok şükür :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?