Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

cok mu sence ya? Valla normalde 20-30 kilo alanlarda var :teytey:

ben 48 kiloyla basladim dogurmaya yakin 62 kilo falandim :)

çok tabi inş. ben çok almam ..zayıflar daha çok kilo alıyor benim kardeşim de 46 ile başladı 60 a çıktı ...ben 20 kilo alırsam depresyona girerim yawww

çok tabi inş. ben çok almam ..zayıflar daha çok kilo alıyor benim kardeşim de 46 ile başladı 60 a çıktı ...ben 20 kilo alırsam depresyona girerim yawww

hic bisey de olmaz gzlm, alcaksin tabi bebis icin iyi besleniceksin :) hem nasil olsa sonrasinda verirsin.. ben dogumdan sonra hemen verdim otomatikmen.

Avatarindaki gözler senin mi robotcum? ))

ben de 2 kilo ekstra dan almisim iste :) benim minigim 2200 gr. cik dogdu ama cabuk toparlandi... yakinda ayni ayakkabilari giyicez sanirim kaydirigubbakcemile3

oyyyy tatlım kaç yaşına girdi seninki
benim ki 8 oldu bile ohaoldumsmile

albümüm de kücüklük hali var, o halini bile ne kadar özlüyorum kaldiki bebekligi... hic büyümeseler ne güzel olur :)

evet benim gözlerim ..the original yani kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

Bakislarini SILA ya cok benzettim biliyomusun :)

slm ben de bebek yapmayı çok istiyorum ama eşim henüz askere gitmedi. yaşım da 28 çok geç de kalmak istemiyorum ve çocuklara bayılıyorum. karar veremedim bir türlü. eşim askere gider de tek kalırsam diye korkuyorum. sizce bebek için kaç yaşına kadar bekleyebilir bir kadın? hoş benim annem 41inde doğurdu ama yine de korkuyorum geç kalırım diye.

zu taka hosgeldin :) bence 35 e kadar yolu var, gerci bende 30 dan önce bi tane daha yapmak niyetindeyim.. ama yasin daha genc, olur gider kaydirigubbakcemile3

evet benim gözlerim ..the original yani kaydirigubbakcemile3

Bakislarini SILA ya cok benzettim biliyomusun :)[/QUOTE]

SILA MIakannehirakannehir valla onu bilemem de beni ferhundeye ve fadik sevin atasoya çok benzetiyorlar kaydirigubbakcemile3

Bakislarini SILA ya cok benzettim biliyomusun :)

SILA MIakannehirakannehir valla onu bilemem de beni ferhundeye ve fadik sevin atasoya çok benzetiyorlar kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

yapma nolur ferhundeye benzeme aklinialirimsmile fadik daha iyi kaydirigubbakcemile3

ben bütünü nü göremedigim icin canim bakislarin, sila nin bakislarini animsatti..

D_kupcu maŞallah bebıŞını ıyı beslemıŞın heee 3700 zatı aldıĞın kılolar bebekteymıŞ baksana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…