hoşbulduk arkadaşlarrr teşekkürleee
ben 1,5yıllık evlıyım 23yasındayım.adet düzensizliği sorunu yaşıyordum kızlıgımdan berii.gitmediği doktor hastane kalmadı hepsi diana35 verdi .3ay hasta olmadıgımı bilirim arkadaşlar hp hapla hasta oluyorr.ocakda tejkrar doktora gittim ve bana polikistik over oldugum u söyledi ve bebk için tedavı olmam gerekebilir dedi.bende o zmana hemen tedavıye başlayalım dedım.aslında bebiş düşünmüyorduk ama hastalıgımı ögrenınce hemen başlayalım dedık..tahlıller yapıldı iyi çıktı.farlutalla hasta oldum yumurta takıbım yapıldı.yumurta yok dedı doktor.sonra yine farlutalla hasta oldum adetın 5,günü klomene başladım 50mg sabah akşam yumurta takıbım yapıldı malesefkı yıne yumurtaa yok dendı.bugun tekrar muayne oldum yumurta yok.salı günü tekrar yumurta takıbı yapılacak ve iğne tedavisine başlaycam arkadaşlar.ve bugun doktoruma sordum bazı pko arkadaslardan duymustum glukofen kullanabılırmıyım diye kullan dedi yumurta geliştirmek içinmiş sabah akşam 1tane 6ay kullan dedi.
anlayacgınız bir yumurtam bileee yokk.ama umutsuzluga düşmüyorumm. hastaneyi ve doktoru değiştirmek istiyorum tavsiye edeceğiniz bi yer varmı
kendimi biraz uzun anlattım galıbaa arkadaşlar kusura bakmayınn
geçmiş olsun canım bence neyapılması gerekiyorsa yap ve hiç birzaman umutsuzluğa kapılma dünde söyledim ben tam 7 sene olmamışım doktor anneme demişki tahtadan çocuk olur senden yine olmaz demiş. tahtadan olmadı ama annemden 3 tane çocuk oldu
slm canım şimdiye kadar olmadımı düşünmedinizmi peki 2 yıldır
HAYIRLISI OLSUN CNM YA İNŞALLAH TEZ ZAMANDA OLUR :ecrin_bebek:
merhaba arkadaşlar..bende bebek düşünüyorum.bu 2. ay olacak.evleneli 2 yıl 4 ay oldu.inşallah olur yaa çok istiyorum
canım zaten ben doğal yolla korundum hap kullanmadımki
canım sen nasıl korundun hap falan kullandınmı 2. ay bittimi denemede yoksa 2 aymı olacak bu ay regl olmazsan
iyi yapmıssın canım ya ılaclarla konurmak iyi degil bıraktıkdan sonra hamıle kalmayı zorlastırıyo.bu arada bende bebiş yapmaya karar verdım benıde alırsınız dımı aranıza
ben ilk 4 ay falan doğum kont. hapı kullandım.sonra eşim korunu.bu ay 2. ay olacak.nisanın başında falan regl olurum sanırım.geçen ay geciktiği için bilemiyorum ne zaman olacağımı[/QUOT
hayırlısı bakalım inşallah regl olmazsın
hayırlısı bakalım inşallah regl olmazsın
kızlar sizlere iyi hafta sonları diliyorum dua edin bol bol hepimiz için dua ederken bizide unutmayın kendinize iyi bakın. p.tesi görüşürüz
slm kızlar burda liste varmıydı ben regl oldummdaaaa
kaydirigubbakcemile3 ayy kart horozları kapmışız senle :roflol:
eeee tabi şımarcaz bayanssulusmile eşim bana sen zateb küçük kızım gibisin napıyım kızı ben diyo kaydirigubbakcemile3
ayy ayyy yesinler kadınlar erken çöker tatlım
ben eşime 40 yaşında değiyince millet inanmıyooo
aramızda 4-5 yaş var diyorlar ama tam 12 yaş var
hem 28 yaşında erkklee yapamazdım ben
şımartacak beni nazlıcaaz
ben kimseyi nazlamam valla :dilcikar: :roflol: :icecream:
hafta sonu kimsecikler yok ama ben çalışıyorum
BENDE ÇALIŞIYORUM MERAK ETME CNM sengözlerimebaksanab
bende kilo aldım yaaaalahana çorbası diyetine başlıcam
KAÇ KİLO ALDIN CNM BOYUN KAÇ PEKİ
BEN 160 BOY VE 67 KİLOYUM kafamçokkarıştı
benimde boy 160 kilo 55 ama idealim 51 52
ya hamile olmadan önce kilo vermemiz lazım zaten hamile olunca şişicez:CüvCüv: kızlar ben dün itibari ile başladım kilo verince haberdar ederim sizi
GÜnaydın İyİ haftalar bol kazanÇlı huzurlu bebeklİ haftalar dİlerİm
hoşgeldinizzzzz zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?