Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

elifece arkadaşım bana bi fikir verir misin

vnm ya bunu biz pek bilemeyizki bi doktora görün yada mevsim değişikliği etkiliyordur yada erken regl belirtisidir.belkide bebektir.
Benim geçen ay tam 3 haffta kasık ve göğüs ağrısı oldu mevsimde de değişiklik olabiliyor

bebek olsun lütfeeeeeeennn yaaaaaaa doktora gitmeye korkuyorum ya normal bişe ise ya bebek deilse

tatlım ınternetten bi arastır snrda da doktora git korkma nolucak böyle merak etmekten daha iyi değil mi

bebek olsun lütfeeeeeeennn yaaaaaaa doktora gitmeye korkuyorum ya normal bişe ise ya bebek deilse

neden bu kadar paniksin ..olmazsa olmaz ..hayırlısı olsun ...bu şekilde kendini yıpratmana ne gerek var ..kafaya çok takarsan hiç olma bu iş allah korusun ona göre ...sakin ol...

neden bu kadar paniksin ..olmazsa olmaz ..hayırlısı olsun ...bu şekilde kendini yıpratmana ne gerek var ..kafaya çok takarsan hiç olma bu iş allah korusun ona göre ...sakin ol...

canım benim görümcem benden sora ewlendi 5 aylık hamile ister istemez üzlüorum neden benim yok die 3 aydır denioruz gerçi çok yeni ama bi sorun mu var die düşünüoırum bi kaç daha beklicez olmazsa doktora gitcez zaten

cnm kendinden bahsetsen bize brz
umarım bebektir ama önce psikolojini rahatlatmalısın ben burdan hissediyorum stresini

yamancım 9 aylık ewliyiz 24 yaşındaım eşim de ben de çok istioruz bebeğimiz olmasını ve her adet oluşumda 3 aydr çok üzülüorum. ewlendmedn önce yasmin kullandım 4 ay oldu bırakalı, acaba hapın etkisi geçmedi mi hala bilmiorum.

GÖZÜNÜ SEVEYİM CNM YA BU PANİK 3 AY İÇİN Mİ
HEM GÖRÜMCENLE YARIŞINMI VAR Kİ OLABİLİR O HAMİLEYSE SEN NEDEN PANİKSİN BU KADAR
BU STRESLE İSTESENDE OLMAZ ZATEN akannehir

HEM GÖRÜMCENLE YARIŞINMI VAR Kİ OLABİLİR O HAMİLEYSE SEN NEDEN PANİKSİN BU KADAR

onu böle hamiş görünce karnı şiş felan çok hoşuma gitti istiorum ne bilim ya dediğin gibi çok gerginim bu konuda nası rahatlıcam bilmiorum

bende 24 yaşındayım 20 aylık evliyim ve yaza düşünüyoruz bebek sen neden bu kadar paniksin

hiç aklıma böyle birşey gelmemişti

neden böyle bir tepki verdin anlamadın

neyse..

ama dün sana söyledim elif gerçekten yok bilgisayarda resmim olsa saklayacak bişeyim yok yani bende senin bu kadar ısrarını anlayamadım bence kapatalım bu konuyu bizim burda olma nedenimiz yani bu topikte olma nedenimiz fotoğraflarımızı göstermek değil sonuçta merakını anlıyorum ama gerçekten benimde yapacağım bişey yok yani

:1hug:
tatlım ben 5 yıllık evliyim ve daha hiç ciddi anlamda denemedık benden ıkı sene snr bıle evlenen arkadaslarımın cocukları oldu ama ben kendımı hazır hıssetmıodum snr hastalıklar çıktı maddı durum iş değişikliğkleri vs derken 5 yıl oldu sen daha cok yenısın bu kadar kısa zamanda olamamasına takılma ve evliliğin tadını çıkar:1hug:

hapın etkisi geçmemiş olabilir belki psikolojik olarak kafana çok taktığın için de olabilir ..ayrıca neden başkası ile yarışıyorsunki sen ..o başka sen başka .herkes aynı olacak diye bir şart mı var ...sana baskı yapıp laf mı sokuyrlar yoksa ondan mı böyle paniksin ...dur bakalım daha doktora gitmek için erken ..bir yıl geçsin ancak o zaman gitmelisin doktora bence ..

abooooowww ..kırk yılın başı doğru bir şey söyledin heee ...:roflol::roflol::roflol:

bende 24 yaşındayım 20 aylık evliyim ve yaza düşünüyoruz bebek sen neden bu kadar paniksin

bilmiorum neden panik yaptıımı çalıştıım yerde 2 arkadaş hamile heves ediorum sanırım ama yanlış yapıorum di mi bu stresle olacağı varsa da olmayabilir:bbo:

onu böle hamiş görünce karnı şiş felan çok hoşuma gitti istiorum ne bilim ya dediğin gibi çok gerginim bu konuda nası rahatlıcam bilmiorum

kızma ama sen kıskanıyomuusn onu yoksa 3 ay için bu kadar panik çok aşırı kusura bakma ama bence abartıyosun

haklısın:)

bilmiorum neden panik yaptıımı çalıştıım yerde 2 arkadaş hamile heves ediorum sanırım ama yanlış yapıorum di mi bu stresle olacağı varsa da olmayabilir:bbo:

ANACIM BİZ TAŞ DEĞİLİZ YA BİZDE HEVES EDİYOZ GÖRÜNVCE AMA BU KADAR PANİK YAPMA BENCE ALLAH TEZ ZAMANDA VERSİN İNŞALLAH
YENİ EVLİİSİN BU STRESLE BU GÜNLERİN TADINA VARAMAZSIN
RELX OL ÖNCE CİCİMM aklinialirimsmile

di mi yaaaa zamanı gelince verir Allah, gezim tozum inşallah hayırlı bi zamnda olur ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…