Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

Aynennnnnnn...

kızlar günaydın benim sizlere bir sorum olacak sizde yahut çevrenizde 7 aylık bir korunmadan sonra hamile kalan varmı varsa 7 ay korunmanın ardından kaçıncı ayda hamile kaldı ?

hımmm ..hapla korunup bırakanlarda 3-5 ay gebelik sarkabiliyor da normal yolla korunanlarda bir sorun olacağını sanmam ..ablam yengem hep eşleri korunuyordu ..bırakır bırakmaz hamile kaldılar ..bu arada recaaaa ederim

hımmm ..hapla korunup bırakanlarda 3-5 ay gebelik sarkabiliyor da normal yolla korunanlarda bir sorun olacağını sanmam ..ablam yengem hep eşleri korunuyordu ..bırakır bırakmaz hamile kaldılar ..bu arada recaaaa ederim

belki acele ediyorum ama bu ay 3 üncü ayım olacak daha bişey yok bu ayın 20 sinde belli olacak ama belirtimde yok aman ne biliyim artık nezaman olursa hayırlsı olsun sağolasın

özlemcim nokta atışı diyosun yani hadi hayırlısı bakalım inşallah tez zamanda olur :CüvCüv: :ecrin_bebek:

d_kupcu cicim o odaya bayıldım çok ince düşünüyosun hakkaten çok sevdim seni Şeniz

kız robot aynı tarihlerde başlıcaz biz hızlı olan kazansın emiii :roflol: :roflol:

EE NAPIYONUZ KIZLAAARRRRRR :jeyyar:

aynen öyle yamancım inşallah tutturmuşumdur ya

Valla bir bebiş olsun cinsiyetine göre yapacağım planları ama ilk önce
Süslü yatak alacağım
bunu aylarca kullanacak yanımda olur hem..
Sonra bakacağız artıkk...

valla d kupcu mükemmel bi, fikir çok güzelmiş bu arada yatak bende daha önce oda yapmayı düşünüyordum ama fikrimi değiştirdim en azından 4 5 aylık olana kadar böyle bi yatak alayım yanımda olsun ahhh ahhh bide gelse bebişim bana

Bunların daha süslü ışıl ışıl olanlarıda var ama internette bulamadı. Bulursam koyarım resmini.. Benim hevesim var. Bebiş olsun hemen alacam. Hem erke hemde kız bebek için ideal bence

Süslü yatak alacağım

KIZ VARYA HEMEN YAPASIN GELDİ Bİ TANE TEŞVİK İÇİNMİ YAPIYON BAKİİM TUZAK MI KURDUN kaydirigubbakcemile3

Sıze ayıp bıŞey sorcam Şekerler
yumurtlama gÜnÜ dıŞında korunmasız ılıŞkıye gırınce hamıle kalınmazmıı
Çokmu cahılım

Süslü yatak alacağım

yatak guzelmis bende boyle bisey dusunuyorumm odasindan haric yanimizda kalmasi icin ama cok yatamaz bence bu yataklarda.......hareketlenmeye baslayinca atar kendini asagiyaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…