hoşgeldin potansiyel gıcıkımmmm naber kızzzz..
Aman boşverr kocaları elimizde o var.. Mecburlar bizi nazlamaya :roflol:
Kilo meselesine gelince kesinlikle ideal kiloda hamile kalınmalıu bence..
Ben ilk hamile kaldığımda 60 kiloydum 1,63 boy var .. Kiloluymuşum yani
69-70 le doğuma girdim... Eeee ne oldu 7-8 yılda anca 55-56 kilo olabildim...
Şimdi gene bebiş olurca 65 civarına kadar kilo alırım... Ama nasıl verecem zor valla
Benim bünye kolay alır zor verir ama 1,63 boya ideal kilo 52-55 arası bende
bakalım şu bebişşş olsun sonra hep beraber birde rejim yaparızzz tatlımmm opuyorumnanaktan
ben ideal kiloyla hamile kalınmasına inanmıyorum ..görümcem var mesela 60 kilo geliyor ama görüntüsü çok zayıf ..çünkü kemikleri iri ..36 beden giyiyor ..baksan incecik birşey ama tartıda 60 ..çünkü eti yok ..kemik ağırlığı fazla ...ben kilo değil görüntü diyenlerdenim...
bir de kişiyle de alakalı ..ben 55 ile hamile kalmak istiyorum ....doğumdan sonra da çabuk vereceğime inanıyorum ..çünkü genel yapım bu ...iki günde 2 kilo veren biriyim ben ..çok kolay kilo almıyorum ben aslında ..çünkü eskiden de 48 kilo iken abartmıyorum 1 kilo baklavayı bi seferde yerdim ben hem de abur cubur niyetine bi seferlik ...kahve cips o tür şeyler çok yerdim ama kilo almazdım ....kilolarım hep hap yüzünden ...bin pişmanımya zaten kullandığıma ..neyse işte hamilelikte aşerme döneminde kusarsam zaten bi deri bi kemiğe düşerim ona eminim ..çünkü kusma olayına çok iğretiyim ..bi kussam hemen bi kilom gider ..emziririken spor yaparsan bir de kilo vermeye müsaitsen süper kilo veriyorsun valla ...55 ile hamile kalsam 65 e çıksam hadi 70 e çıktım diyelim ..zaten bebekle doğum stresi falan derken 7-8 kilo doğumdan sonra gidiyor ...geriye 5-6 kilom kalır onu da sporla veririm ne olacak..
ayyy bir sürü bebek yeleği örneği buldum..
İş çıkışı hemen ip alıp başlamak istiyooom zemuszemus
kızz sende hızlı çıkış yaptım haa allah hayırlara çıkarsın çok heves etme du azıcık
hele bi göbüşe gelsin meleğinde sona başlarsın gerekli şeylere
haftasonu nasıl geçti bu arada olumunekankayizsmile
Kız robot ne güzel anlatmışsın aferin sana senide sevdim opuyorumnanaktan ÇOK
bende birden yemeği kesip aç aç gezilmesinden verilecek kilodan istemiyorum.az yemeğe başladım ekmeği azalttım yada kepekli yiyom.sonaa her öğlen 20-30 dk arası yürüyorum.dün eşimle koşuya başladık ve her pazar gideceğiz allah izin verirse. Sona suyu bol içmeye çalışıyorum. 4. Kattayım ofiste merdivenleri kullanıyorum vs. Sabahları yoğurt ve keten tohumu yiyorum evden çıkmadan.bakalım yavaş yavaş vermem lazım birden olmuyor olsada daha zararlı aç kalarak kilo vermeye karşıyıom ben. Bakalım zaman göstercek ne olacağını.hayırlısıyla biraz verirsem çok mutlu olacağım.bayanssulusmile
ben regl günlerimde iştahım açılacağına kesiliyor ..bacağımın ağrısından bir şey yiyesim gelmiyor ki... kan kaybı var ama istahszlık da var iimi kaydirigubbakcemile3bu arada regl günümdeyim o yüzden iştahım azıcık açık bitince rahatlarım en azından...
evet zaten kilo boyla hesaplanır cnm. Önemli olan yağ orantısı.
