günaydın sütyenci kaydirigubbakcemile3 sütyen deyince aklıma geldi geceleri sütyenleri çıkartmak gerekiyormuş yoksa meme kanseri yapıyormuş haberiniz ola ..ben zaten fazlalığı sevmem çıkartırım hemen ...rahat relax olayım diye Şeniz:roflol:
7 aylık koruma derken hapla mı korumadan bahsediyorsun
hımmm ..hapla korunup bırakanlarda 3-5 ay gebelik sarkabiliyor da normal yolla korunanlarda bir sorun olacağını sanmam ..ablam yengem hep eşleri korunuyordu ..bırakır bırakmaz hamile kaldılar ..bu arada recaaaa ederim
belki acele ediyorum ama bu ay 3 üncü ayım olacak daha bişey yok bu ayın 20 sinde belli olacak ama belirtimde yok aman ne biliyim artık nezaman olursa hayırlsı olsun sağolasın
yumurtalama günlerini takip ediyormusun peki
evet ediyorum bu ay gün aşırı denedik :kedi: heabıma göre uygun günlerde birlikte olduk mesela bu ayın 4 ve 8 i arasıydı 4 6 9 :) o günleri boş geçirmedik heralde tutturmuşumdur
özlemcim nokta atışı diyosun yani hadi hayırlısı bakalım inşallah tez zamanda olur :CüvCüv: :ecrin_bebek:
d_kupcu cicim o odaya bayıldım çok ince düşünüyosun hakkaten çok sevdim seni Şeniz
kız robot aynı tarihlerde başlıcaz biz hızlı olan kazansın emiii :roflol: :roflol:
EE NAPIYONUZ KIZLAAARRRRRR :jeyyar:
valla d kupcu mükemmel bi, fikir çok güzelmiş bu arada yatak bende daha önce oda yapmayı düşünüyordum ama fikrimi değiştirdim en azından 4 5 aylık olana kadar böyle bi yatak alayım yanımda olsun ahhh ahhh bide gelse bebişim bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?