Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

canım yiyebildiğini ye yiyemiyorsanda çok zorlama kendini düzelecek bu durumlar ben de yaşadım aynılarını ama istirahat etmeye çalış ve stresten uzak dur en kritik zamanların şimdi bebişine iyi bak 3. ayı atlattın mı biraz rahatlarsın

saliha yaman ve robot sizleri tebrik ediyorum bencede kullanmayın helede bebek düşünüyosanız hiçççççç kullanmayın ben kullanıyordum 3 ay oldu bırakalı herşey bebişim için ama o daha gelmedi bana

günaydın robotcum bu bi kaç kişinin yazısını birden alıntı yapıp peşpeşe yazıyosunya onu nasıl yapıyosun

alıntı yap butonunun yanında HQ butonu var bu mesajdan alıntı demek ..hangi mesajdan alıntı yapmak istiyorsan ona gel HQ butonuna bas o mesajı alıntılıyor alıntılamak istediğin mesajlar bittiğinde sol aşağıda cevap yaz var oraya tıkla..tıkladığında alıntıladığın tüm mesajlar çıkar karşına ordan hepsine yazarsın cevap ok..

bu arada millet eyüp sabri tuncer 5 liralık alışverişine 40 liralık perfume jevels setini hediye ediyor. sette vücüt parfümü,losyonu ve el kremi bulunuyor.. 25 mart son gün.

http://www.eyupsabrituncer.com/index.asp

Son düzenleme:

tamamdır sağolasın

günaydın nasıl hissediyosun kendini d kupcum:) senin adetine bugünü saymazsak 2 bana 3 gün var ne durumdasın varmı belirti falan inşallah olmayız yaaaaaaaa:Saruboceq:

karnım şiş yaaa ben adet olmadan şişmezdiii.
kendimi garip hissediyoom ama sanırsam piskolojiiik
ama 22-23 gibi test yaparım diyorum ozaman kadar olmassam rgl test yapacammm aklinialirimsmile

karnım şiş yaaa ben adet olmadan şişmezdiii.
kendimi garip hissediyoom ama sanırsam piskolojiiik
ama 22-23 gibi test yaparım diyorum ozaman kadar olmassam rgl test yapacammm aklinialirimsmile

hadi hayırlısı bakalım bende 25 ne kadar olmazsam hiç sekmez adetim belki okadar bile beklemem test yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…