Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

canım geçmiş olsun en son c.tesi girdim nete bugünde işlerim biraz yoğundu giremedim neyin var canım halsizlik falanmı üşüttünmü

sağol özlemcim cuma günü balkonu yıkamıştım bolkonumda çok fena eser galiba ordan kaptım şifayı dün bütün gün yattım bugün biraz daha iyiyim kasık ağrılarım çok şükür geçti halsizlik var mide bulantısından canım hiç bişey yapmak istemiyor valla sen nasılsın...

slm kızlarrrr....

slm azize hoşgeldin topiğe..

Ye ekşiyi doğur Ayşe’yi, ye tatlıyı doğur atlıyı

bat kullanıcısından alıntı
QUOTE=bat;11766519]
Alıntı. rüzgarım:hamileeeeeee

17 mart 2010 esrb
19 mart 2010 d_kupcu
20 mart 2010 özlem109630
05 nisan 2010 mızmız
06 nisan 2010 saliha27
08 nisan 2010 içgiyimci

yeni gelen arkadaşlar listemize katılmak isterseniz muhtemel regl tarihinizi vermeniz yeter ve listeye adını yazdıran bazı arkadaşlardan bir ricam olucak isminizi listeye yazdırıp sonra ortalardan kaybolmayın eğer yazdırıp kaçacaksanız hiç listeye adınızı yazdırmayın yazdıran sürekli takip etsin rica ediyorum...

kızlar liste azaldı yokmu adını yazdıracak arkadaş yazdırıpta günü geçip haber vermeyen arkadaşları siliyorum adını yazdırıyolar sonra ses seda yok listede olan arkadaşlarım umarım hepinizden hamiş haberleri alırız....

kızlar nasılsınız,,,ben çoktandır girmiyordum unutulmuşum sanırım beni soran yok eşim ankarada ben gitmedim annemle takılıyorum izmirde yanımda kalıyor yalnız bırakmamak için sağolsun anne gibi olmuyor hiçkimse çok fedakar kıyamam,,,,kızlar bebişimin doğum tarihi belli oldu 23 nisan çocuk bayramında doğacak allah kısmet ederse,,,,sezeryan olacam doktorum sezeryanı uygun gördü jaya ne yaptı acaba onun da yakındı doğumu,,

Darısı diğer arkadaşlarımın başına ,,bakın bu topik birçok kişiye uğur getirdi umarım herkes biran önce hamile kalır

slm kizlar nasilsiniz bende bu gunlerde giremiyorum hafta sonu musafirlerim vardi giremedim bugunde disarida islerim vardii artik calismadigim icin onlarla ugrastimm bir suru kagitlarrr felann......ama saglik olarak iyiyimm allaha bin sukurr bebegimde buyuyorr yavas yavas hareketlerini hissetmeye basladimm amaa nadiren oluyorr....yamannn nasilsinn canm beni sormussunn eskiler pek girmedigi icn acikcasii beimde giresim olmuyor okuyorum cikyorumm geri....umutluyuzzz canim dogumun az kalmis allahh kurtarsinn...bat gecmis olsunn canimm dikkat et bebisine kendine..jayada yokk artikkk annesine gitmistiii en sonnn...diger kizlarrr d.kupcu,icgiyimci,robot,azize.sizler nasilsinizzz topigii siz bekliyosunuzzz valla...neysee arkadaslarr hepinizzii optumm allaha emanet olunuzz yarinn evdeyimm insalllahh girebilirimm iyii gecelerr

cnm ya hoşgeldin
doğuma çok az kalmış bak bizi unutma sona gelde hikayeni anlat bize emi.allah hayırlısıyla kurtarsın herkesi

d_kupcu günaydınnnnn
günaydın cicim

mutfak_robotu_muyum_neyim günaydın

sanada güzelimmmmm

sağol canım bende iyiyim ne olsun dün itibari ile kasık ağrılarım başladı ara ara oluyo belimdede çok hafif bi ağrı var hastalığım yaklaştı sanırım onun belirtisi heralde bu ayda bişey yok neyapalım kısmet

