merak etmeyin siz kaybolsanız da ben hepinizi bulurum ulennnn
kaydirigubbakcemile3şakkıdışakkıdı
Benİmde İlk bebeĞİm olucak allah İzİn verİrse
hadi bakalım inşallah.. Ne kadardır evlisin? Benim daha 7 ay oldu ama bekleyedim daha fazla :) izmirdemi yaşıyorsun?
inşallah kontrollerin iyi gecer canım hapın etkisi geçmiş olur artık sanırım...
slm özlemcim arada sorun oluyo sitede valla ben pek sıvı alamıyorum canım hiç bişey istemiyor..
çok öpme ulennn .b.eni sadece kocam öpebilir bi kere naniknanik:roflol:
çok öpme ulennn .b.eni sadece kocam öpebilir bi kere naniknanik:roflol:
Kızzzz şu aşağıdaki çizelgeyi nasıl yapın anlat bakimm bana
bende yapmak istiyom
ingilizce yavrusu bulamadım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kötükedihüso
:dilcikar:
ingilizce yok mu sende ..neyse şu linke tıkla bak ordan yaparsın ok ..
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
Şeniz
git kocan öpsün seni lülülülülülü
özlem herkes birbirini gördü valla bi seni göremedik
hayırdır bi şüphenmi var benimle ilgili merak etme erkek değilim daha öncede söyledim ama heralde sen okumadın benim bilgisayarda resmim yok olsada zaten koymayı bilmiyorum canım ok :umursamaz:
canım yaa ben de sızlerı ozledım. Ben muthıs sıstım. Sabah kaynanamla hastaneye gıttık onun tahlıl sonucları ıcın. Geldım uzandım, uyuyup kalmısım yenı kalktım. Heryerım balonm gıbı. Benım 5 haftam var ama tabı oncesı yada sonrası olabılıyor. Izne ayrıldıgım gunden sonra doktora gıtmedım canım. Kısmetse haftaya gıdıcem. Sen nasılsın, bebıs nasıl. Artık ruyalarımda hep bebısımı goruyorum. Dun gece de kızım oldugunu gordum. Esınle gorusebılıyormusun. Bebıs nasıl. Ben sorun cıkmazsa normal dogum ıstıyorum canım.
Yamaaan kız valla suraya bu kadar sonra gelıp senden hamıleyım lafı duymak ısterdım. Hala beklıyorsun. Meryemde gırmıyor ne zamandır sanırım
d-kupcu Allah yardımcın olsun canım. Yasadıkların zor gercekten. Ben sıkıntılı donemımı atlattım cok sukur. Darısı basına. Kaynanam valla el bebek gul bebek bakıyor artık. Evden ayrılacagız korkusunamı nedır cok duzeldı.
burda erkek olsak nolur ki ne saçma erkek olsam kadın forumlarında işim ne ay kız sen ne zaman hamıle kalacan benım beşinci denemem regl günüm gecikti
sen ne zaman yumurtlayacaksın sempatiksalakcinni
arkadaşlar vajinamda sızlama var adetime bi on gün kadr var neden olabilir bu sızlamalar bi de gögüslerim hassaslaştı acıo uçları dokununca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?