meraba bende dogum kontrol hapini bu ay biraktim
dusuk yapmistim 3 ay dinlenmeden sonra
bu ay calismalar olcak insallah
regl tarihim 14 nisan eklersen sevinirim
bu topicteki 3. kez listem umarim bu kez bebisim tutunur beni birakmaz
meraba bende dogum kontrol hapini bu ay biraktim
dusuk yapmistim 3 ay dinlenmeden sonra
bu ay calismalar olcak insallah
regl tarihim 14 nisan eklersen sevinirim
bu topicteki 3. kez listem umarim bu kez bebisim tutunur beni birakmaz
inş. dilediğin gibi olur ..geçen hafta AŞKI MEMNUNUN şu kürtaj sahnesine denk geldim de içim ürperdi ..nasıl bu kadar vicdansız olabiliyor insanlar ..hem de 2.kürtajıydı şerefsiz kadının ..insanlar çocuk sahibi olmak için uğraşırken bunlar bir canlıya kıyıyorlar yaa..ne kadar bencil ne kadar ALLAH korkusu olmadan yaşıyoruz anlamış değilim...you tube da kürtaj videosu izlemiştim ..o günden sonra içim iice ürperdi ...resmen canlı yaa ...ufak da olsa kolu bacağı var ..hay ALLAHIM aklıma geldikçe delirecek gibi oluyorum ..ALLAH ım çocuğu da hakedene ver YARABBİ ... haketmeyip de böyle ondan bundan çocuk sahibi olanlar cana kıyıyor hakedenler ise bin bir uğraşla sahip oluyor ...hakkımızda hayırlısı olsun ..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
inş. dilediğin gibi olur ..geçen hafta AŞKI MEMNUNUN şu kürtaj sahnesine denk geldim de içim ürperdi ..nasıl bu kadar vicdansız olabiliyor insanlar ..hem de 2.kürtajıydı şerefsiz kadının ..insanlar çocuk sahibi olmak için uğraşırken bunlar bir canlıya kıyıyorlar yaa..ne kadar bencil ne kadar ALLAH korkusu olmadan yaşıyoruz anlamış değilim...you tube da kürtaj videosu izlemiştim ..o günden sonra içim iice ürperdi ...resmen canlı yaa ...ufak da olsa kolu bacağı var ..hay ALLAHIM aklıma geldikçe delirecek gibi oluyorum ..ALLAH ım çocuğu da hakedene ver YARABBı ... haketmeyip de böyle ondan bundan çocuk sahibi olanlar cana kıyıyor hakedenler ise bin bir uğraşla sahip oluyor ...hakkımızda hayırlısı olsun ..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
eyvahedigeldismileYaaaa arkadaşlar tarihimi yanlış hesaplamışımmmeyvahedigeldismile
26 Nisan olacakkkkkkkk ...üzgünüm kafamçokkarıştı
Olsun Şekerİm olur o kadar hata
İÇgyİmcİ kayboldu walla
jaya da Öyle
unutulduk mu nee
albüme baktınmı sen aklinialirimsmile
KISS MAŞALLAH YAAA ÇOK ÇITIR BULDUM SENİ alkisalkisalkis
ALLAH SAHİBİNE BAĞIŞLASIN sempatiksalakcinni
nalooo ordamısın yaman
BURDAYIM BACIM GÖRDÜM SENİ PEKTE GÜZELMİŞSİN AMA KIZMA DA EN GÜZELİMİZ SANIRIM D_KUPCU guclubacismile
sağolasın kilolu görünüyor muyum onu soracaktım ben sana :kedi:
yok be niye kızayım ...güzellikte iddialı değilim ben zaten ,aklımda iddialıyım kaydirigubbakcemile3sengözlerimebaksanab
HEY ALLAHIM YAAAA laelaelaelaelae :roflol:HİÇ KLİLOLU DEĞİLSİN KUZUM YA ÇOK NORMALSİN BENCEEEE :hulya: kaydirigubbakcemile3
ama evlenmeden önce 48 iken şimdi 60 çıkınca bayağı bi kilolu geliyorum kendime iimikaydirigubbakcemile3
olsun ben yine de 55e ineyim de gerisini düşünürüz ..2,5 kilom gitti geriye kaldı 3 kilo ha gayret mafoldumben
KIZ BAYA KİLO ALMIŞSIN SEN MAŞALLAH YANİİ
BEN 6 KLO MALDIM 68 OLMUŞTUM ŞİMDİ 66,5 - 67 ARASIYIM eyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?