slm umutluyuz ne güzel ya 23 nisanda doğacak allah analı babalı büyütsün

Umutluyuz canım nasılsın. Ben annemlerden pazar gunu döndüm. Pazar gunu ıkeaya baktık dolap ıcın ama bısey bulamadık. Bu pazar modokoya gıtmeyı dusunuyoruz. Aynen benımde eskısı kadar gıresım gelmıyor. Sadece son sayfayı okudum. Bebısın 23 Nisanda dogacak demek. ne guzelllllllll. Ben de normal dogum ıstıyorum ama sezeryan olursa da ya 23 nısan yada 9 mayıs anneler gununu ıstıyorum. Ama yıne de tabı normal dogum tercıhım. Sen neden sezeryana karar verdın canım. Allah kavustursun esınle. Dedıgın gıbı anne gıbısı yok. 3 gun elımı bısaeye surdurmedı yıne. Ben fecı sıstım. Elım yuzum ayaklarım davul gıbı ne zamandır.
Meryemcıııııııımmmmm canım yaa demek hıssetmeye basladın bebısı. Ne guzel bısey dımı. Allah ısteyen herkese nasıp etsın ınsallahhhh.
Bat canım gecmıs olsun sana da. Dıkkat et kendıne. Ilk 3 ay cok onemlı. Yorma kendını. Hastalanmamaya calıs. Bebısın herseyden onemlı.

umutluyuz canım nasılsın seni hiç unuturmuyuz aşk olsun bende eskisi kadar girmiyorum topiğe bu aralar hep hastayım midem bulanıyo canım hiç bişey yapmak istemiyo neyse ne güzel bebişin çocuk bayramında dünyaya gelecekmiş allah hayırlı ve kolay doğum nasip etsin canım jaya ne zamandır girmiyo topiğe ne yapıyor acep neyse kendine ve bebeğine dikkat et olurmu..

ü

meryemcim günaydın sağol canım ya bu aralar hastalıklar peşimi bırakmıyo ben hiç böyle sık sık hasta olmazdım direncim düştü galiba şimdide grip oldum ama allaha şükür ateşim yok korkuyorum bebeğime bi zarar gelecek diye haftaya salı doktora gidicem daha çok varya bi an önce salı gelsede bebeğimi görsem özledim çok sen nasılsın işlerin varmış halledebildinmi bari...

günaydın özlemcim inş kasık ağrıların bebişe işarettir hakkında hayırlısı ümidini kesme olurmu kaç gün var adet gününe...

jayacım nerelerdesin ya özlettin kendini sizler olmayınca valla hiç giresim gelmiyo nazaramı geldik ne neyse canım çok sağol valla hiç iş yapmıyorum ama cumartesi günü misafirim vardı herhalde o gün çok yordum kendimi akşamına kalkamadım grip başladı halada düzelemedim bi yandanda mide bulantısı hayat zindan resmen benim için neyse canım sağol güzel dileklerin için seninde az kalmış doğuma allah hayırlı uğurlu etsin şimdiden şişmen normal son aylarda bütün hamile kadınların eli ayağı yüzü heryeri şişiyo benim ablamda öyle olmuştu tosun gibiydi vallaguclubacismile

günaydın özlemcim inş kasık ağrıların bebişe işarettir hakkında hayırlısı ümidini kesme olurmu kaç gün var adet gününe...[/QUOTE]

adet günüm ayın 20 si canım 4 gün var ama bu ağrılar ara ara oluyo dediğim gibi valla bilemiyorumki bu ay yumurtlama günümü tutturduğuma inanıyorum ama yinede belli olmaz benim adetim hiç sekmez normalde yani 20 sinde olmam gerekiyo

merhabalar kızlar çok geçmiş olsun bat. ve diğer arkdaşlar herşey gönlünüzce olsun inşaALLAH

mrb salihacım teşekkür ederim sanada güzel bir gün diliyorum seninde herşey gönlünce olsun canım...

günaydın özlemcim inş kasık ağrıların bebişe işarettir hakkında hayırlısı ümidini kesme olurmu kaç gün var adet gününe...

adet günüm ayın 20 si canım 4 gün var ama bu ağrılar ara ara oluyo dediğim gibi valla bilemiyorumki bu ay yumurtlama günümü tutturduğuma inanıyorum ama yinede belli olmaz benim adetim hiç sekmez normalde yani 20 sinde olmam gerekiyo[/QUOTE]

inş kırmızıları görmezsin özlemcim dua edicem senin için ...:Saruboceq:

gunaydin arkadaslar nasilsiniz ,,,,bat canimm gecmis olsunnn sen bu aralar hastaliklarla ugrasiyorsun hep,insallah en kisa zamanda iyi olursun dikkat ett canim kendine..havalara kanma pekk corapsiz dolanma sicak bitki caylari ic devamli iyii gelirr...
jaya canim seni gormek guzel oyluyor valla evet bebisim artik hareket ediyorr aksam babasida hissetti cok guzel bi duyguu ama niyese hep aksamlari hareket ediyorrr anlamadimm gittii diyecektim ama sanki beni duydu suan yine hareket etti cok guzell bi duyguymus buu yaaa..allahimm olmayanlarada tez zamanda verir insallah kimseyi evlat hasretiyle bekletmezz tumm topigin duacisiyimm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…