Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

24 YAŞINDAYIM BENDE CNM AĞUSTOSTA 2 YILLIK EVLİ OLACAĞIM HAYIRLISIYLA BU YAZ BEBEK DÜŞÜNÜYORUZ
EVLENİRKEN 62 KİLOYDUM EVLENDİM 67-68 OLDUM :a015: BİZDEDE EŞİM KORUNUYOR HAP KULLANMIYORUM BENDE

adım saliha Gaziantepliyim 5 aylık evliyim 23 yaşındayım kocamın ilk günden beri bebk bebek demesinden dolayı karar verdik bebiş yapmaya yeni deniyoruz bakalım hayırlısı artık

24 YAŞINDAYIM BENDE CNM AĞUSTOSTA 2 YILLIK EVLİ OLACAĞIM HAYIRLISIYLA BU YAZ BEBEK DÜŞÜNÜYORUZ
EVLENİRKEN 62 KİLOYDUM EVLENDİM 67-68 OLDUM :a015: BİZDEDE EŞİM KORUNUYOR HAP KULLANMIYORUM BENDE

ooo maşallah senin baya olmuş hepimiz için hayırlısı kızlar ama beklemek zor gerçekten acaba her ay hamilemiyim diiye düşünmek yoruyo insanı biraz düşünmemek lazım aslında ama olmuyor malesef

ya hamile olmadan önce kilo vermemiz lazım zaten hamile olunca şişicez:CüvCüv: kızlar ben dün itibari ile başladım kilo verince haberdar ederim sizi

ooo maşallah senin baya olmuş hepimiz için hayırlısı kızlar ama beklemek zor gerçekten acaba her ay hamilemiyim diiye düşünmek yoruyo insanı biraz düşünmemek lazım aslında ama olmuyor malesef

aynen canım her ay adetım olmasın dıye beklıyom bır ıkı gun kalınca adete acaba hamılemıyım demekde alamıyos kendımısı

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar..bende bebek düşünüyorum.bu 2. ay olacak.evleneli 2 yıl 4 ay oldu.inşallah olur yaa çok istiyorum

ALDIK BİLE TATLIM ANLAT BAKALIM KENDİNİ BİZEEE kaydirigubbakcemile3

hoşbulduk arkadaşlarrr teşekkürleee

ben 1,5yıllık evlıyım 23yasındayım.adet düzensizliği sorunu yaşıyordum kızlıgımdan berii.gitmediği doktor hastane kalmadı hepsi diana35 verdi .3ay hasta olmadıgımı bilirim arkadaşlar hp hapla hasta oluyorr.ocakda tejkrar doktora gittim ve bana polikistik over oldugum u söyledi ve bebk için tedavı olmam gerekebilir dedi.bende o zmana hemen tedavıye başlayalım dedım.aslında bebiş düşünmüyorduk ama hastalıgımı ögrenınce hemen başlayalım dedık..tahlıller yapıldı iyi çıktı.farlutalla hasta oldum yumurta takıbım yapıldı.yumurta yok dedı doktor.sonra yine farlutalla hasta oldum adetın 5,günü klomene başladım 50mg sabah akşam yumurta takıbım yapıldı malesefkı yıne yumurtaa yok dendı.bugun tekrar muayne oldum yumurta yok.salı günü tekrar yumurta takıbı yapılacak ve iğne tedavisine başlaycam arkadaşlar.ve bugun doktoruma sordum bazı pko arkadaslardan duymustum glukofen kullanabılırmıyım diye kullan dedi yumurta geliştirmek içinmiş sabah akşam 1tane 6ay kullan dedi.
anlayacgınız bir yumurtam bileee yokk.ama umutsuzluga düşmüyorumm. hastaneyi ve doktoru değiştirmek istiyorum tavsiye edeceğiniz bi yer varmı

kendimi biraz uzun anlattım galıbaa arkadaşlar kusura bakmayınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…