Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

Arkadaşlar şu rgl bitsin doktora gitsem diyom ama
utanıyorum ya. Hamişş olmadan sanki komik olur gibi geliyooo
doğum evinden sıra alıp gitsem mi ki acaba bilmiyorumkismile

neden utanıyorsun canım
en sağlıklım olanı bu zaten keşke benım de gitme fırsatım olabilse bütün testlerımı yaptırırdım gecen gttiğimde sadece smeer testi yaptırabıldım okadar

neden utanıyorsun canım
en sağlıklım olanı bu zaten keşke benım de gitme fırsatım olabilse bütün testlerımı yaptırırdım gecen gttiğimde sadece smeer testi yaptırabıldım okadar

Valla izin alıp gideceğimmmm
İşten daha önemli dimi ama
kovarlarsa kovsunlar zerre kadar umrumda değil :lepi:

selam kızlar
batcım canım senı sormadım dıye sıtem etmıssın ama Allah senı ınandırsın bugun topıge gırerken en cok sen gectın aklımdan. Sesın cıkmıyor senınde dıye ama yazılanları bıraz okuyunca gordum senı. Bebısının ıyı olmasına sevındım canım. 2-3 haftaya kadar cınsıyetını de ogrenırsın. Ben ruyamda kızım oldugunu gordum. Butun gun etkısınden kurtulamadım. Dusunsene doguma 1 ay kalmıs herseyı hazır ve hersey sılbastan. Yoksa kız yada erkek hıc farketmıyor nede olsa ılk bebıs
Meryemcım sen de yolu yarılamıssın canım. Benım ısyerımde hamıle bır arkadas daha vardı. Sımdı onunla konustum. Salı gunu yanı 2 gun once dogum yapmıs, sezeryanla. Bebek 52 cm ve 3940 gr. Nefesınde sorun var dıye kovezde tutuyorlarmıs. Allahım hepımıze yardım etsın.
Umutluyuz canım sen nasılsın. Senın de gerı sayım basladı.
Bu arada en buyugunuz benım sanırım. Ben aralık 75 lıyım. Allahtan cok gostermıyorum.
Olgay, hannem, derya ortalarda yoklar. Hannemın bebısı nasıl acaba. Olgay cınsıyetını ogrenmıstır artık.

-tatlicadiarzu- ben de uzun bir süre daha çalısmak zorundayım 10 senecık kadar hihoyyyt

ooooo benimkini hesaplamasam iyi olur kalpten gitmek istemiyoooom
ama eşimin 9 yılı kaldı.... aklinialirimsmile

canım ben emeklilik bakımından söylemedim maddi olarak çalısmak zorunda kalmzsam diye düşündüm yoksa ben de 2038 senesinde emekli oluyorum:içelim:

ben şimdi maddi olarak çalışmasam eşimin maaşı bize hayli hayli yeter ama çalışıyorum sonuçta çok zorda kalmadıkça da çalışmayı düşünüyorum ...çocuk olursa 3-5 ay ara veririm ama ondan sonra çalışacağım inş. sonuçta o kadar okuduk emek verdik neden işi bırakayım ki

Kızcelerrrrr he saplarıma göreeeee nisan 2 ve 13 'ü arasında full
çalışmam lazım ki bebiş olsunnnnn...
Yumurtlama günlerini takip edersek şansımız %80 fazla olurmuş
öle okudum bir yerde aklinialirimsmile

evt cnm o günlerde
kızını erken uyut misafir alma kocanı tut yakasından aklinialirimsmile Şeniz sempatiksalakcinni

benimki yetmez bize evimiz kira
hem de çalışma koşullarım çok kötu benim
6 bucuk yıldır aynı şirketteyim fenalık geldı vaalla ben çalısmam maası yetse gider gönüllü birşeyler yaparım boş duramam asla ama beni yıpratacak bir işde de çalısmam :tomato:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…