allah yardimcin olsun canimm bilirim cok pis bi agri bendede genelde karin ve bacak agrilarimm oluyordu her ay ilacla ayakta duruyordum ama dogumdan sonra gecer diyolar insallhta oyle olurr cunkii cok piss bi agri baska hic bir seye benzemiyor valla
Evlenİnce geÇİyo dedİler bİ mÜddet geÇtİ ama hala aĞrıyo benİmde
sona Çocuk doĞur dİcekler doĞurunca da heralde menepoza gİr fln dİcekler geÇmİyo bİ İllet aĞrıııııııııı
Evlenİnce geÇİyo dedİler bİ mÜddet geÇtİ ama hala aĞrıyo benİmde
sona Çocuk doĞur dİcekler doĞurunca da heralde menepoza gİr fln dİcekler geÇmİyo bİ İllet aĞrıııııııııı
hiç geçmiyo canmm bende evlendim geçmedi çocukta doğurdum geçmedi:)
belki 2.doğurunca geçersempatiksalakcinni
mrb salihacım teşekkür ederim sanada güzel bir gün diliyorum seninde herşey gönlünce olsun canım...
adet günüm ayın 20 si canım 4 gün var ama bu ağrılar ara ara oluyo dediğim gibi valla bilemiyorumki bu ay yumurtlama günümü tutturduğuma inanıyorum ama yinede belli olmaz benim adetim hiç sekmez normalde yani 20 sinde olmam gerekiyo
Herkeze iyi akşamlarrrr. ÖpüldünüzzzzzzzzŞeniz
gunaydin arkadaslar nasilsiniz ,,,,bat canimm gecmis olsunnn sen bu aralar hastaliklarla ugrasiyorsun hep,insallah en kisa zamanda iyi olursun dikkat ett canim kendine..havalara kanma pekk corapsiz dolanma sicak bitki caylari ic devamli iyii gelirr...
jaya canim seni gormek guzel oyluyor valla evet bebisim artik hareket ediyorr aksam babasida hissetti cok guzel bi duyguu ama niyese hep aksamlari hareket ediyorrr anlamadimm gittii diyecektim ama sanki beni duydu suan yine hareket etti cok guzell bi duyguymus buu yaaa..allahimm olmayanlarada tez zamanda verir insallah kimseyi evlat hasretiyle bekletmezz tumm topigin duacisiyimm
Slm kizlar ben geldimm..
Batcim benim misafir geldi de ugurladim bile yani gecen ayda olmadi,
neyse hayirlisi..
Bu arada yeni arkadaslar gelmis hosgeldiniz ..:)
Gıızzzllllaaaaaaaaaaaaaar ben hastayım yaw
grİp olmuŞum hapŞurmaktan bıktımmm
sİz napıyonuz
bu yaşta mı akannehir 16 yaşından beri çekiyorum ben bu bacak ağrısını ....reglden kaynaklı bir ağrı ..sadece o zaman oluyor ..
inş kırmızıları görmezsin özlemcim dua edicem senin için ...:Saruboceq:
Umutluyuz canım nasılsın. Ben annemlerden pazar gunu döndüm. Pazar gunu ıkeaya baktık dolap ıcın ama bısey bulamadık. Bu pazar modokoya gıtmeyı dusunuyoruz. Aynen benımde eskısı kadar gıresım gelmıyor. Sadece son sayfayı okudum. Bebısın 23 Nisanda dogacak demek. ne guzelllllllll. Ben de normal dogum ıstıyorum ama sezeryan olursa da ya 23 nısan yada 9 mayıs anneler gununu ıstıyorum. Ama yıne de tabı normal dogum tercıhım. Sen neden sezeryana karar verdın canım. Allah kavustursun esınle. Dedıgın gıbı anne gıbısı yok. 3 gun elımı bısaeye surdurmedı yıne. Ben fecı sıstım. Elım yuzum ayaklarım davul gıbı ne zamandır.
Meryemcıııııııımmmmm canım yaa demek hıssetmeye basladın bebısı. Ne guzel bısey dımı. Allah ısteyen herkese nasıp etsın ınsallahhhh.
Bat canım gecmıs olsun sana da. Dıkkat et kendıne. Ilk 3 ay cok onemlı. Yorma kendını. Hastalanmamaya calıs. Bebısın herseyden onemlı.
umutluyuz canım nasılsın seni hiç unuturmuyuz aşk olsun bende eskisi kadar girmiyorum topiğe bu aralar hep hastayım midem bulanıyo canım hiç bişey yapmak istemiyo neyse ne güzel bebişin çocuk bayramında dünyaya gelecekmiş allah hayırlı ve kolay doğum nasip etsin canım jaya ne zamandır girmiyo topiğe ne yapıyor acep neyse kendine ve bebeğine dikkat et olurmu..
...
canım benim ben iyiyim sizlerde iyisinizdir umarım şimdi zor zamanların dikkat et kendine yeğenime iyi bak yorulma düzgün beslen güzel duaların için sağol amin inşallah canım,,,,,sen de kendine çok iyi bak öptüm
iyi akşamlar kızlar nasılsınız
biz şubat ayından beri korunmuyoruz mide bulantısı hissediyorum sürekli uykumda var
dün merak ettim test aldım akşam üzeri baktım sonuç negatif acıkcası testi ne zaman ve nasıl kullanmalıyım birinci sorum bu
ikinci sorum ise sonuç negatif cıktı ya yanlış zmanada uygulandığı için de öle cıkmış olabilir mi
bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim bu konularda pek bilgim yok malesef forumda da takip ediyorm ama
regl olmama 3 gün var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?