bu arada benim de ilk bebişim olcak
evt cnm o günlerde
kızını erken uyut misafir alma kocanı tut yakasından aklinialirimsmile Şeniz sempatiksalakcinni
slm kızlar nabersiniz varmı güzel haberin elifece
slm kızlar nabersiniz varmı güzel haberin elifece
evt cnm o günlerde
kızını erken uyut misafir alma kocanı tut yakasından aklinialirimsmile Şeniz sempatiksalakcinni
Şimdilik yok cnm. Sen nasılsınnn
bebişin nasıllll
tatlım test alma fırsatım olmadı iş çıkışı
mrb bat nasılsın bu gün yiğenimiz nasıl
bat ekledim seni cnm
benimki yetmez bize evimiz kira
hem de çalışma koşullarım çok kötu benim
6 bucuk yıldır aynı şirketteyim fenalık geldı vaalla ben çalısmam maası yetse gider gönüllü birşeyler yaparım boş duramam asla ama beni yıpratacak bir işde de çalısmam :tomato:
inşallah nisan ayına alırız güzel haberini denizcim benim bugün biraz başım ağrıyo tansiyonum düştü galiba bebeğim iyi teyzesi bi hafta kaldı 3. ayımızı dolduracağız...
merak etmeyin siz kaybolsanız da ben hepinizi bulurum ulennnnslmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ben geldim kimse görmedi heralde onun için uzatarak yazdım dedimki sabahtan beri kk ya giriş yapamıyorum bidaha size kavuşamayacağım diye çok korktum
İnşallah cnm nisan ayına yumurtlama günleri takip edeceğim ve haftayada doktora gidip şöyle bir kontrolden geçeceğim bakalım ne diyecek...aklinialirimsmile
slmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ben geldim kimse görmedi heralde onun için uzatarak yazdım dedimki sabahtan beri kk ya giriş yapamıyorum bidaha size kavuşamayacağım diye çok korktum
batcım dikkat et kendine bu tansiyon problemi gerçekten çok önemli sıvı alımını artır özelliklede bol bol su iç
slmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ben geldim kimse görmedi heralde onun için uzatarak yazdım dedimki sabahtan beri kk ya giriş yapamıyorum bidaha size kavuşamayacağım diye çok korktum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?