slm kıslar uzun zamandır giremiyordum.çok sıkıntılı günlerdeyim yine.2 hafta önce düşük tehlikesi atlattım.şimdi iyiym dr martın 3 gel dedi.şimdilik herşey yolunda şükür ama ben iananamıyorum nedense acı tecrübeden sonra.gitsemde görsemnapıyor diyorum.şuan 9.haftaya gircez inşallah.
birdeeeeeeeee sabah okula gelirken sapığım oldu((((ALLAHIN cezası.taksiyle gelip gidiyorum artık ve okuluma çok yakın iş yeri.aylardır önlü arkalı geliyoduk geçen salı fark ettim bıdı bıdı konuşarak gelio arkamdan 1 adım gerimden.sonra velimi grdm onla konuşurken döndü gtti.ama sabahları taksiyle gelirken görüyorum yolda çok korkuyorum.dünde beni takip ederken geldiği yerde grm beni yolda göremeyince sanırım buralaradır die arayışa grdi zaten sıkıntılıyım offff offffffffffff bide bu aralar öğretmen cinayetleri falan çok korkuyorum DUA EDİNNNNNNNNNNNNNN ((
hepiniz iysiniz inşallah.jaya ayrılmıştır izne sanırım:)yaman,umutluyuz,mutfak robotu,batttttttttt,saliha meryam iç giyimci diğerleriiiiiiiiii nasılsınız:)iysiniz inş dua edin olurmu.
battttttt nasıl gdyo hamişlik benden 1 hafta öndesin dimi:)
hoşgeldin ..izmir deme bana yaaa ...gidesim geliyor iimi ...canım çekti valla hee...ne anılarım var orda ..
HG NBR CNMazize1 selammm kızlarrr...
deryaberil kızlar merhaba ... geldim güzel izmirden..ancak girebildim sayfaya işlerim çok yoğundu:)
ben hala adet olmadım. 13 mart beklenmeyen tarihimdi... dün test yaptım tek çizgi ama bekliyimmi napıyım bilemedim... belki cumartesi günü bir doktora da giderim bakalım...bişey olacağından değilde farlutal kullanıp adet göreyim yada doğum kontrol versin yaz sonuna kadar kullanayım bari napıyım... bebek çalışmasını durdurduk:)
böyleee işteeeee
sevgiler hepinize.. ben buarlar faceteki mycity oyununa takılmış durumdayım . pek girmiyorum siteye kafamı dağıtıyor iyi geliyor:)
yine de beni unutmayın janummmmm
bye byeeee
hannem slm kıslar uzun zamandır giremiyordum.çok sıkıntılı günlerdeyim yine.2 hafta önce düşük tehlikesi atlattım.şimdi iyiym dr martın 3 gel dedi.şimdilik herşey yolunda şükür ama ben iananamıyorum nedense acı tecrübeden sonra.gitsemde görsemnapıyor diyorum.şuan 9.haftaya gircez inşallah.
birdeeeeeeeee sabah okula gelirken sapığım oldu((((ALLAHIN cezası.taksiyle gelip gidiyorum artık ve okuluma çok yakın iş yeri.aylardır önlü arkalı geliyoduk geçen salı fark ettim bıdı bıdı konuşarak gelio arkamdan 1 adım gerimden.sonra velimi grdm onla konuşurken döndü gtti.ama sabahları taksiyle gelirken görüyorum yolda çok korkuyorum.dünde beni takip ederken geldiği yerde grm beni yolda göremeyince sanırım buralaradır die arayışa grdi zaten sıkıntılıyım offff offffffffffff bide bu aralar öğretmen cinayetleri falan çok korkuyorum DUA EDİNNNNNNNNNNNNNN ((
geçmiş olsun hanem dikktli ol ..o sapığı da bana gönder ben ona yapacağımı bilrimkötükedihüso
selammm kızlarrr...
herkese günaydın ..geçen cuma diyet ve spora başlamıştım..bugün itibari ile 1,5 kilo vermişim :)
günaydınnn bende geçen hafta cuma başlamıştım ama sadece 1 kilo verebilmişim dün tartıldım
mutfak_robotu_muyum_neyim herkese günaydın ..geçen cuma diyet ve spora başlamıştım..bugün itibari ile 1,5 kilo vermişim :)
aferin kızlar sze yaa
bende bilşiyosunuz yüryüş yapmaya ve az yemeye özen gösteriyorum artık şimdilik 1 kilo verdim ama regl dönemindeyim ondan şişlik var btsin daha sıkı yapışacağım bu işe
içgiymci nerelerde yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?