evet hala kayıp bende merak ettim onun için sordumda konu saptırıldı biz çünkü onunla esprili konuşuyorduk yine espri yaptım ama bazıları yanlış anladı:dilcikar:
kizlarrr bi arkadasimda hamile o benden 6 hafta onde gidiyorr...doktor onun bebegi icin %80 durusu kiza benziyor demistii pazartesi gitti erkekmiss...benimkinede erkek demistii kiz ciakr diye icime bi suphe dustuu vallla....alistimm erkek olacaginaa biraz yikim olurr herhaldeee yaa...ama bana durusu demedi pipisinii gosterdi kadinn hayirlisi olsunn kafam karisti azicikk
kizlarrr bi arkadasimda hamile o benden 6 hafta onde gidiyorr...doktor onun bebegi icin %80 durusu kiza benziyor demistii pazartesi gitti erkekmiss...benimkinede erkek demistii kiz ciakr diye icime bi suphe dustuu vallla....alistimm erkek olacaginaa biraz yikim olurr herhaldeee yaa...ama bana durusu demedi pipisinii gosterdi kadinn hayirlisi olsunn kafam karisti azicikk
küsme ben anladım zaten evet içgiyimci ile ii kafa yapılıyor heee...
:icecream:
orası kaaaaliba sanırsam karaaaaannnti :roflol::roflol:
hey gidi laz dursun hey yerim onun ağzini daaaaa:icecream:
sonucta halka acik bi yer burasiii.....
hoşgeldin canım aramıza senin bu ay ilk denemen galiba 7 ay boyunca ne ile korundun ilaçmı kullandın
aaaaa ayıp ulennn ayıp alışmak da zor ama önce sağlığını düşün gerisi boş ..sağlıklı doğsun da hayırlısı ile ...bir de hayırlı evlat olsun da ...
amaaan sende olsunda ne olursa olsun evet yanılma payı olabilir ama öyle bi durum olsa bile yıkım falan deme allahın sana bi evlat verdiğine şükret ahhh ahhh bak bana 3 aydır hiç bişey yok
çay bahçesi gibi oldu heee ...kaydirigubbakcemile3
amann bosver yaa en iyisi geveze olacaksinnn bu dunyada yoksa cekilirmii bacimm
doğumdan ıkı hafta önce değişti benim arkadasın bebegin cinsiyeti hep kız dediler erkek çıktı
olsun tatlım sağlıklı olsun
vallahii haaa bi cay cekirdek eksikkk.....
heee ..iki çıtlarız ne var fena mı ..semaverde de çay ..ohhhhhh mis gibi :içelim::icecream:
cinsiyet cok onemli degill benim icin sonucat ilk bebegimm fark etmiyorr...ama bizde isim sorunu var kaynanam sagolsn kendi ismini istedigi icin beni cok sinir etti zamanindaaa olmamis cocuk icinn
cinsiyet cok onemli degill benim icin sonucat ilk bebegimm fark etmiyorr...ama bizde isim sorunu var kaynanam sagolsn kendi ismini istedigi icin beni cok sinir etti zamanindaaa olmamis cocuk icinn
sen o kaynananı bana gönder ben adam edip göndereyim ..töbe töbe yaa..sinir oluyorum her işe burnunu sokan aile fertlerine heee kötükedihüso
çayı ben de hiç sevmem sadece kahvaltıda severim onun dışında içmem ama sohbetle ii gidiyor
kayınvalıdenın adını mı koyacaksınız kız olursa of ya hangi çağda yaşıyoruz sinir oluyorum bu tarz düşünen büyüklerekaydirigubbakcemile
alll canimm hemenn posta yapipp yollimm tepe tepe kullann..napcaksinn cahillerle ugrasmak cok zorr yaa.kendide tam tersine hic vermemiss ne kaynana ne kayin baba adii esim kaynanamin kendi babasinin adi yanii dusun..hemde adida emine kaynanaminn nesini verceksemm artik
bu bi tek onun degil kizlarininda dusuncesi simdiden baski yapiyolar bize biramiyolarki..kiz olursa ben erkek olursa esim koycaktii isiminii e simdi erkek olunca ben karismiyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?