Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

geçmiş olsun canım bence neyapılması gerekiyorsa yap ve hiç birzaman umutsuzluğa kapılma dünde söyledim ben tam 7 sene olmamışım doktor anneme demişki tahtadan çocuk olur senden yine olmaz demiş. tahtadan olmadı ama annemden 3 tane çocuk oldu

sagol canım allah razı olsunnn.doktorumm yumurta yok deginceee çok üzüldüm ama bu yumurta her ay oluyormus onun için daha umutlandım bu ay olmazsa bidakı ay.oda olmazsa sonrakı ay olana kadar iştee.bak ne güzel demişssin allahdan ümit kesilmez.rabbim isteye herkese nasıp etsınn.

slm canım şimdiye kadar olmadımı düşünmedinizmi peki 2 yıldır

yok düşünmedik canım.geçen ay karar verdik.adetim 10 gün gecikti ama bişey çıkmadı.kafama çok taktım heralde.

HAYIRLISI OLSUN CNM YA İNŞALLAH TEZ ZAMANDA OLUR :ecrin_bebek:

teşekkürler canım inşallah kısa zamanda herkes bebeğine kavuşur

canım sen nasıl korundun hap falan kullandınmı 2. ay bittimi denemede yoksa 2 aymı olacak bu ay regl olmazsan

ben ilk 4 ay falan doğum kont. hapı kullandım.sonra eşim korunu.bu ay 2. ay olacak.nisanın başında falan regl olurum sanırım.geçen ay geciktiği için bilemiyorum ne zaman olacağımı

kızlar sizlere iyi hafta sonları diliyorum dua edin bol bol hepimiz için dua ederken bizide unutmayın kendinize iyi bakın. p.tesi görüşürüz

GÜnaydın ıyı haftalar bol kazanÇlı huzurlu bebeklı haftalar dılerım

kaydirigubbakcemile3 ayy kart horozları kapmışız senle :roflol:

eeee tabi şımarcaz bayanssulusmile eşim bana sen zateb küçük kızım gibisin napıyım kızı ben diyo kaydirigubbakcemile3

BEN OLGUN erkekle yapamam bana benim gibi deli dolu biri lazım ..çok da ağır adama gelemem ...benim eşim de 30 yaşında ama olgun ağır bir adamdır ama benimle beraberken gayet eğlencelidir ...40-45 yaşındaki adamla sıkılırım ben yaww..hareket lazım bana hareket ...ayrıca nazlanmak için illa kendinden büyük adamla evlenmek şart değil ki ..tamamen insan kişiliği ile alakalı bu durum ..benim eşim 30 yaşında ...benden 2 yaş büyük ama bana bebek muamelesi yapıyor ..sen daha çocuksun çocuğun nasıl olacak diyor ...yaşımı göstermediğim için herkes beni 23-24 sanıyor ..eşim de yaşını gösterdiği için aramızda 5-6 yaş var sanıyorlar iimi kaydirigubbakcemile3 ..

hafta sonu kimsecikler yok ama ben çalışıyorum

BENDE ÇALIŞIYORUM MERAK ETME CNM sengözlerimebaksanab

allah kolaylık versin yaa.. çok zor ..ben haftasonlarını iple çekiyorum iimi

bende kilo aldım yaaaa lahana çorbası diyetine başlıcam

KAÇ KİLO ALDIN CNM BOYUN KAÇ PEKİ
BEN 160 BOY VE 67 KİLOYUM kafamçokkarıştı

benimde boy 160 kilo 55 ama idealim 51 52

ya hamile olmadan önce kilo vermemiz lazım zaten hamile olunca şişicez:CüvCüv: kızlar ben dün itibari ile başladım kilo verince haberdar ederim sizi

