hayatım 25 yaşındayım 9 aylık evliyim 2 aydırda korunmuyorum ama malesef tık yok hapla falanda korunmadım eşim kendi korunda çok istiyorum ama 2 aydır bişey yok bakalım bu ayın 20 si yada 21 regl günüm inşallah olmam her ay beklemek çok zor psikolojik olarak hamile gibi hissediyorum kendimi yürüyüşlerim falan değişti ağır ağır yavaş yavaş yürüyorum fazla iş yapmıyorum ha bu arada evlendiğimde 49 kilodaydım dün annemlerde tartıldım tam 55 kilo olmuşumeyvahedigeldismile çünkü 2 ay önce sigarayı bıraktım birazda onun etkisi var tabi. öyle işte hadi bakalım birazda sen anlatkaydirigubbakcemile5
bir muhasebeci daha :) günaydın meslektaşlarım :)
bende kilo aldım yaaaalahana çorbası diyetine başlıcam
bende kilo aldım yaaaalahana çorbası diyetine başlıcam
biran önce dur demek lazım bencede başla
24 YAŞINDAYIM BENDE CNM AĞUSTOSTA 2 YILLIK EVLİ OLACAĞIM HAYIRLISIYLA BU YAZ BEBEK DÜŞÜNÜYORUZ
EVLENİRKEN 62 KİLOYDUM EVLENDİM 67-68 OLDUM :a015: BİZDEDE EŞİM KORUNUYOR HAP KULLANMIYORUM BENDE
ooo maşallah senin baya olmuş hepimiz için hayırlısı kızlar ama beklemek zor gerçekten acaba her ay hamilemiyim diiye düşünmek yoruyo insanı biraz düşünmemek lazım aslında ama olmuyor malesef
günaydın arkadaşlar benide alırmısınız aranızaaa
aynen canım her ay adetım olmasın dıye beklıyom bır ıkı gun kalınca adete acaba hamılemıyım demekde alamıyos kendımısı
merhaba arkadaşlar..bende bebek düşünüyorum.bu 2. ay olacak.evleneli 2 yıl 4 ay oldu.inşallah olur yaa çok istiyorum
merhaba arkadaşlar..bende bebek düşünüyorum.bu 2. ay olacak.evleneli 2 yıl 4 ay oldu.inşallah olur yaa çok istiyorum
ALDIK BİLE TATLIM ANLAT BAKALIM KENDİNİ BİZEEE kaydirigubbakcemile3
Şİmdİ en kİlolunuz benmİyİm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?