Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

inşallah kontrollerin iyi gecer canım hapın etkisi geçmiş olur artık sanırım...

slm özlemcim arada sorun oluyo sitede valla ben pek sıvı alamıyorum canım hiç bişey istemiyor..

bu dönemlerde normal canının hiçbişey istememesi benim bi arkadaşım vardı oda ilk aylar 4 aylık olana kadar bayağı sorun yaşadı ama sonra normale döndü bebek iyi olsun seninde sıkıntıların 1 aya kadar biter

özlem herkes birbirini gördü valla bi seni göremedik

hayırdır bi şüphenmi var benimle ilgili merak etme erkek değilim daha öncede söyledim ama heralde sen okumadın benim bilgisayarda resmim yok olsada zaten koymayı bilmiyorum canım ok :umursamaz:

hiç aklıma böyle birşey gelmemişti

neden böyle bir tepki verdin anlamadın

neyse..

erkek benim ulennn ..dermişim ...ben erkek olsam ne olurdu acaba bi düşüneyim ..kadın versiyonum böyleyse erkeği hiç düşünemiyorum ..iice fırlama olurdum herhalde :roflol::sm_cool:

burda erkek olsak nolur ki ne saçma erkek olsam kadın forumlarında işim ne ay kız sen ne zaman hamıle kalacan benım beşinci denemem regl günüm gecikti

sen ne zaman yumurtlayacaksın sempatiksalakcinni

arkadaşlar vajinamda sızlama var adetime bi on gün kadr var neden olabilir bu sızlamalar bi de gögüslerim hassaslaştı acıo uçları dokununca

canım ben de şiştim uzun süre oturamıyorum koltukta benim cumartesi kontrolüm ,,,,her hafta sonu geliyor artık eşim sağolsun ben de grip oldum geceleri uyuyamıyorum nefesim daralıyor

burda erkek olsak nolur ki ne saçma erkek olsam kadın forumlarında işim ne ay kız sen ne zaman hamıle kalacan benım beşinci denemem regl günüm gecikti

sen ne zaman yumurtlayacaksın sempatiksalakcinni

ben haziran gibi korunmayı bırakacağım inş. az kaldı inş. daha ben denemelere başlamadım ama hemen hamile kalırım gib igeliyor nedense

arkadaşlar vajinamda sızlama var adetime bi on gün kadr var neden olabilir bu sızlamalar bi de gögüslerim hassaslaştı acıo uçları dokununca

valla deneyimim yok ki bu konuda elifece daha iii bilir belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…