Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

robot kız selam veriyorum hiç almıyorsun küsüyorum ama ne o beni beğenmedinmi sarmadımı muhabbetim...

yok olur mu herkse günaydındedimya seni de gördüm hatta mesajına cevap verdim ...:kedi:

ben haziran gibi bırakırım korunmayı herhalde inş.

yok olur mu herkse günaydındedimya seni de gördüm hatta mesajına cevap verdim ...:kedi

ben haziran gibi bırakırım korunmayı herhalde inş.

pardon canım kusuruma bakma görmedim hadi bakalım az kaldı hazirana..

biz beraber başlıcaz artık çalışmalara dimi cicimm
bizde o ara düşünüyoruz

senin adına çok mutluyum yaman bi ara ikna etmeye çalışdıysakta ikna olmadı şimdi ise istiyorsun bakalım önce senmi hamiş kalacaksın yoksa robotmu...

..
evet ama ben seni geçeceğim bikerekaydirigubbakcemile2 bu arada albüme gelsenize bi foto koyacağım yorum istiyorum

albümüne balamıyorum site hata veriyo..

ya meryem'jaya'umutluyuz'olgay'derya'hannem minoz'mızmız nerelerdesiniz ya kayboldunuz iyice...

günaydın özlemcim ayy inşallah bebek vardır kırmızılar gelmez ne gibi belirtilerin var....

günaydın batcım valla adte olacakmışım gibi ama tam da değil anlamadımki belimde biraz ağrı var sırtım ağrıyo akıntım var ara ara mide bulantım var ve kendimi yorgun hissediyorum ama adet olacakmışım gibide ağrım var

tamam yarın sabah yapıcam tabi bugünde regl olmazsam yarın bildiririm

Evett malesefkii rgl oldummm :1closedeyes: benneyaptımki
Yeni tarihim 15 NİSAN... canlarrrrr.... opuyorumnanaktan

kızlar benım 3 gün geçti
olacak gbıyımm ama olmuyor:)

dkupçu sen ne zaman oldun 19 mart mı?

D_kupcu cnm ya olsun ılk ay bu daha hem daha ıyı oldu hapsız bır regl geÇmıŞ oldu ılaÇ vucudundan gıdıyo ne gÜzel
haftasonun nasıldı

neyse sağlık olsun üzülme daha çok erken olur bi kaç aya kadar inşallah hayırlısı olsun

guclubacismile

D_kupcu cnm ya olsun İlk ay bu daha hem daha İyİ oldu hapsız bİr regl geÇmİŞ oldu İlaÇ vucudundan gİdİyo ne gÜzel
haftasonun nasıldı

haklısın cnm 3 adet geçirmen iyi olur demişlerdi benim bu 2.ci oldu
hayırlısı nasılsa öle olsun cnm olumunekankayizsmile

Evett malesefkii rgl oldummm :1closedeyes: benneyaptımki
Yeni tarihim 15 NİSAN... canlarrrrr.... opuyorumnanaktan

d_kupcum üzülme daha ilk deneme ayındı inşallah nisan ayına hamiş olarak girersin hayırlısı olsun listeye yeni tarihini ekliyorum...

kızlar benım 3 gün geçti
olacak gbıyımm ama olmuyor:)

dkupçu sen ne zaman oldun 19 mart mı?

canım test yapsana günün geçiyomuydu senin sende varmı belirtiler...

özlemcim valla tamda hamilelik belirtileri yaşıyosun ama genelde adet belirtileriyle hamilelik belirtileri aynı oluyomuş ama adet sancısından farklı bi belirtin varsa hiç durma test yap merak ediyorum...

17 mart 2010 esrb haber yok
19 mart 2010 elifecevural beklemede
20 mart 2010 özlem109630 henüz kırmızılar gelmedi
05 nisan 2010 mızmız
06 nisan 2010 saliha27
08 nisan 2010 içgiyimci
15 nisan 2010 d_kupcu

kızlar listeye ismini yazdıracak kimse yokmu kimse bebiş yapmayı düşünmüyormu liste azaldı ya hadi nisanda hamiş patlaması olsun haydi listeye yazdırın adınızı...

canım bugünde bekleyim regl olmazsam yarın sabah yapıyım diyorum. sonucu bildiririm yarın sanada

albümü yükledim bakmadın kaldırdım ..şimdi tekrar yüklüyorum bakın ama hemen kaldıracağım ok

meraba bende dogum kontrol hapini bu ay biraktim
dusuk yapmistim 3 ay dinlenmeden sonra
bu ay calismalar olcak insallah
regl tarihim 14 nisan eklersen sevinirim
bu topicteki 3. kez listem umarim bu kez bebisim tutunur beni birakmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…