aaa çok tebrikler canmm alkisalkisalkis
kaç haftalıksın?
18,haftamin icindeyim suannn
ALLAH tamamına erdirsin canmm :Saruboceq:
darısı başıma:)
Robotcum ayaĞın neden aĞrıto
kız d_kupcu İstermİsİn dakka 1 gol bİr olsun İlk aydan
arkadaslar bende demir eksikligi ciktii ve bu aralar hep uykumm geliyorr bundan kaynaklana bilirmi acaba bilgisi olan varmii..tam sinirmiss degerlerimm
tabiki kansızlıktan ..bende de vardı demik eksikliği hem de had safhada ...en az 6 ay ilaç kullanman gerek dedi doktor ..kilo yapar diye kullanmadım ...uykululuk halsizlik yapar ...
hadiii yaa bende niye bu kadar cok uykumm geliyor diyorummm aksamlari gozlerima ciyor uykusuzluktann suan bile 11.30 da kalktimm yine ayni durum.ama bende ilac mide bulantisi yaptii icer icmez cikarttim ac karna ic demisti doktor ozamanda cikartiyorumm yaaa
kız d_kupcu İstermİsİn dakka 1 gol bİr olsun İlk aydan
Kız robot regl dÖnemİmde bacak aĞrırmı genelde kasık aĞrır da enteresanmıŞ senİnde
Kız robot regl dÖnemİmde bacak aĞrırmı genelde kasık aĞrır da enteresanmıŞ senİnde
kusmuyuzz yamann
evet bende kasık ağrısı olmaz benim derdim bacak ağrısı ..bin tane doktora gittim ...çaresini bulamadılar ..sebebini de ...öööyle bacakla ben yaşayıp gidiyoruz işte ..kötükedihüso
kız bu yaşta ne bacak ağrısı dur hele :roflol:
AYY OLURMU ŞEKERİM NE KÜSMESİ HEMDE BÖLE HAMİŞ HALİNLE KÜSERMİYİM SANA BEN HİÇ CNM aklinialirimsmile YOĞUNUM ZATEN CNM KISA KISA YAZIP KAÇIYORUM ONDAN YAZAMADIM.GÖBÜŞ BÜYÜDÜMÜ RESİM EKLESENE :ecrin_bebek:
bu yaşta mı akannehir 16 yaşından beri çekiyorum ben bu bacak ağrısını ....reglden kaynaklı bir ağrı ..sadece o zaman oluyor ..
bu yaşta mı akannehir 16 yaşından beri çekiyorum ben bu bacak ağrısını ....reglden kaynaklı bir ağrı ..sadece o zaman oluyor ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?