Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

Robotcum ayaĞın neden aĞrıto
kız d_kupcu ıstermısın dakka 1 gol bır olsun ılk aydan

arkadaslar bende demir eksikligi ciktii ve bu aralar hep uykumm geliyorr bundan kaynaklana bilirmi acaba bilgisi olan varmii..tam sinirmiss degerlerimm

arkadaslar bende demir eksikligi ciktii ve bu aralar hep uykumm geliyorr bundan kaynaklana bilirmi acaba bilgisi olan varmii..tam sinirmiss degerlerimm

tabiki kansızlıktan ..bende de vardı demik eksikliği hem de had safhada ...en az 6 ay ilaç kullanman gerek dedi doktor ..kilo yapar diye kullanmadım ...uykululuk halsizlik yapar ...

tabiki kansızlıktan ..bende de vardı demik eksikliği hem de had safhada ...en az 6 ay ilaç kullanman gerek dedi doktor ..kilo yapar diye kullanmadım ...uykululuk halsizlik yapar ...

hadiii yaa bende niye bu kadar cok uykumm geliyor diyorummm aksamlari gozlerim aciyor uykusuzluktann suan bile 11.30 da kalktimm yine ayni durum.ama bende ilac mide bulantisi yaptii icer icmez cikarttim ac karna ic demisti doktor ozamanda cikartiyorumm yaaa

o zaman doktora git şikayetini anlat hapı değiştirsin ...

Kız robot regl dÖnemımde bacak aĞrırmı genelde kasık aĞrır da enteresanmıŞ senınde

Kız robot regl dÖnemİmde bacak aĞrırmı genelde kasık aĞrır da enteresanmıŞ senİnde

evet bende kasık ağrısı olmaz benim derdim bacak ağrısı ..bin tane doktora gittim ...çaresini bulamadılar ..sebebini de ...öööyle bacakla ben yaşayıp gidiyoruz işte ..kötükedihüso

kusmuyuzz yamann

AYY OLURMU ŞEKERİM NE KÜSMESİ HEMDE BÖLE HAMİŞ HALİNLE KÜSERMİYİM SANA BEN HİÇ CNM aklinialirimsmile YOĞUNUM ZATEN CNM KISA KISA YAZIP KAÇIYORUM ONDAN YAZAMADIM.GÖBÜŞ BÜYÜDÜMÜ RESİM EKLESENE :ecrin_bebek:

tamam ozamannn...gpbus buyudu resim cekerimm ama evden yukleme yapamiyorum yarin annemden yuklerimm canimm.iyisin insallah hastaligin nasil gectimi birazz

bu yaşta mı akannehir 16 yaşından beri çekiyorum ben bu bacak ağrısını ....reglden kaynaklı bir ağrı ..sadece o zaman oluyor ..

ayyy zor valla. Benim karnım ağrıyooo sanki rgl olucammm.. Aslında bu kadar önce başlamazdı ama öfffffffffffffff :uhm:

bu yaşta mı akannehir 16 yaşından beri çekiyorum ben bu bacak ağrısını ....reglden kaynaklı bir ağrı ..sadece o zaman oluyor ..

allah yardimcin olsun canimm bilirim cok pis bi agri bendede genelde karin ve bacak agrilarimm oluyordu her ay ilacla ayakta duruyordum ama dogumdan sonra gecer diyolar insallhta oyle olurr cunkii cok piss bi agri baska hic bir seye benzemiyor valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…