Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

meraba bende dogum kontrol hapini bu ay biraktim
dusuk yapmistim 3 ay dinlenmeden sonra
bu ay calismalar olcak insallah
regl tarihim 14 nisan eklersen sevinirim
bu topicteki 3. kez listem umarim bu kez bebisim tutunur beni birakmaz

cnm inşallah tutunurr bebişinnn
bende doğum kontrol hapından sonra deneyenlerdenim
3 yıl kullandım 1,5 ay oldu bırakalı hala deniyoooz :roflol:

meraba bende dogum kontrol hapini bu ay biraktim
dusuk yapmistim 3 ay dinlenmeden sonra
bu ay calismalar olcak insallah
regl tarihim 14 nisan eklersen sevinirim
bu topicteki 3. kez listem umarim bu kez bebisim tutunur beni birakmaz

inş. dilediğin gibi olur ..geçen hafta AŞKI MEMNUNUN şu kürtaj sahnesine denk geldim de içim ürperdi ..nasıl bu kadar vicdansız olabiliyor insanlar ..hem de 2.kürtajıydı şerefsiz kadının ..insanlar çocuk sahibi olmak için uğraşırken bunlar bir canlıya kıyıyorlar yaa..ne kadar bencil ne kadar ALLAH korkusu olmadan yaşıyoruz anlamış değilim...you tube da kürtaj videosu izlemiştim ..o günden sonra içim iice ürperdi ...resmen canlı yaa ...ufak da olsa kolu bacağı var ..hay ALLAHIM aklıma geldikçe delirecek gibi oluyorum ..ALLAH ım çocuğu da hakedene ver YARABBı ... haketmeyip de böyle ondan bundan çocuk sahibi olanlar cana kıyıyor hakedenler ise bin bir uğraşla sahip oluyor ...hakkımızda hayırlısı olsun ..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

aminnnn

amin insallah
evet malesefki gunumuzde bebegini aldiran cok caani var
aslinda oyleleri anneligi hic haketmiyor ama rabbim onlarida bu sekilde imtihan ediyor

bazen 1 gün falan gecebiliyordu ılk defa 3 gün oldu
ama şüphem yok ki:))) kaza olduysa bişi diemem
belim agrıyor bir de göğüslerim şişti:) belirtiler bunlar

eyvahedigeldismileYaaaa arkadaşlar tarihimi yanlış hesaplamışımmmeyvahedigeldismile

26 Nisan olacakkkkkkkk ...üzgünüm kafamçokkarıştı

Olsun Şekerım olur o kadar hata
ıÇgyımcı kayboldu walla
jaya da Öyle
unutulduk mu nee

KISS MAŞALLAH YAAA ÇOK ÇITIR BULDUM SENİ alkisalkisalkis
ALLAH SAHİBİNE BAĞIŞLASIN sempatiksalakcinni

sağolasın ..kilom nasıl onu soracaktım :) bir de yeni resim ekledim yüzüm var yeni resimde hemen bakın da sileyim ..kaç gösteriyorum sizce

BURDAYIM BACIM GÖRDÜM SENİ PEKTE GÜZELMİŞSİN AMA KIZMA DA EN GÜZELİMİZ SANIRIM D_KUPCU guclubacismile

sağolasın kilolu görünüyor muyum onu soracaktım ben sana :kedi:
yok be niye kızayım ...güzellikte iddialı değilim ben zaten ,aklımda iddialıyım kaydirigubbakcemile3sengözlerimebaksanab

sağolasın kilolu görünüyor muyum onu soracaktım ben sana :kedi:
yok be niye kızayım ...güzellikte iddialı değilim ben zaten ,aklımda iddialıyım kaydirigubbakcemile3sengözlerimebaksanab

HEY ALLAHIM YAAAA laelaelaelaelae :roflol:HİÇ KLİLOLU DEĞİLSİN KUZUM YA ÇOK NORMALSİN BENCEEEE :hulya: kaydirigubbakcemile3

HEY ALLAHIM YAAAA laelaelaelaelae :roflol:HİÇ KLİLOLU DEĞİLSİN KUZUM YA ÇOK NORMALSİN BENCEEEE :hulya: kaydirigubbakcemile3

ama evlenmeden önce 48 iken şimdi 60 çıkınca bayağı bi kilolu geliyorum kendime iimikaydirigubbakcemile3

olsun ben yine de 55e ineyim de gerisini düşünürüz ..2,5 kilom gitti geriye kaldı 3 kilo ha gayret
mafoldumben

KIZ BAYA KİLO ALMIŞSIN SEN MAŞALLAH YANİİ
BEN 6 KLO MALDIM 68 OLMUŞTUM ŞİMDİ 66,5 - 67 ARASIYIM eyvahedigeldismile

KIZ BAYA KİLO ALMIŞSIN SEN MAŞALLAH YANİİ
BEN 6 KLO MALDIM 68 OLMUŞTUM ŞİMDİ 66,5 - 67 ARASIYIM eyvahedigeldismile

doğum kontrol hapı sağolsun şişirdi beni iice bir de gaz sorunum vardı benim hepsi birleşince kilo yaptı ..evlenirken 50 kilo idim ..10 kilo aldım 2 sene içinde düşün artık ...

eskiden çocuk reyonundan giyiniyordum ne diyrsun ...utanıyordum bazen varya ..34 beden giyiyordum ...bazı markalar 36 dan başladığı için 15-16 yaşa bakın diyorlardı iimi senağlama.. aslında aldığım kiloyu göstermiyorum ben ...bir de orantısız kilo almadım hiç ..sadece göbeğime ya da kalçama vermedim yani. ..orantılı kilo aldım ..verirken de öyle veriyorum zaten ..bir de yüzümden kilo alıp veriyorum ..eskiden yüzüm böyle değildi ..çöküktü göz altlarım ..şimdi suratım yuvarlak duruyor ...bu halimi herkes çok beğeniyor evlendikten sonra gören kilo çok yakışmış bambaşka olmuşsun diyor ama malum hamilelikte alacağız diye 55 e ineyim diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…