Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

allah yardimcin olsun canimm bilirim cok pis bi agri bendede genelde karin ve bacak agrilarimm oluyordu her ay ilacla ayakta duruyordum ama dogumdan sonra gecer diyolar insallhta oyle olurr cunkii cok piss bi agri baska hic bir seye benzemiyor valla

bekarken yataklık döşeklik yatardım 2 gün ...terlerdim sürekli bacağımın ağrısından hatta ağlardım bile ...ama evlendikten sonra bayağı düzeldi ..ama yine de var biraz ...teşekkürler sağolasın ..

Evlenınce geÇıyo dedıler bı mÜddet geÇtı ama hala aĞrıyo benımde
sona Çocuk doĞur dıcekler doĞurunca da heralde menepoza gır fln dıcekler geÇmıyo bı ıllet aĞrıııııııııı

:roflol::roflol::roflol:

hiç geçmiyo canmm bende evlendim geçmedi çocukta doğurdum geçmedi:)

belki 2.doğurunca geçersempatiksalakcinni

inş kırmızıları görmezsin özlemcim dua edicem senin için ...:Saruboceq:[/QUOTE]

sağol canım benim benim için dua etmeyi düşünmen bile çok mutlu etti beni sağol allah sanada ağrısız bir doğum nasip etsin ve sağlıklı bir evlat. umudumu kaybetmedim inşallah en kısa zamanda bende senin gibi bi anne adayo olucam:Saruboceq:

Herkeze iyi akşamlarrrr. ÖpüldünüzzzzzzzzŞeniz

kizlar benim bir sorunum var dun hastaneye gittim anlamiyorumda bunlari arap olduklari icin ingilizce adi sorunun anneme gonderdim bakalim haber bekliyorum o alinmadan hamile olmazmisim

meryemcim çok sağol hiç sorma bu sene hastalık hiç bırakmadı peşimi hamileliğimdede şiddetli kasık ağrılarım vardı ilaçla geçti çok şükür ama şimdide grip oldum çok halsizim sürekli uyumak istiyorum bi yandanda mide bulantısı ya canım hiçbişey yemek istemiyor iştahım kesildi resmen zorla bebeğim için bişeyler yemeye çalışıyorum korkuyorum ya gripten dolayı bebeğime bişey olur diye hapşırınca kasıklarım acayip geriliyo ayaklarımı sıcak tutuyorum kalın çorap üstüne patik ayağımda terliğim ama yinede hasta oldum bana dua et olurmu çabucak iyileşeyim bu arada bebeğinin haraketlerini hissetmeye başlamışsın çok sevindim canım benim bildiğim anne karnındaki bebek akşamları daha çok haraketli olurmuş tanıdığım bütün hamilelerden böyle duydum neyse inş doğuma kadar hep kendini hatırlatır haraketli bi bebek olur...

Slm kizlar ben geldimm..

Batcim benim misafir geldi de ugurladim bile yani gecen ayda olmadi,
neyse hayirlisi..

Bu arada yeni arkadaslar gelmis hosgeldiniz ..:)

burcucum kendini merakta bırakma artık girersin arada neyse regl olmuşsun inş bi dahaki aya aaa unutmadan doktora gitmişmiydin ne dedi doktor ...

Gıızzzllllaaaaaaaaaaaaaar ben hastayım yaw
grİp olmuŞum hapŞurmaktan bıktımmm
sİz napıyonuz

yamancım geçmiş olsun sende bendensin bende bıktım sürekli hapşırmaktan bi geldimi hiç durmuyo peşpeşe hapşırıyorum hep dikkat et kendine allah acil şifalar versin ikimizede...

bu yaşta mı akannehir 16 yaşından beri çekiyorum ben bu bacak ağrısını ....reglden kaynaklı bir ağrı ..sadece o zaman oluyor ..

robotcum sende romatizma varmı eğer varsa belki romatizman ileri safalardaysa çok ağrı yapar bende çekiyorum bacak ağrısı çünkü bende romatizma var çocukluğumdan beri..

inş kırmızıları görmezsin özlemcim dua edicem senin için ...:Saruboceq:

sağol canım benim benim için dua etmeyi düşünmen bile çok mutlu etti beni sağol allah sanada ağrısız bir doğum nasip etsin ve sağlıklı bir evlat. umudumu kaybetmedim inşallah en kısa zamanda bende senin gibi bi anne adayo olucam:Saruboceq:[/QUOTE]

ne demek canım hepiniz için dua ediyorum mutlu olman benide mutlu etti canım inş en kısa zamanda sende katılırısın aramıza...

canım ben ikeadan aldım bebişimin şifonyerini mavisini aldım çok hoşuma gitmişti,,,,,doktorum karar verdi sezeryana jaya bebişin kafası büyük ve kilosu da fazlaymış riske atmayalım dedi ,,,,,çok tuzlu yeme ondan şişiyorsun ödem yapıyor vücut canım dikkat et kendine

canım benim ben iyiyim sizlerde iyisinizdir umarım şimdi zor zamanların dikkat et kendine yeğenime iyi bak yorulma düzgün beslen güzel duaların için sağol amin inşallah canım,,,,,sen de kendine çok iyi bak öptüm

canım ya bu aralar o kadar keyifsizimki anlatamam beslenme konusunda canım hiç bişey istemiyor yediklerimde acayip bulantı yapıyo sadece domates yiyebiliyorum bebeğim inş iyidir daha bir hafta var görmeme çok endişeleniyorum inş bi sorunla karşılaşmam bende teşekkür ederim güzel dileklerin için yiğenime selamlar öpüyorum ikinizide..

iyi akşamlar kızlar nasılsınız
biz şubat ayından beri korunmuyoruz mide bulantısı hissediyorum sürekli uykumda var
dün merak ettim test aldım akşam üzeri baktım sonuç negatif acıkcası testi ne zaman ve nasıl kullanmalıyım birinci sorum bu
ikinci sorum ise sonuç negatif cıktı ya yanlış zmanada uygulandığı için de öle cıkmış olabilir mi
bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim bu konularda pek bilgim yok malesef forumda da takip ediyorm ama
regl olmama 3 gün var

cnm adet öncesi bulantı normal bence bende her ay yaşıyorum. test erken olabilir 3 günün varmış bekle istersen yada kan testi yaptır en garantisi bu:ecrin_bebek:

bat geçmiş olsun sanada cnm ya bünyen hassa bu aralar ondan sık sık hastalanıyosun.allahtan kusma yok bi tek bulantı var.kaç haftalık oldu meleğin bakalım.allah şifa versin hepimize bende baya hastayım

ggüüüüüüüüüünnnnaaaaaaaaayyyyyyyydddddddddıııııııınnnn çıtırlaaaaarrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…