elifece arkadaşım bana bi fikir verir misin
vnm ya bunu biz pek bilemeyizki bi doktora görün yada mevsim değişikliği etkiliyordur yada erken regl belirtisidir.belkide bebektir.
Benim geçen ay tam 3 haffta kasık ve göğüs ağrısı oldu mevsimde de değişiklik olabiliyor
bebek olsun lütfeeeeeeennn yaaaaaaadoktora gitmeye korkuyorum ya normal bişe ise ya bebek deilse
bebek olsun lütfeeeeeeennn yaaaaaaadoktora gitmeye korkuyorum ya normal bişe ise ya bebek deilse
neden bu kadar paniksin ..olmazsa olmaz ..hayırlısı olsun ...bu şekilde kendini yıpratmana ne gerek var ..kafaya çok takarsan hiç olma bu iş allah korusun ona göre ...sakin ol...
cnm kendinden bahsetsen bize brz
umarım bebektir ama önce psikolojini rahatlatmalısın ben burdan hissediyorum stresini
canım benim görümcem benden sora ewlendi 5 aylık hamile ister istemez üzlüorum neden benim yok die 3 aydır denioruz gerçi çok yeni ama bi sorun mu var die düşünüoırum bi kaç daha beklicez olmazsa doktora gitcez zaten
GÖZÜNÜ SEVEYİM CNM YA BU PANİK 3 AY İÇİN Mİ
HEM GÖRÜMCENLE YARIŞINMI VAR Kİ OLABİLİR O HAMİLEYSE SEN NEDEN PANİKSİN BU KADAR
BU STRESLE İSTESENDE OLMAZ ZATEN akannehir
yamancım 9 aylık ewliyiz 24 yaşındaım eşim de ben de çok istioruz bebeğimiz olmasını ve her adet oluşumda 3 aydr çok üzülüorum. Ewlendmedn önce yasmin kullandım 4 ay oldu bırakalı, acaba hapın etkisi geçmedi mi hala bilmiorum.
hiç aklıma böyle birşey gelmemişti
neden böyle bir tepki verdin anlamadın
neyse..
yamancım 9 aylık ewliyiz 24 yaşındaım eşim de ben de çok istioruz bebeğimiz olmasını ve her adet oluşumda 3 aydr çok üzülüorum. ewlendmedn önce yasmin kullandım 4 ay oldu bırakalı, acaba hapın etkisi geçmedi mi hala bilmiorum.
canım benim görümcem benden sora ewlendi 5 aylık hamile ister istemez üzlüorum neden benim yok die 3 aydır denioruz gerçi çok yeni ama bi sorun mu var die düşünüoırum bi kaç daha beklicez olmazsa doktora gitcez zaten
yamancım 9 aylık ewliyiz 24 yaşındaım eşim de ben de çok istioruz bebeğimiz olmasını ve her adet oluşumda 3 aydr çok üzülüorum. ewlendmedn önce yasmin kullandım 4 ay oldu bırakalı, acaba hapın etkisi geçmedi mi hala bilmiorum.
GÖZÜNÜ SEVEYİM CNM YA BU PANİK 3 AY İÇİN Mİ
HEM GÖRÜMCENLE YARIŞINMI VAR Kİ OLABİLİR O HAMİLEYSE SEN NEDEN PANİKSİN BU KADAR
BU STRESLE İSTESENDE OLMAZ ZATEN akannehir
bende 24 yaşındayım 20 aylık evliyim ve yaza düşünüyoruz bebek sen neden bu kadar paniksin
onu böle hamiş görünce karnı şiş felan çok hoşuma gitti istiorum ne bilim ya dediğin gibi çok gerginim bu konuda nası rahatlıcam bilmiorum
:1hug:
tatlım ben 5 yıllık evliyim ve daha hiç ciddi anlamda denemedık benden ıkı sene snr bıle evlenen arkadaslarımın cocukları oldu ama ben kendımı hazır hıssetmıodum snr hastalıklar çıktı maddı durum iş değişikliğkleri vs derken 5 yıl oldu sen daha cok yenısın bu kadar kısa zamanda olamamasına takılma ve evliliğin tadını çıkar:1hug:
kızma ama sen kıskanıyomuusn onu yoksa 3 ay için bu kadar panik çok aşırı kusura bakma ama bence abartıyosun
bilmiorum neden panik yaptıımı çalıştıım yerde 2 arkadaş hamile heves ediorum sanırım ama yanlış yapıorum di mi bu stresle olacağı varsa da olmayabilir:bbo:
ANACIM BİZ TAŞ DEĞİLİZ YA BİZDE HEVES EDİYOZ GÖRÜNVCE AMA BU KADAR PANİK YAPMA BENCE ALLAH TEZ ZAMANDA VERSİN İNŞALLAH
YENİ EVLİİSİN BU STRESLE BU GÜNLERİN TADINA VARAMAZSIN
RELX OL ÖNCE CİCİMM aklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?