Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

KATILIYORUM SANA KIZ ROBOT ÇOK HAKLISINN a.s

8 mart dünya kadınlar gününüz kutlu olsun güzel bir yıl gecirmeniz temennisiyleee

HAFTA SONUM GÜZELDİ CANIM C.TESİ EŞİMLE EVDE VAKİT GEÇİRDİK FİLM İZLEDİK FELAN.
OAZAR GÜNÜDE KANKAMA GİTTİM AKŞAM AĞDA GÜNÜ VARDI :roflol:

kafamçokkarıştı ABOO KANKANLAMI YAPIYON AĞDANII kaydirigubbakcemile3
BEN UTANIR YAPAMAM HAYATTAA

KATILIYORUM SANA KIZ ROBOT ÇOK HAKLISINN a.s

katıl bana hayatını yaşa ..:roflol::roflol:

biz öyle sevgililer günü filan kutlamıyoruz ..o günde zaten bir beklenti içine de girmem ..eşim beni gerçekten sevsin mutlu olalım gerisi hikaye ..sanki hediye ile mutluluk mu oluyor ..gerçi bu sene eşim beni her zamanki gibi çok şaşırttı o ayrı kaydirigubbakcemile3

BACAKLARımı almıyorum ben ,tüy yokki alayım kaydirigubbakcemile3 şanslıyım o açıdan da kaydirigubbakcemile3 epilasyon aleti ne güne duruyor ulennn ..

ARADA AĞDADA YAP AĞDA ÖLÜ DERİLERİDE ALIYOR PARLIYO KIZ CİLDİN BENİMDE SEYREK VE SARI TÜĞLERİM YİNEDE AĞDA YAPIORUM SONRA KALANLARI EPİLASYON MAKİNESİYLE naniknanik

ARADA AĞDADA YAP AĞDA ÖLÜ DERİLERİDE ALIYOR PARLIYO KIZ CİLDİN BENİMDE SEYREK VE SARI TÜĞLERİM YİNEDE AĞDA YAPIORUM SONRA KALANLARI EPİLASYON MAKİNESİYLE naniknanik

yok ben uğraşamam öyle işlerle ..benim cildim zaten parlak kaydirigubbakcemile3

epilasyon en kolayı be ..yıka ve çık :roflol::roflol: her duştan önce bi cırt tamamdır:roflol:

yok ben uğraşamam öyle işlerle ..benim cildim zaten parlak kaydirigubbakcemile3

epilasyon en kolayı be ..yıka ve çık :roflol::roflol: her duştan önce bi cırt tamamdır:roflol:

VALLA BEN KENDİMLE UĞRAŞMAYI ÇOK SEVERİM BELKİDE ONDAN İŞİM BİTİNCE Bİ DUŞ SONRA KOMPLE VUCUDA BEBE YAĞI OOOO YEMEDE YANINDA YAT OLUYORUM AHAHAHA sırnaşık şeysırnaşık şey

ben çok kıllıyım yaw öyle bi cırt yetmiyo malesef bana.otur bacağa sir koltukaltına sir bikini ye ağda yap CANIM ÇIKIYO BE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…