canım geçmiş olsun en son c.tesi girdim nete bugünde işlerim biraz yoğundu giremedim neyin var canım halsizlik falanmı üşüttünmü
slm kızlarrrr....
geçmiş olsun dikkat et kendine ... llistede biz de olabiliyormuyuz acep ..ben daha çalışmalara başlamadım da o açıdan soruyorum ..çalışmalara başlayıp da regl olanların listesi değil mi o liste CADIARZU
sağol robotcum liste bebek yapmaya karar verenler için yapılıyo eğer sende başladıysan çalışmalara listeye ekleyebilirim...
Noldu bat cım keyfİn nasılll
valla yamancım keyfim yok bu aralar mide bulantısından bide grip oldum iyice çekilmez oldu sanki hayat sen nasılsın...
kızlar nasılsınız,,,ben çoktandır girmiyordum unutulmuşum sanırım beni soran yokeşim ankarada ben gitmedim annemle takılıyorum izmirde yanımda kalıyor yalnız bırakmamak için sağolsun anne gibi olmuyor hiçkimse çok fedakar kıyamam,,,,kızlar bebişimin doğum tarihi belli oldu 23 nisan çocuk bayramında doğacak allah kısmet ederse,,,,sezeryan olacam doktorum sezeryanı uygun gördü jaya ne yaptı acaba onun da yakındı doğumu,,
darısı diğer arkadaşlarımın başına ,,bakın bu topik birçok kişiye uğur getirdi umarım herkes biran önce hamile kalır
günaydın cicimd_kupcu günaydınnnnn
mutfak_robotu_muyum_neyim günaydın
bat kullanıcısından alıntı
QUOTE=bat;11766519]
Alıntı. rüzgarım:hamileeeeeee
17 mart 2010 esrb
19 mart 2010 d_kupcu
20 mart 2010 özlem109630
05 nisan 2010 mızmız
06 nisan 2010 saliha27
08 nisan 2010 içgiyimci
yeni gelen arkadaşlar listemize katılmak isterseniz muhtemel regl tarihinizi vermeniz yeter ve listeye adını yazdıran bazı arkadaşlardan bir ricam olucak isminizi listeye yazdırıp sonra ortalardan kaybolmayın eğer yazdırıp kaçacaksanız hiç listeye adınızı yazdırmayın yazdıran sürekli takip etsin rica ediyorum...
kızlar liste azaldı yokmu adını yazdıracak arkadaş yazdırıpta günü geçip haber vermeyen arkadaşları siliyorum adını yazdırıyolar sonra ses seda yok listede olan arkadaşlarım umarım hepinizden hamiş haberleri alırız....
kızlar nasılsınız,,,ben çoktandır girmiyordum unutulmuşum sanırım beni soran yokeşim ankarada ben gitmedim annemle takılıyorum izmirde yanımda kalıyor yalnız bırakmamak için sağolsun anne gibi olmuyor hiçkimse çok fedakar kıyamam,,,,kızlar bebişimin doğum tarihi belli oldu 23 nisan çocuk bayramında doğacak allah kısmet ederse,,,,sezeryan olacam doktorum sezeryanı uygun gördü jaya ne yaptı acaba onun da yakındı doğumu,,
Darısı diğer arkadaşlarımın başına ,,bakın bu topik birçok kişiye uğur getirdi umarım herkes biran önce hamile kalır
Darısı diğer arkadaşlarımın başına ,,bakın bu topik birçok kişiye uğur getirdi umarım herkes biran önce hamile kalır
üslm kizlar nasilsiniz bende bu gunlerde giremiyorum hafta sonu musafirlerim vardi giremedim bugunde disarida islerim vardii artik calismadigim icin onlarla ugrastimm bir suru kagitlarrr felann......ama saglik olarak iyiyimm allaha bin sukurr bebegimde buyuyorr yavas yavas hareketlerini hissetmeye basladimm amaa nadiren oluyorr....yamannn nasilsinn canm beni sormussunn eskiler pek girmedigi icn acikcasii beimde giresim olmuyor okuyorum cikyorumm geri....umutluyuzzz canim dogumun az kalmis allahh kurtarsinn...bat gecmis olsunn canimm dikkat et bebisine kendine..jayada yokk artikkk annesine gitmistiii en sonnn...diger kizlarrr d.kupcu,icgiyimci,robot,azize.sizler nasilsinizzz topigii siz bekliyosunuzzz valla...neysee arkadaslarr hepinizzii optumm allaha emanet olunuzz yarinn evdeyimm insalllahh girebilirimm iyii gecelerr
sağol canım bende iyiyim ne olsun dün itibari ile kasık ağrılarım başladı ara ara oluyo belimdede çok hafif bi ağrı var hastalığım yaklaştı sanırım onun belirtisi heralde bu ayda bişey yok neyapalım kısmet
Umutluyuz canım nasılsın. Ben annemlerden pazar gunu döndüm. Pazar gunu ıkeaya baktık dolap ıcın ama bısey bulamadık. Bu pazar modokoya gıtmeyı dusunuyoruz. Aynen benımde eskısı kadar gıresım gelmıyor. Sadece son sayfayı okudum. Bebısın 23 Nisanda dogacak demek. ne guzelllllllll. Ben de normal dogum ıstıyorum ama sezeryan olursa da ya 23 nısan yada 9 mayıs anneler gununu ıstıyorum. Ama yıne de tabı normal dogum tercıhım. Sen neden sezeryana karar verdın canım. Allah kavustursun esınle. Dedıgın gıbı anne gıbısı yok. 3 gun elımı bısaeye surdurmedı yıne. Ben fecı sıstım. Elım yuzum ayaklarım davul gıbı ne zamandır.
Meryemcıııııııımmmmm canım yaa demek hıssetmeye basladın bebısı. Ne guzel bısey dımı. Allah ısteyen herkese nasıp etsın ınsallahhhh.
Bat canım gecmıs olsun sana da. Dıkkat et kendıne. Ilk 3 ay cok onemlı. Yorma kendını. Hastalanmamaya calıs. Bebısın herseyden onemlı.
merhabalar kızlar çok geçmiş olsun bat. ve diğer arkdaşlar herşey gönlünüzce olsun inşaALLAH
günaydın özlemcim inş kasık ağrıların bebişe işarettir hakkında hayırlısı ümidini kesme olurmu kaç gün var adet gününe...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?