Kişi kendini bilir be cnm. Ona göre beslenmeli ve davranılması tabiki...
Doğumda en az 5 kilo kesin gidiyooor zaten :)
Geri kalanda emzirirken gider boğazı tuttuktan sonra.
Ama şuda var çoğu bayan senin kadar şanslı değil.
Benim kanka 1 ayda 2 kilo vermek için mahvoluyoo cnm yaaaa kafamçokkarıştı
Hafta sonu bir sürü takı yaptım kendime...
Çalıştım yani.. Evdeydim.
2 tane hamile ve birde yeni doğum yapan arkadaşım var
onlara öreceğim ilk. 3 tane hırka öreceğim..
eeee onlar bitene kadar belki benimkide kendini gösterir belli mi olurrr :jeyyar:
valla durmadan çalıştım.
Kendimi kuluçkada tavuk hissediyom valla :1shok:
sen neler yaptın bakiiiimmm zemuszemus
sen çok moda giriyorsun bu kadar yıpratma kendini ..akşam benim tosunum da bana diyorki tamam yaza çalışmalra başlayacağız da ya olmazsa bu sefer de çok geç olur diyor ..hani 1-2 ay beklerse diye ..ben de ya tutarsa o zaman yazın kusmuklarımı temizlemekle uğraşırsın diyorum ..sesi kesiliyor :roflol::roflol:
Şimdi arkadaşlarla konuştum hepsi bende bebek yeleği sitiyo satıp
para kazanacağımmm süprizzzzz :roflol:
ii tamam yapacaksan yap satacaksan sat da o hareket ne öyle heee:mymeka::mymeka:
D_kupcu benimde haftasonu güzeldi
cumartesi annemle alışveriş yaptık doğum günüm yaklaşıyo ondan bişeyler aldı bana pazar sabah ta yüryşe gittik eşimle akşamda annemde yemekteydik ama yorucuydu walla
bat jaya olgay meryem saliha içgiyimci derya nerdesinizzz
D_kupcu benimde haftasonu güzeldi
cumartesi annemle alışveriş yaptık doğum günüm yaklaşıyo ondan bişeyler aldı bana pazar sabah ta yüryşe gittik eşimle akşamda annemde yemekteydik ama yorucuydu walla
bat jaya olgay meryem saliha içgiyimci derya nerdesinizzz
slm yamancım bugünlerde canım hiç bişey yapmak istemiyo iki gündür hasatyım yatıyordum bugün ayaklandım biraz kayınvalidemdeyim sizler ne yapıyosunuz nasılsınız... jaya umutluyuz meryem derya minoz saliha özlem ceylin olgay nerelerdesiniz eskiler ...
arkadaşlar liste yapılıyor fakat bu aralar fazla topiğe giremediğim için listeyle ilgilenemiyorum sizler öne çekerseniz sevinirim...
slm yamancım bugünlerde canım hiç bişey yapmak istemiyo iki gündür hasatyım yatıyordum bugün ayaklandım biraz kayınvalidemdeyim sizler ne yapıyosunuz nasılsınız... jaya umutluyuz meryem derya minoz saliha özlem ceylin olgay nerelerdesiniz eskiler ...
arkadaşlar liste yapılıyor fakat bu aralar fazla topiğe giremediğim için listeyle ilgilenemiyorum sizler öne çekerseniz sevinirim...
slm kızlarrrr....
geçmiş olsun dikkat et kendine ... llistede biz de olabiliyormuyuz acep ..ben daha çalışmalara başlamadım da o açıdan soruyorum ..çalışmalara başlayıp da regl olanların listesi değil mi o liste CADIARZU
azize hoşgeldin ..azize ismi bana hep türkan şorayın azize filmini hatırlatıyor ..çetin ceviz karadeniz kızını canlandırıyorduya ..bana çok benziyor da ondan galiba ...kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?