Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

oo daha anlatsam çok şaşırırsın canım
düğün günüme kuaförüme kocamın damatlıgına kadar herseye burnunu soktu
o alınsın bu alınsın takılarım alınacağı zaman sen kapıda dur ben girip bakım uygunsa cagırırım seni dedi ben de öle utandım ayıp geldi ses edemedim:)))))
kendisi 8 senelık evli çocugu var kocası da çok kıbar çok nazik pırlanta gbi bir insan evet öyle şanslı ki
ct pzar gunlerı 11 e kadar uyurlar haftaıcı yoruluyorlarmıs ama eğitimleri fala oldugunda kocamı ararlar haftasonu napıosun ne edıosun diye kocamı uyandırırlar .5 senelık evlıyım evıme bırere gelmedi biz ona 7-8 kere gittik en son burdan 500 km öteye tasındı 1 sene oldu bız evını gormeye gidememişiz diye kardesını arayıp huzur bozuyor aylık gelırlerı 15 mılyar bizim evimize giren paranın kaç katı kendı evımız yok kıradayız 3 katlı trıpleks evlerı arabaları vs vs herseylerı var utanmadan bide maaşımız çok düşük bu maaşla ne uzar ne kısalırız diyor:))) offf çok doluyom robotcum

ya kızlar ben kullanıcı adımı kıslatmak ıstıom nasıl yapıcam yardım edın ltffffmirmirmirmir

valla bende bi görümce var dünya iyisi şimdiye kadar hiç birşeyime karışmadı aramızda 7 yaş var hiiiiç ne karışır ne eder valla melek ya

valla bende bi görümce var dünya iyisi şimdiye kadar hiç birşeyime karışmadı aramızda 7 yaş var hiiiiç ne karışır ne eder valla melek ya

ne kadar şanslısın canım
bende çok istedim iyi olalım yaş aramızda az ama onlar hep baskı kurmaya çalıştılar
ben de çektim kendımı ne küsüz ne de samimiyiz böylesi daha iyi

ne kadar şanslısın canım
bende çok istedim iyi olalım yaş aramızda az ama onlar hep baskı kurmaya çalıştılar
ben de çektim kendımı ne küsüz ne de samimiyiz böylesi daha iyi

bencede en güzeli mesafeli olmak bende öyleyim hiiiç samimi olmam baktım canımı sıkacak bi lafmı ettiler sokarım lafı otururlar zaten

ufff ben utanıyorum ya laf da sokamıyorum çok
bikaç kere denedim hemen üste çıkmaya başlıyorlar ya da abilerine şikayet edıyorlar :))))

hey allahım yaa ...allah sana kolaylık versin ..ben olsam valla onun anasından emdiğini burnunda getirrim heee .neymiş öyle hayatıma karışmak ..laf bile edemezler valla..çok fenayım çok...

bencede en güzeli mesafeli olmak bende öyleyim hiiiç samimi olmam baktım canımı sıkacak bi lafmı ettiler sokarım lafı otururlar zaten

ben hiç samimi olmuyorum ..görümcem bayılır bana ..yenge diye peşimde dolanır ..sürekli beni seviyormusun ben seni ço kseviyorum der ama ıı ben samimi olmuyorum ..kaynanamla da öyle ..ne gerek var ..en iisi mesafeli olmak ..bana bi laf soksunlar hele hemen cevabını veririm valla hiç altta kalmam ...kocam da beni destekler sağolsun ...o olmasa zaten ne ederim bilmem ..
neyse ben çıkıyrm ii akşamlar

senden şanslısı yok zaten tatlım:dance:

ayyy kocam ne yapsın ayol adam aralıksız 12 saat konusabilen ayakta kırk yalan söyleyen bir anneye sahip klava: bunun yanında bilmiş iki kız kardeşkaydirigubbakcemile2

3 kadına karşı ben tekim çok baskın olamıyorum o da üzülme diyor bana boşver diyor ay ben de üzülmüyrum zaten artık aklıma böle konu acılınca gelıo yaptıklarıdelikafadulden

sabah yazarım size ama ümit yok ben şimdiden söyleyeyim :))

6 yı çeyrek geçe

sen?

sen kaç senelık evlıydın tatlım

BENDE O SAATTE ÇIKIYORUMKİ
PEKTE GEÇ DEĞİL DİMİ kaydirigubbakcemile2

AĞUSTOSTA 2 SENE OLUCAK CNM aklinialirimsmile

geç olmaz mı yaaaa bana çok gec gelıyor sabah 7 bucukta iş bası aksam 6 bucuk 11 saat

ayy sen daha yenı evlıymıssın:teselli:

geç olmaz mı yaaaa bana çok gec gelıyor sabah 7 bucukta iş bası aksam 6 bucuk 11 saat

ayy sen daha yenı evlıymıssın:teselli:

hıı senin saatler çokmuş
ben 8,30 - 18.00 arası çalışıyorum,

sen kaç yıllık evlisin cnm
çocuk varmıydı

hıı senin saatler çokmuş
ben 8,30 - 18.00 arası çalışıyorum,

sen kaç yıllık evlisin cnm
çocuk varmıydı

bu yaz 5 olucak cnm
hayır çocuk yok daha önce hiç düşünmedik yenı yenı nıyetine girmeye basladık hep korunuyorduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…