Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

kaydirigubbakcemile3 kaşıdım tatlım :kedi:

eşim bana hep dr çıtırım benim :kedi: eşim 10 yaş büyük benden.

Benimkide 12 yaş büyük.. Oda bana şımarık diyoo
tabi ben ona göre çocukum yaaaa Şeniz

Hangi gebelik testini kullanıyorsunuz bakimmmm ??????

Benimkide 12 yaş büyük.. Oda bana şımarık diyoo
tabi ben ona göre çocukum yaaaa Şeniz

kaydirigubbakcemile3 ayy kart horozları kapmışız senle :roflol:

eeee tabi şımarcaz bayanssulusmile eşim bana sen zateb küçük kızım gibisin napıyım kızı ben diyo kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 ayy kart horozları kapmışız senle :roflol:

eeee tabi şımarcaz bayanssulusmile eşim bana sen zateb küçük kızım gibisin napıyım kızı ben diyo kaydirigubbakcemile3

valla haklısın cnm .... Olgunn erkek iyidir :jeyyar: :jeyyar:
bu arada bende evden 2 tane var kızım adam üçüncüyüde duyunca nakaoltttt akannehirakannehirakannehir

valla haklısın cnm .... Olgunn erkek iyidir :jeyyar: :jeyyar:
bu arada bende evden 2 tane var kızım adam üçüncüyüde duyunca nakaoltttt akannehirakannehirakannehir
:lepi: bende evde iki erkeğin arasında kaldım beni paylaşamıyolar kaydirigubbakcemile3
5 ytl lik mi diyecem kız adı yokmu ayoll kaydirigubbakcemile3

adı vardırda ben unuttum sempatiksalakcinni alınca sölerim sana :icecream:

tmm cnm

ulennn bu topictekiler kart herif meraklısımı ne ...en ufağını ben almışım desenize ..benden sadece 2 yaş büyük ...ben öyle yaşı büyük adamla yapamam ..cık bana göre değil..

ulennn bu topictekiler kart herif meraklısımı ne ...en ufağını ben almışım desenize ..benden sadece 2 yaş büyük ...ben öyle yaşı büyük adamla yapamam ..cık bana göre değil..

hayır canım en ufağı bende eşim benden sadece 10 ay büyük ama yaşına göre çok olgun biridir aşkım benim ....

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza nasılsınız kızlar ...

ayy ayyy yesinler kadınlar erken çöker tatlım
ben eşime 40 yaşında değiyince millet inanmıyooo
aramızda 4-5 yaş var diyorlar ama tam 12 yaş var
hem 28 yaşında erkklee yapamazdım ben
şımartacak beni nazlıcaaz
ben kimseyi nazlamam valla :dilcikar: :roflol: :icecream:

hayır canım en ufağı bende eşim benden sadece 10 ay büyük ama yaşına göre çok olgun biridir aşkım benim ....

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza nasılsınız kızlar ...

Amnnnn anlaşıyorsanızzz sorun yokkk opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…