Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

selam herkese. Gecenlerde topıge gırdım. baya bıseyler yazdım ama elım bır tusa degdı ve gonderemeden bılg. kendını kapattı. Herkes ıyımı, yenı hamısler varmı bakalım. Gecmısı okuyamam sımdı ama onemlkı bır gelısme varsa yazın olurmu. Elımden geldıgınce topıge gırıcem. Evdeyken bılgısayarı acmak cok sıkıcı gelıyor. Komık dımı. Bu arada topıgımız 1.yılını doldurdukaydirigubbakcemile2..
Hepınızı cook ozledım. Iyı haberlerınızı beklıyorum. Bız bebısımle cook ıyıyız. Kavusmayı beklıyoruz. Opuldunuz kızlar

jayaaaa nerdesin canım ya sensiz tadı yok buranın bebişin nasıl az kaldı dimi 4 haftamız var ikimizinde heycanlı mısın doktor sezeryan mı diyor normal mi kaç kilo olmuş bebişin bilgi versene bize merak ediyorum seni

kısss sen nire gittin arada gir bari merakta bırakma biziiiii

SEN NERELERDESİN KAYIPPPPPP kaydirigubbakcemile2

bende devlet memuru olmak istiyooom bende bende :içelim:

inş. sen de olursun ALLAH gönlüne göre versin azmeder emek verirsen neden olmasın değil mi

sempatiksalakcinni BELLİ ONDAN ERKENDEN KAÇIYON Çok üzgünüm çoook

ne yapayım servisler 1730 da kalkıyor ...hazırlan çık derken 17:15 ten sonra benim işim bitik anlayacağın kaydirigubbakcemile3

Nasılsınız hatunlaaaaaarr

iidir yaman senden naber ..sadece biraz gazım var bugün birazdan zencefil çayı içeceğim kaydirigubbakcemile3

Ben bu sabah çoook sinirliyim anneme .....
Bebiş yapmaktan bile vaz geçe bilirim yaaaaa mafoldumben

ne oldu hayırdır yine ne yaptı annen yawww ...yakın değilsiniz umarım hiç değilse uzak olursan sürekli başını ağrıtmaz

ne oldu hayırdır yine ne yaptı annen yawww ...yakın değilsiniz umarım hiç değilse uzak olursan sürekli başını ağrıtmaz

AMANN..... :1shok: uzakta durmuyooo
dün akşam üstü eşime bağırıp çağırmış iş yerinde
eşim köpürdü bütün gece
evliliğimi zedelemeye çalışıyooo
bir anne kızına neden yapar bunu
zaten 2.ci evliliğim ne istiyooo bendennn yaaaa :gitme:

annenin psikolojik sorunları mı var anlamadım ..babanla ayrılar mı ...ya da ikinizin arasında bir sorun mu var ..durduk yere yapması anlamsız ...

annenin psikolojik sorunları mı var anlamadım ..babanla ayrılar mı ...ya da ikinizin arasında bir sorun mu var ..durduk yere yapması anlamsız ...

babamla sorunları 25 yıllık evlilikleri bitiyooooo
bana dediği ben babamı tehtit edecekmişim evliliğim bitiyor eve dön
annemle iyi geçin diye bende edemem o sizin aranızda halledin meseleyi dedimmm
gitmiş eşime bağırmış kızıma bakmıcakmışşş rezil olmuş eşim esnafın içinde
eeee eve gelincede bana kızdı benim eşimle aramı bozacak kendi huzuru yok diyeeelmaz:

anladım peki neden ayrılıyor annenle baban özel değilse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…