Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

ya diğer kızlara ne oldu o listedekilere aklıma gelen şimdilik lithium valla kayboldu gittiler hem adını yazdırdılar listeye hemde ortada yoklar merak ettimlmaz:

nisan mayıs olur benim heralde.. :Saruboceq:
Bu aya hiç umudum yoook :1no2:
hap 2-3 ay korur diyooor herkezzzzzzzzzz

ben hiç hapla korunmadım hep eşim korunur.
evet hap içtiysen beklete bilir canmm.kısmet bellide olmaz bünye meselesi.
olur inşallah süpriz yapar bebişin :lepi: sen kaç yaşındasın canmm?

ben hiç hapla korunmadım hep eşim korunur.
evet hap içtiysen beklete bilir canmm.kısmet bellide olmaz bünye meselesi.
olur inşallah süpriz yapar bebişin :lepi: sen kaç yaşındasın canmm?

1982 liyim cnm 2002 lide bir kızım var İREM şimdide
2010 yada 2011 'li bir bebiş istiyooom

ay hemde ne heyecan o minicik çubuğa 3 damla sıktıktan sonra siz anladınız onu bekliyosunya kalbim duracak gibi oluy sempatiksalakcinni

ayyy ben hayatımda hiç yapmadım alıp yapsam kızzzz
hevesim geçseeeee aklinialirimsmile

ay hemde ne heyecan o minicik çubuğa 3 damla sıktıktan sonra siz anladınız onu bekliyosunya kalbim duracak gibi oluy sempatiksalakcinni

ahhhh bilmemi o beklemeyi delikafadulden insanın yüreği ağzına geliyo heycandan :sm_cool: sen kaç yaşındasın tatlım?

ayyy ben hayatımda hiç yapmadım alıp yapsam kızzzz
hevesim geçseeeee aklinialirimsmile

valla ben dayanamıyorum dünde dayanamadım yaptım ama negatif çıkınca keşke bekleseydim diye kendime kızıyorum halbuki yoksa yok neyini bekleyeceksin ama ben dayanamıyorum işte sen bilirsin canım ama çok heyecanlı bi durum

kız robot aynı tarihlerde başlıcaz biz hızlı olan kazansın emiii :roflol: :roflol:
:

benden hızlı olamazsın ulennn...ben çalışmaya bi başladım mı mesaiye kalacağım geceleri ...tam gaz ...:roflol:

Sİze ayıp bİŞey sorcam Şekerler
yumurtlama gÜnÜ dıŞında korunmasız İlİŞkİye gİrİnce hamİle kalınmazmıı
Çokmu cahİlİm

abow kız bende bilmiyom bu nu ayyyyy utandım valla

al işte biri hadi bebek yapmadı bilmiyor ..öteki doğurmuş ama o ondan cahil ..iimi :roflol::

tabiki yumurtlama dışındaki günlerde de bebek olur ....yumurtlama bilimsel ama herkes yumurtlama günü ile hamile kalmıyor ..herşey ALLAH ın takdiri ..bebek olacaksa yumurtlama filan hikaye ...

siz de bebek için yapmayın kendiniz için yapın o işi ...valla ben çalışmalara başlasam da kendim için yapacağım heee..öyle bebeği düşünerek kendimi kasamam ...duygusal işler bunlar ..duygusal olarak kendimi veremezsem ne anlamı var ..ŞenizŞenizŞeniz

Valla biz çocuk için zorlanıyoz gün aşırı yapmaya
erkekler her gün yapsa bıkmıyorlar be cnm. Doğa kanunu işte...
Olsun bebiş için deyer. Sen serin tut gönlünü opuyorumnanaktan

ne doğası ne kanunu ulennn ..doğayı ben çoktan alt üst ettim :roflol::roflol: bizde tam tersine ..yorulmayan taraf benim ..libido meselesi sanırım kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:
yakında tosunum kaçıp giderse şaşmam ..ne yapsan gariban ....bütün eforunu bana sarfediyor :roflol::roflol:

bence nisan ayında hamilelik patlaması olcak :lepi:

bence de ...kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…