saliha senin kilon normal neyi kafana takıyorsun ..ice zayıflarsan güçten düşersin ..bence bu kilonu koru yeter sana ...ben evlenmeden önce 50 kilo idim ...düğün zamanı 47 ye düşmüştüm ..ip gibiydim ..ama gözlerimin altı çökük ..suratım zayıftı ..sürekli hastalanırdım ...kansızdım ..hemen en ufak şeye yorulurdum ..evlendikten sonra 10 kilo aldım ..kilolarımın yarsından fazlası doğum kontrol hapından dolayı oldu ..şişirdi beni ..ama diğer yarısını da sağlıklı beslenerek aldım ..eskiden sabah kahvaltısı yapmazdım ...evlendikten sonra her sabah kahvaltı ediyoruz eşimle ..hem sağlıklı hem güne sofrada sohbetle başlamak çok güzel oluyor ...her sabah mutlaka portakal suyu sıkıyorum ...her gün düzenli meyve saatimiz olur meyvemizi yeriz ...ve şimdi çok sağlıklıyım ..kış geçti her gün grip gezen ben 2 yıldır bir kere grip olmadım ...eskisi gibi hemen yorulan uyuyan biri olmaktan çıktım ..hayat kalitem yüzde yüz arttı ....iiki de kilo almışım diyorum ..kan can geldi ... gerçi 60 kilo olduğuma kimse inanmıyor ..en fazla 55 sin diyorlar ..kilomu göstermiyorum ...yüzümden alıp veriyorum ..eski resimlerime bakınca hayalet gibi yüzüm var ..şimdi ise tombiş ..beni evlenmeden önce görüp şimdi görenler şok oluyorlar ..ne akdar güzelleşmişsin ..yüzün çok güzel olmuş diyorlar ..eğer yüzünüzden kilo veriyorsanız çok vermeyin ..hiç ii olmuyor ...ben şimdi 55 e düşmek istiyorum ...akşam 6dan sonra yemiyorum gün içinde bol su ve akşamları yarım saat aerobik yapıyorum ..çok çabuk kilo veren bir yapım vardır benim....2 günde bir kilo vermişim hedefim 1 ayda 5 kilo bakalım inş. olur ..tosunumla beraber başladık ..o da 93 kilo o da 2 günde bir kilo vermiş ..beraber zayıflayacağız inş.. hem moral hem de birbirimize yemek düzeninde ayak uydurmuş olacağız inş. ideal kilolara da takmayın ..onların üzerine 2-3 kilo ekleyin ...160 boyunda birinin 52 kilo ideal kilosu ama bana göre zayıf bir kilo bu ...e tabi kiloyu nereye aldığın da önemli ..biçimsiz bir kilo ise olmaz tabi ..önemli olan orantılı kilo almak ..eğer 55 kilo ama orantılı bir vucudun varsa -mesela kalça bel göbek oranın hemen hemen aynı ise - kilonun önemi yok ...ama göbüşün varsa kalçan büyükse o zaman biraz vermek gerekir tabi ..bir de kiloya çok takmayın ..kimisinin kemiği ağır gelir ..zayıftır ama kilosu fazladır ....görünüş önemli kilo değil ...sağlıksız kilo da vermeyin ..en iisi sporla zayflamak ..ben 10 sene önce rejim yaptım ..15 günde 12 kilo verdim ama hiç ii olmadı ..kanszlık başladı ...halsiz sürekli uyumak isteyen bir tip oldum çıktım ..o yüzden aşırı olmadıktan sonra kilolara çok takmayın ..önemli olan sağlıklı olmak ..ne yazdım beeekaydirigubbakcemile3

GÜnaydın İyİ haftalar bol kazanÇlı huzurlu bebeklİ haftalar dİlerİm

hoşgeldinizzzzz zemuszemus

herkese günaydın bu arada

hoşgeldin potansiyel gıcıkımmmm naber kızzzz..
Aman boşverr kocaları elimizde o var.. Mecburlar bizi nazlamaya :roflol:
Kilo meselesine gelince kesinlikle ideal kiloda hamile kalınmalıu bence..
Ben ilk hamile kaldığımda 60 kiloydum 1,63 boy var .. Kiloluymuşum yani
69-70 le doğuma girdim... Eeee ne oldu 7-8 yılda anca 55-56 kilo olabildim...
Şimdi gene bebiş olurca 65 civarına kadar kilo alırım... Ama nasıl verecem zor valla
Benim bünye kolay alır zor verir ama 1,63 boya ideal kilo 52-55 arası bende
bakalım şu bebişşş olsun sonra hep beraber birde rejim yaparızzz tatlımmm opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…