Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

bu yaz 5 olucak cnm
hayır çocuk yok daha önce hiç düşünmedik yenı yenı nıyetine girmeye basladık hep korunuyorduk

OOO MAŞALLAH CNM YAA BAYA OLMUŞ SENİN kaydirigubbakcemile2
ÖZEL DEĞİLSE ÇOK DEĞİLMİ 5 SENE BEKLEMEK opuyorumnanaktan
BİZDE BU YAZ PLANLIYORUZ BEBEĞİ ALLAH İZİN VERİRSE TABİ :CüvCüv:

OOO MAŞALLAH CNM YAA BAYA OLMUŞ SENİN kaydirigubbakcemile2
ÖZEL DEĞİLSE ÇOK DEĞİLMİ 5 SENE BEKLEMEK opuyorumnanaktan
BİZDE BU YAZ PLANLIYORUZ BEBEĞİ ALLAH İZİN VERİRSE TABİ :CüvCüv:

Evet canım baya oldu özel değil ilk seneler gezip tozmak istedik rahatça 3 sene falan tatillere gittik rahat rahat snr aralarda kaçamak yaptık şehir dışlarına daha snr bende panik atak çıktı rahatsızlandım bıraz doktor doktor gezdim ilaç tedavisi gördüm biraz da o bakımdan ertelendi.

İYİ YAPMIŞINIZ CNM
HAYATI DA YAŞAMAK LAZIM YAŞ KAÇ ?
BİZDE 1 YIL DA OLSUN DİYODUK HATTA FOLİK ASİDE BİLE BAŞLADIM AMA TEPEM ATTI Bİ ARA ERKEN DAHA DEDİM VE BIRAKTIM BU YAZA ERTELEDİK BAKALIM HAYIRLISI :ecrin_bebek:

inşallah olur canım istediğiniz zamanda yaşım 30 tatlım:hulya:

senin resim var mı albumunde

bende var bak ıstersen

folik asite ben de basladım

Günaydın kızlarrrrrrzemuszemus

yamancım davetini kabul ettim

anladım eşin korunmuş sende bendensin hadi bakalım hayırlısı eee nezamandı günün geçtimi ne durumdasın belirti falan varmı

hayır günüm geçmedi, 4 günüm kaldı ama beklemek çok zor.. dün gece yatamadım kasıklarımın ağrısından, birde bacaklarım çekildi sanki.. ondan öncede sol yanım ağrıyordu bilmiyorum, adet öncesi ağrım olmazdı benim hiç, bi tek göğüslerim ağrırdı ama dün gece çok tuaftı.. bekliyorum heyecanla, sende varmı?

öfff arkadaşım ikinciye hamileymişşş beş peşe
eşim söyledi akşam ...
aman bir sevinmiş bir sevinmiş benimki dört köşee
kendi bana sormuyor ama istermisin diye
milletinkine seviniyoo hasbammm niyeyseeeeee klava:

benimki de milletinkine pek sevinir benımkı de bu aralar hiç sormuyor sinir oluyorummmmm-tatlicadiarzu-

benimki soruyor sağolsun :) artık bırakalım korunmayı diyor ..belki hemen hamile kalamazsın sonra çok gecikir diyor haklı aslında ama ben de hemen hamile kalırım diye 1-2 ay erteliyorum ..yaaa nasip artık

benimki soruyor sağolsun :) artık bırakalım korunmayı diyor ..belki hemen hamile kalamazsın sonra çok gecikir diyor haklı aslında ama ben de hemen hamile kalırım diye 1-2 ay erteliyorum ..yaaa nasip artık

AYNI BİZ GİBİ SİZDEDE DURUMLAR BENDE HEMEN OLURSA YAZIN ZOR OLUCAK DİYE BİKAÇ AY DAHA ERTELİYORUM olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…