Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

kizlarrr bi arkadasimda hamile o benden 6 hafta onde gidiyorr...doktor onun bebegi icin %80 durusu kiza benziyor demistii pazartesi gitti erkekmiss...benimkinede erkek demistii kiz ciakr diye icime bi suphe dustuu vallla....alistimm erkek olacaginaa biraz yikim olurr herhaldeee yaa...ama bana durusu demedi pipisinii gosterdi kadinn hayirlisi olsunn kafam karisti azicikk

evet hala kayıp bende merak ettim onun için sordumda konu saptırıldı biz çünkü onunla esprili konuşuyorduk yine espri yaptım ama bazıları yanlış anladı:dilcikar:

benim icinmi dedinn bacimm yaa valla ben yanlis anlmadimm haaa bende oylesisne dedimm yoksa bana ne baskasindan ister girsin ister girmesin sonucta halka acik bi yer burasiii.....

aaaaa ayıp ulennn ayıp alışmak da zor ama önce sağlığını düşün gerisi boş ..sağlıklı doğsun da hayırlısı ile ...bir de hayırlı evlat olsun da ...

amaaan sende olsunda ne olursa olsun evet yanılma payı olabilir ama öyle bi durum olsa bile yıkım falan deme allahın sana bi evlat verdiğine şükret ahhh ahhh bak bana 3 aydır hiç bişey yok

doğumdan ıkı hafta önce değişti benim arkadasın bebegin cinsiyeti hep kız dediler erkek çıktı

olsun tatlım sağlıklı olsun

aaaaa ayıp ulennn ayıp alışmak da zor ama önce sağlığını düşün gerisi boş ..sağlıklı doğsun da hayırlısı ile ...bir de hayırlı evlat olsun da ...

amaaan sende olsunda ne olursa olsun evet yanılma payı olabilir ama öyle bi durum olsa bile yıkım falan deme allahın sana bi evlat verdiğine şükret ahhh ahhh bak bana 3 aydır hiç bişey yok

tabikidee ilk once sagliklii olmasii kizlarrr...ama ilk hamile kaldigimda hep icimden kiz geciyordu esimde hep erkek dedii ben tabii ilkte hep kizim diyee seviyordumm erkek dediginde oglum demeye basladim simdi bide kiza donerse bebiste afalllikcakk annneee napiyonn ya dicekk valla....
ozlemm acele etme canim ya olurr demekki zamani gelmedii dahaa benimde 2.ayimda olmustuu bebegimm stres yokk son gazz calismaya devammm

doğumdan ıkı hafta önce değişti benim arkadasın bebegin cinsiyeti hep kız dediler erkek çıktı

olsun tatlım sağlıklı olsun

cinsiyet cok onemli degill benim icin sonucat ilk bebegimm fark etmiyorr...ama bizde isim sorunu var kaynanam sagolsn kendi ismini istedigi icin beni cok sinir etti zamanindaaa olmamis cocuk icinn

cinsiyet cok onemli degill benim icin sonucat ilk bebegimm fark etmiyorr...ama bizde isim sorunu var kaynanam sagolsn kendi ismini istedigi icin beni cok sinir etti zamanindaaa olmamis cocuk icinn

sen o kaynananı bana gönder ben adam edip göndereyim ..töbe töbe yaa..sinir oluyorum her işe burnunu sokan aile fertlerine heee kötükedihüso

çayı ben de hiç sevmem sadece kahvaltıda severim onun dışında içmem ama sohbetle ii gidiyor

kayınvalıdenın adını mı koyacaksınız kız olursa of ya hangi çağda yaşıyoruz sinir oluyorum bu tarz düşünen büyüklerekaydirigubbakcemile

alll canimm hemenn posta yapipp yollimm tepe tepe kullann..napcaksinn cahillerle ugrasmak cok zorr yaa.kendide tam tersine hic vermemiss ne kaynana ne kayin baba adii esim kaynanamin kendi babasinin adi yanii dusun..hemde adida emine kaynanaminn nesini verceksemm artik

kayınvalıdenın adını mı koyacaksınız kız olursa of ya hangi çağda yaşıyoruz sinir oluyorum bu tarz düşünen büyüklerekaydirigubbakcemile

bu bi tek onun degil kizlarininda dusuncesi simdiden baski yapiyolar bize biramiyolarki..kiz olursa ben erkek olursa esim koycaktii isiminii e simdi erkek olunca ben karismiyorumm

eşin de annesinden yana mı tatlım bu konuda eşin de istemıyorsa sen de koyma

bu bi tek onun degil kizlarininda dusuncesi simdiden baski yapiyolar bize biramiyolarki..kiz olursa ben erkek olursa esim koycaktii isiminii e simdi erkek olunca ben karismiyorumm

ay zaten görümcelere de uyuz oluyorum kendilerine gelınce bı halta karıstırmazlar ama sana müdahele ederler

tamam erkek olursa eşin koysun kız olursa da sen

karışmasın kımse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…