Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

Ya kızlar ben hapı bıraktım bırakalı
durmadan yemek yiyorum yaaaaaa
karnım şişik ağrıyoooo
ne oldu bana böle yaaaaaaa kaydirigubbakcemile3

Ya kızlar ben hapı bıraktım bırakalı
durmadan yemek yiyorum yaaaaaa
karnım şişik ağrıyoooo
ne oldu bana böle yaaaaaaa kaydirigubbakcemile3

lmaz: olllmmmazzzz kıss çıtır annesin sen kilo alma sakınn

ee nasıl gidiyo çalışma yapabiliyonuz mu aklinialirimsmile

iyi akşamlar kızzzlllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr

yaz gelse de bizde başlasak çalışmalara bu arada jaya yok piyasadaaaa

doğru diyon kızzz :lepi: erkekler daha dinç oluyolar kadınlar erken çöküyo.
benimde eşimle aramda gözüken fark 4yada 5yaş gibi.
ben çok memnunum kıymet biliyo olgun erkek bayanssulusmile

benimde 5 yas var aramda esimleee...cok iyii bu durum benceee daha olgun oluyor erkeklerr...allahaa bin sukurde iyii anlasiyoruzz...

iyi akşamlar kızzzlllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr

yaz gelse de bizde başlasak çalışmalara bu arada jaya yok piyasadaaaa

baslarsin hayatim yaza ne kaldiii asil yaz gellince ben dogurcamm yaaa yavastan yavastann buyuyormuu ne benimm bebisss zaman gecmez dedikk amaaa 5.ayimiza girdik valla..insallah yamancigim seninkiside hic bekletmeden gelir canimm.jaya dun girdii annesine gitti canimm oo.evde kalincaa pek girmiyor sanirimm

Özlem kısss bende muhasebecıyım ayy Çok zor meslek yaaa
beyanname vermekten bıktım

hayatım 25 yaşındayım 9 aylık evliyim 2 aydırda korunmuyorum ama malesef tık yok hapla falanda korunmadım eşim kendi korunda çok istiyorum ama 2 aydır bişey yok bakalım bu ayın 20 si yada 21 regl günüm inşallah olmam her ay beklemek çok zor psikolojik olarak hamile gibi hissediyorum kendimi yürüyüşlerim falan değişti ağır ağır yavaş yavaş yürüyorum fazla iş yapmıyorum ha bu arada evlendiğimde 49 kilodaydım dün annemlerde tartıldım tam 55 kilo olmuşumeyvahedigeldismile çünkü 2 ay önce sigarayı bıraktım birazda onun etkisi var tabi. öyle işte hadi bakalım birazda sen anlatkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…