kayınvalıdenın adını mı koyacaksınız kız olursa of ya hangi çağda yaşıyoruz sinir oluyorum bu tarz düşünen büyüklerekaydirigubbakcemile
ay zaten görümcelere de uyuz oluyorum kendilerine gelınce bı halta karıstırmazlar ama sana müdahele ederler
tamam erkek olursa eşin koysun kız olursa da sen
karışmasın kımse
aynen katiliyorumm hep oylelerr bide buyuklerr bizden hep dedikleri dogruu..amann allah kimseyii onlarin eline dusurmesin vallaa
eşin de annesinden yana mı tatlım bu konuda eşin de istemıyorsa sen de koyma
benımkının bırı buyk biri küçük benden ama al birini vur ötekine
zaten mesafeliyim özel gunler dısında hıc konusmuyoruz tel de falan :lepi:
bak hazır eşin de ısrarcı değilken sen de onların yanında konusmaya basla kendı düşündüğün ismi
kız olursa şu olucak erkek olursa bu olucak de
alışsınlar konuyu açmasınlar bidaha
acaba o kızlar kendılerının cocuklarına koyarlar mı kayınvalide adını
hayır cnm hiç ilaç kullanmadım kondom ile korunduk
benim de evli olan çok cadı telefonda bile eşimi fitliyor onun yuznden boşanacaktık nerdeyse hatta benı aradı kardeşim senı boşacayacak dedi haberin olsun dedi
hem de bu kız yuksek lisans mezunu çok ıyı bır şirkette müdür
bana iftira bile attı
snr eşim abla ben seviyorum karımı deyınce hani sevmediğin huyları vardı ne çabuk yan çizdin dedi kocama mesajlarını yakaladım
yokk canim daha nelerr eslerde anlatmicak herseylerini canimm oyle kavglarda felan aranizda kalmasi daha iyi.hem insan ne kadar ailen olursa olsun esinle ayni catida rahatsin bi zaman sonraa
ayyyyyyyyyy yinemi kaynana yinemi kaynana sendromu nefret ediyorummm ya kötükedihüso
alll canimm hemenn posta yapipp yollimm tepe tepe kullann..napcaksinn cahillerle ugrasmak cok zorr yaa.kendide tam tersine hic vermemiss ne kaynana ne kayin baba adii esim kaynanamin kendi babasinin adi yanii dusun..hemde adida emine kaynanaminn nesini verceksemm artik
bu bi tek onun degil kizlarininda dusuncesi simdiden baski yapiyolar bize biramiyolarki..kiz olursa ben erkek olursa esim koycaktii isiminii e simdi erkek olunca ben karismiyorumm
ay zaten görümcelere de uyuz oluyorum kendilerine gelınce bı halta karıstırmazlar ama sana müdahele ederler
tamam erkek olursa eşin koysun kız olursa da sen
karışmasın kımse
bak hazır eşin de ısrarcı değilken sen de onların yanında konusmaya basla kendı düşündüğün ismi
kız olursa şu olucak erkek olursa bu olucak de
alışsınlar konuyu açmasınlar bidaha
acaba o kızlar kendılerının cocuklarına koyarlar mı kayınvalide adını
benim de evli olan çok cadı telefonda bile eşimi fitliyor onun yuznden boşanacaktık nerdeyse hatta benı aradı kardeşim senı boşacayacak dedi haberin olsun dedi
hem de bu kız yuksek lisans mezunu çok ıyı bır şirkette müdür
bana iftira bile attı
snr eşim abla ben seviyorum karımı deyınce hani sevmediğin huyları vardı ne çabuk yan çizdin dedi kocama mesajlarını yakaladım
napcan canimm baska konumuu varr takiliyok isteeayyyyyyyyyy yinemi kaynana yinemi kaynana sendromu nefret ediyorummm ya kötükedihüso
arada bunalınca anlatıyormuş eskiden tabi anlatmaması lazım ama böyle işte
ve hala ben bu kadının yüzüne bakıyorum sırf abla diye
yani varya bence de en kötüsü cahil insan ..madem çok istiyorlar onlar da doğursun bir tane de ne koyacaklarsa koysunlar ..sen doğuracaksın onlar isim koyacak ..vayyyy anasını sayın seyirciler ..hey ALLAH ım YARABBİM kötükedihüsokötükedihüso
BENCE eşler arasında ortak koymalı kızı anne erkeği abba koyacak diye bir şey yok ki ..tüm sıkıntısını beraber çekiyorsanız ki en çok sen çekyorsun en çok senin hakkın bence ..saçmalığa bak yaaa ..
hey ALLAH ım senin o görümceni varya evlendirmek lazım ...bi evlensin de görsün bakalım nasıl oluyor muş bu işler ..bekar değilmi ...bekarlık sendromundan nereye saldıracağını şaşırmıştır o ..kötükedihüso
tatlım benden cıkmadı o fikir meryemden cıktı kızı anne oğlanı baba koyma fikri
aaaa evli benimki ve asla evine kımseyı mudahele etmez kocası ve cocugu herseyden önce gelir çok dıktatör ama başkalarının işine taaa uzaktan burnunu sokar tatlım
ben de ıkı tane var biri bekar biri evli bunu dıyen evli olan kendı kaynanası süper dünya tatlısı bır ınsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?