gunaydin kizlar ben doktora gidiyorum insallah iyi haberlerle gelirim bugun belki is yasagi alicam ve daha 3 bucuk sene is yerimle hic bir bagim olmucak dua edin banaaa...bat jaya nerelrdesinizz sizi gormedeim topikte herkez kaybolduu kizlar siz nasilsiniz hepinizi optumm gorusuruzz
..... Denızcım aılenle olan sorunlarına uzuldum canım. Mumkun oldugu kadar uzak kal hepsınden. Kendını uzme. ....
Benİm tlda da eŞİmde de *aŞkım* yazıyor
yıldızlı aŞk yanİİ
ama şimdi *YAMANIM* YAPTIM
Günaydınnnnn
Ayolll bu Aşkı memnu benim herifte baya işe yarıyoooo :jeyyar: :roflol: :roflol:
arada tekrarlarınıdamı izletsemmm ya gün aşırı :jeyyar: :roflol: :roflol:
bizimki de nefret ediyor o diziden ...ben de öyle ....bizimkini kurtlar vadisi gaza getiriyor galiba sanırsam kaydirigubbakcemile3:roflol:
ayyy benimkide o diziden nefret ediyoo.. aman hangisi işe yarıyorsa onu kullanak
bacımmm :jeyyar: :jeyyar:
Valla gün aşırı yapın diyorlar ben bu ay fazla önemsemiyoom 2-3 ay bekleyebileceğim için
çokta kasmıyoom ama bellide olmaz bu işlerrr süprizzzzz
Kızımı özledim 2 gündür annemlerde kalıyooo.
İyice post serdi oraya zilli....
Dün bende bebiş olsa evin neresini çocuğu sığdıra biliriz onun telaşındayım..
Yeni bebek odası gene alamam kızım çok kıskanır. Evde fazla oda yok zaten
anca aynı odada olacaklar yani bir ufak yatak alabilirim sanırım.
Sonrada ranzalı bir takım alırımmm tabi kız olursa
ama oğlan olursa bittim ben yaaaaaaaaaaa eyvahedigeldismile
oyyy başımınnn yazılarııı :roflol:
şimdiden beğenme ..erkek olursa ne yapacağını düşün .kız olursa kolay zaten ..
valla erkek olursa oturma odam iptal olur...
Salona geçeriz orayı oda yaparım mecbur..
Ama 3 yaşına kadar karyolada yata bilir...
Kimbilir belki parayı bulur bir oda fazlalı bir eve geçerizzz..
Kısmet be... Tabiii 1 tane bebiş gelirse.. Ya ikiz olursa ooooyyyy oooyyy :roflol:
Sen neler yapıyon bakimmm??????? anlat
GÜNAYDIN KIZLARRR NASILSINIZZ..
VOVVVVVVV BAYILDIM BU TAKIMAAAA BENDE İSTİYOM :ecrin_bebek:
ben daha çalışmalara başlamadım ..haziran temmuz gibi düşünüyorum inş. benim ilk olacağı için herşeyin en iisi olsun istiyorum tabi...bebek odaları çok güzel ..cici bici farklı şeyler var ama bakalım ozaman gelsin de 9 ay boyunca alıp alıp doldururum artık ..şu elektirkli kumandalı sallanan beşikler varmış ..kendi kendine sallıyormuş ...hem de mama sandalyesi oluyor ...onlardan almayı düşünüyorum ..alanlar hep memnun ..evde iş yaparken filan rahat olur bebeği sallar ...müziği filan da varmış ...mama sandalyesi olması da çok amaçlı olduğunu gösteriyor ...çok hevesliyim bebek ıvır zıvırlarına ama bakalım artık ...çok istiyorum ama bebiş....evlenene kadar evleneceğime kimse inannmıyordu ..hatta en yakın arkadaşım dostum bile imza atana kadar evleneceğine inanmam diyordu ..çünkü tek başıma yaşıyordm işim vardı ..ailem uzaktaydı kendime bir hayat kurmuş geçinip gidiyordum ..evliliğe ihtiyacım yok gibiydi ...şimdi ise bebek yapacağıma yapana kadar inanmıyorlar iimi ...ben de bir bebek sahibi olmayı bu kadar isteyeceğime inanamıyorum ...evlenince çok değiştim yaa ..evlilik benim dünyamı geliştrdi ..hayata bakışımı değiştirdi ...iiki evlenmişim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?