Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

günaydın d-kupcu bence de çok güzel kıyafetler ay içim gitti. ben ekledim seni :) :)

evett cnm gördüm... :)
valla 10 gün kaldı test tarihime ama ben bebek kıyafetlerine bakmaktan
kendimi alamıyorummmm..
Nasıl gidiyor hayat bakimmm anlat cnm aklinialirimsmile

kendimi alamıyorummmm..

bende regl oldum bitmesini bekliyorum. kaldığımız yerden devam tekrardan :lepi: :lepi: :lepi:

kendimi alamıyorummmm..

ŞEKERİM SEN BAYA Bİ ALIŞTIRDIN KENDİNİ HADİ HAYIRLISI BAKALIM
İSTERMİSİN İLK AYDAN TUTSUN :ecrin_bebek:

bende regl oldum bitmesini bekliyorum. kaldığımız yerden devam tekrardan :lepi: :lepi: :lepi:

aynen cnm ... devammmmmmmmm zemuszemus

ŞEKERİM SEN BAYA Bİ ALIŞTIRDIN KENDİNİ HADİ HAYIRLISI BAKALIM
İSTERMİSİN İLK AYDAN TUTSUN :ecrin_bebek:

ne bileyim olacak gibi. Ama kısmet yaaa. Olsun biran önceeee

[QUOTE

valla kızım durumu çaktı sen niye hep bebek kıyafeti bakıyosun bakimmm dedi bana
ayyyyyyyy bu yeni nesil çççokkk fenaaaa :1shok: delikafadulden
[/QUOTE]

ne yapsın çocuk tahtımdan olacağım diye korkuyordur kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:

insallah canim sende en kisa zamanda alirsin boyle ciciler

gunaydin kizlar ben doktora gidiyorum insallah iyi haberlerle gelirim bugun belki is yasagi alicam ve daha 3 bucuk sene is yerimle hic bir bagim olmucak dua edin banaaa...bat jaya nerelrdesinizz sizi gormedeim topikte herkez kaybolduu kizlar siz nasilsiniz hepinizi optumm gorusuruzz

bat günaydın canım çok geçmiş olsun umarım biran önce iyileşir eşin allah şifa versin sen nasılsın bigün bende senin gibi hamile olabilecekmiyim acaba bu pazar eşimle alış veriş merkesine gittik orada petshopta bir tane yavru köpek gördüm normalde ben pek kedi köpek sevmem ya öyle bir duygu kapladıki içimi neredeyse köpeği alıp öpecektim sonradan düşündüm heralde annelik duygusu çok artmış bende bu ayın 21 inde belli olacak inşallah regl olmam:Saruboceq:

Ayyyyy ben 19 da olmazsamm bu iş olmuşturrrr hehehehe ohaoldumsmile

Aaaa amma sesizsiniz bu gün yaaaaa :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…