AYNI BİZ GİBİ SİZDEDE DURUMLAR BENDE HEMEN OLURSA YAZIN ZOR OLUCAK DİYE BİKAÇ AY DAHA ERTELİYORUM olumunekankayizsmile
anladık ulennn ...kukuman kuşu gibi tekrar etme kaydirigubbakcemile bu arada bizim bir sene uşağımız olmuyormu iimi :sinifsinif: töbe töbeee ...:Saruboceq::Saruboceq:
sen bana yazamadan duramazsın Şenizkaydirigubbakcemile5alsanaalsanasmile KÜSTÜM SANA YAZMICAM ARTIK :çok üzgünüm:
ya kızlarrr ben kilo aldım
bu folik asit ilacı içtim içeli göbeğim oldu yaaaaaaklava:
mekik çekmeye başlıcaaam
hamileykende çekebilirmiyiz ki yaaaaa :uhm:
bende hiç yapmadı kılo folik asit
bilmem ki hamıleyken cekılebilir mi
ben gecen ay ılk defa kadın doğuma gittim çok detaylı incelemeden geçtim
dr bana vücüdun bebege hazırlanmış ilk seferde hamıle kalacaksın dedi ve ona öyle güzel bir yuva yapmış ki vucudun bebek bir tutundumu bidaha bırakmayacak dedi
ağlayacaktım muayenede :ecrin_bebek:
bende hiç yapmadı kılo folik asit
bilmem ki hamıleyken cekılebilir mi
ben gecen ay ılk defa kadın doğuma gittim çok detaylı incelemeden geçtim
dr bana vücüdun bebege hazırlanmış ilk seferde hamıle kalacaksın dedi ve ona öyle güzel bir yuva yapmış ki vucudun bebek bir tutundumu bidaha bırakmayacak dedi
Ağlayacaktım muayenede :ecrin_bebek:
bence denaıl anlamış doktor ..bence kızma ama doktor sallamış bunu anlaması mümkün gibi gelmiyor bana ..seni psikolojik olarak hazırlamak için söylemiştir zannımca ...
Ben de ılk kez dudyum acıbadem hastanesıne gtmiştim önce karnımdan ultrasonla baktı kıistden şüphelendi
snr alttan baktı:kedi:ultrasonla orda bebeğin ilk tutunacağı yer varmış orası çok güzel dedifisfisfis
herkeste olmaz dedi senin vucudun resmen hazırlanmış seni beklıyor dedi ve tutundugu zaman bırakmayacak dedi ilk baktıgında kist sandıgı şeyin detaylı incelemede bebeğin yatagı oldugunu söyledi:)
ben de ılk kez dudyum acıbadem hastanesıne gtmiştim önce karnımdan ultrasonla baktı kıistden şüphelendi
snr alttan baktı:kedi:ultrasonla orda bebeğin ilk tutunacağı yer varmış orası çok güzel dedifisfisfis
herkeste olmaz dedi senin vucudun resmen hazırlanmış seni beklıyor dedi ve tutundugu zaman bırakmayacak dedi ilk baktıgında kist sandıgı şeyin detaylı incelemede bebeğin yatagı oldugunu söyledi:)
:)))) onu anlardı sanırım tatlım
sen benim resmimi gördun mu baktın mı albümümden :))
BAKTIM CİCİM TAM ONU YAZIYODUM SENDE ÇITIRSIN ALLAH SAHİBİNE BAĞIŞLASIN aklinialirimsmile
AlbÜm ekledİm bİlgİlerİnİzeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?