robot kız selam veriyorum hiç almıyorsun küsüyorum ama ne o beni beğenmedinmi sarmadımı muhabbetim...
yok olur mu herkse günaydındedimya seni de gördüm hatta mesajına cevap verdim ...:kedi:
Ben haziran gibi bırakırım korunmayı herhalde inş.
biz beraber başlıcaz artık çalışmalara dimi cicimm
bizde o ara düşünüyoruz
yok olur mu herkse günaydındedimya seni de gördüm hatta mesajına cevap verdim ...:kedi
ben haziran gibi bırakırım korunmayı herhalde inş.
biz beraber başlıcaz artık çalışmalara dimi cicimm
bizde o ara düşünüyoruz
evet ama ben seni geçeceğim bikerekaydirigubbakcemile2 bu arada albüme gelsenize bi foto koyacağım yorum istiyorum
günaydın özlemcim ayy inşallah bebek vardır kırmızılar gelmez ne gibi belirtilerin var....
aklına yemek yemek geldiğinde su iç ...
özlem bu arada hadi hayırlısı testi yap da merakımızı gider ..ben senden daha çok heyecanlandım heee...haftasonu eşimle yürüyüşe çıktık ..herkese çocuğunu almış parktaydı ..hele kız çocukları cici bici giydirmişler ..öyle imrendim ki öldüm bittim resmen yaaa....az kaldı 2 ay sonra inş. ben de bu yola gireceğim...
kızlar benım 3 gün geçti
olacak gbıyımm ama olmuyor:)
dkupçu sen ne zaman oldun 19 mart mı?
kızlar benım 3 gün geçti
Evett malesefkii rgl oldummm :1closedeyes: benneyaptımki
Yeni tarihim 15 NİSAN... canlarrrrr.... opuyorumnanaktan
neyse sağlık olsun üzülme daha çok erken olur bi kaç aya kadar inşallah hayırlısı olsun
D_kupcu cnm ya olsun İlk ay bu daha hem daha İyİ oldu hapsız bİr regl geÇmİŞ oldu İlaÇ vucudundan gİdİyo ne gÜzel
haftasonun nasıldı
Evett malesefkii rgl oldummm :1closedeyes: benneyaptımki
Yeni tarihim 15 NİSAN... canlarrrrr.... opuyorumnanaktan
kızlar benım 3 gün geçti
günaydın batcım valla adte olacakmışım gibi ama tam da değil anlamadımki belimde biraz ağrı var sırtım ağrıyo akıntım var ara ara mide bulantım var ve kendimi yorgun hissediyorum ama adet olacakmışım gibide ağrım var
d_kupcum üzülme daha ilk deneme ayındı inşallah nisan ayına hamiş olarak girersin hayırlısı olsun listeye yeni tarihini ekliyorum...
canım test yapsana günün geçiyomuydu senin sende varmı belirtiler...
özlemcim valla tamda hamilelik belirtileri yaşıyosun ama genelde adet belirtileriyle hamilelik belirtileri aynı oluyomuş ama adet sancısından farklı bi belirtin varsa hiç durma test yap merak ediyorum...
pardon canım kusuruma bakma görmedim hadi bakalım az kaldı hazirana..
senin adına çok mutluyum yaman bi ara ikna etmeye çalışdıysakta ikna olmadı şimdi ise istiyorsun bakalım önce senmi hamiş kalacaksın yoksa robotmu...
..
ben çalışmalara başlayacağım dedimya o da başlıyor ne etsin beni kıskandı ama onu geçeceğim inş. kaydirigubbakcemile3:roflol:
albümüne balamıyorum site hata veriyo..
17 mart 2010 esrb haber yok
19 mart 2010 elifecevural beklemede
20 mart 2010 özlem109630 henüz kırmızılar gelmedi
05 nisan 2010 mızmız
06 nisan 2010 saliha27
08 nisan 2010 içgiyimci
15 nisan 2010 d_kupcu
kızlar listeye ismini yazdıracak kimse yokmu kimse bebiş yapmayı düşünmüyormu liste azaldı ya hadi nisanda hamiş patlaması olsun haydi listeye yazdırın adınızı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?