Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

evt cnm o günlerde
kızını erken uyut misafir alma kocanı tut yakasından aklinialirimsmile Şeniz sempatiksalakcinni

vallla hiç kaşısı yok bende gerekirse bir gazoz iş biterrr :jeyyar: :jeyyar: :roflol:

herkese selam ya giremedim sabahtan beri kk ya sorun vardı bağlantı kesiliyodu çok korktum bidaha hiç giremeyeceğim ve size kavuşamayacağım diye olumunekankayizsmile

Şimdilik yok cnm. Sen nasılsınnn
bebişin nasıllll

inşallah nisan ayına alırız güzel haberini denizcim benim bugün biraz başım ağrıyo tansiyonum düştü galiba bebeğim iyi teyzesi bi hafta kaldı 3. ayımızı dolduracağız...

tatlım test alma fırsatım olmadı iş çıkışı

tamam canım bekliyorum haberini..

mrb bat nasılsın bu gün yiğenimiz nasıl

iyiyim canım sadece başım ağrıyor bebeğimde iyi teyzesi ellerinden öper..

bat ekledim seni cnm

tamam canım sağol...

biz de kiradayız maalesef .eşim eskiden benim gibi memurdu o zamanlar ben de çalışmak zorundaydım ..ama şimdi başbakanlığa uzman oldu :kedi: çok şükür maddi durum birden 2 katı arttı ..şimdi o yüzden çalışmasam olur ama çalışmaya alışmış biri için işi bırakmak çok zor bir şey ...

inşallah nisan ayına alırız güzel haberini denizcim benim bugün biraz başım ağrıyo tansiyonum düştü galiba bebeğim iyi teyzesi bi hafta kaldı 3. ayımızı dolduracağız...

İnşallah cnm nisan ayına yumurtlama günleri takip edeceğim ve haftayada doktora gidip şöyle bir kontrolden geçeceğim bakalım ne diyecek...aklinialirimsmile

slmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ben geldim kimse görmedi heralde onun için uzatarak yazdım dedimki sabahtan beri kk ya giriş yapamıyorum bidaha size kavuşamayacağım diye çok korktum

slmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ben geldim kimse görmedi heralde onun için uzatarak yazdım dedimki sabahtan beri kk ya giriş yapamıyorum bidaha size kavuşamayacağım diye çok korktum
merak etmeyin siz kaybolsanız da ben hepinizi bulurum ulennnn
kaydirigubbakcemile3şakkıdışakkıdı

İnşallah cnm nisan ayına yumurtlama günleri takip edeceğim ve haftayada doktora gidip şöyle bir kontrolden geçeceğim bakalım ne diyecek...aklinialirimsmile

inşallah kontrollerin iyi gecer canım hapın etkisi geçmiş olur artık sanırım...

batcım dikkat et kendine bu tansiyon problemi gerçekten çok önemli sıvı alımını artır özelliklede bol bol su iç

slm özlemcim arada sorun oluyo sitede valla ben pek sıvı alamıyorum canım hiç bişey istemiyor..

hoşgeldin tatlım
ben de zor giriyorum siteye sanırım sorun var
dedim ki şirket yasakladıysa naparım(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…