Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

ben yemeğe o kadar değil de tatlıya çok düşkünüm çok ..anlatamam yani ..bi oturdummu bir kilo baklava yiyorum iimi kaydirigubbakcemile3akannehir

hadi ya baklava hiç sevme arada sütlü talı yerim
ama ben sofra düzenine bayılıyorum bol çeşit olsungöze hitap etsin
salata meze tarzı şeylere sebze yemeklerıne ve hamur işlerine bayılıyorummmmm
hele kı kahvaltıdaklava:

slm canmm kaydirigubbakcemile2 sen bu kilo işine fena takmışsın yaaaa seni görende kilolu bişey sancak kızz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
geçmiş olsun tatlım söylemısmıydım bılmıyorum ama bana dr cataflam adında ilaç verdı
iyi geldı agrılarım ayoksa her ay acilde alıyordum solugu

sağol tatlım yerimseniben ben ilaç hiç almıyorum canmm dayanmaya çalışıyorum sempatiksalakcinni adet bi bitsin ALLAHIN izniyle nisanda çzlışmalara başlıcam :kedi::kedi:

evet güzel fikir
zaten hamılelıkte her canımızı çektiğini yersek vay halımızekaydirigubbakcemile3
arkadaşım 30 kılo aldı

bi arkadasım da 9 kılo aldı

bir de bizde millet olarak şöyle bir olay var ..biz mesela bir gün tatlı bir gün kuruyemiş bir gün kola yiyip içmiyoruzki ...

yemekte ağır yeriz ..yemek biter çay faslı gelir ..yanında börek çörek tatlı olur ..o biter kuruyemiş olur ..o biter meyve olur akannehirakannehir düşünün halimizi yani..ve genelde her gece olur bunlar geleneksel türk ailesinde ...aslında her birini bir akşam yesek öyle kilo filan çok alınmaz ama biz hepsini bir arada yiyioruz ..
mesela eşimle ben ilk evlendik ...her gece böyle yiyip içiyorduk tv karşısında ..abartmıyorum ama her gece tatlı börek çörek cips kuruyemiş faslımız mutlaka vardı ..ben biraz da ondan kilo aldım ..senağlama

halbuki zorumuz ne dimi ..her birini bir akşam yesek ölürmüyüz ama pisboğazız işte ne olacak kötükedihüso

aynen bizim evde olduğu gibi kaydirigubbakcemile3 sempatiksalakcinni

slm canmm kaydirigubbakcemile2 sen bu kilo işine fena takmışsın yaaaa seni görende kilolu bişey sancak kızz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

:[/B]

taktım vallla ...ya aslında kilolu değilim ama evlenmeden önce 48 olup evlenince 60 hatta 61 olunca fena koyuyor iimi :bbo: ondan takıntılıyım ...gerçi artık kilo almam ..lanet olasıca hap beni böyle etti ...gram selülitim yoktu ..bi bacağımı açsam millet hayran kalırdı ..şimdi bacaklarımda hafiften de olsa selülit oluştu hap yüzünden ...şerefsiz ne olacak kötükedihüso

ne hapı kullanıyon kızzz???

Azızecım bı topık aÇmıŞsın hamıle olanlar sanırım temmuzda doĞum yapacaklar dıye benmı yanlıŞ gÖrdÜm bılmıyorum
hamılemıydın senn

CNM YA KIYAMAM PARDON BİLMİYODUM NE ZAMAN DÜŞTÜ BEBEĞİN ÇOK GEÇMİŞ OLSUN YAA mafoldumben

sağol tatlım...düşmedi kalbi durdu 3ayım bitmişti bebeğimi kaybettiğimde.
3ay oldu kürtaj olalı...bugünde kürtajdan sonraki 3.adetimi oldum.
ALLAHIM BİRDAHA YAŞATMASIN İNŞALLAH :Saruboceq:

sağol tatlım...düşmedi kalbi durdu 3ayım bitmişti bebeğimi kaybettiğimde.
3ay oldu kürtaj olalı...bugünde kürtajdan sonraki 3.adetimi oldum.
ALLAHIM BİRDAHA YAŞATMASIN İNŞALLAH :Saruboceq:

amin ...beim yengem de aynı durumu yaşamıştı ..bebek anne karnında ölmüş ..öleli de 10 gün olmuş ..ALLAH tan anneyi zehirlememiş. ...ALLAH kimseye yaşatmasın ..:Saruboceq::Saruboceq:

amin ...beim yengem de aynı durumu yaşamıştı ..bebek anne karnında ölmüş ..öleli de 10 gün olmuş ..ALLAH tan anneyi zehirlememiş. ...ALLAH kimseye yaşatmasın ..:Saruboceq::Saruboceq:

AMİİİNNN :Saruboceq: şimdi tekrar hamile kalırsan nolcak diye çok korkuyorum hala aklımdan atamadım eyvahedigeldismile

bizde oyleydık deli gbi yiyorduk sanki aç kalmısız gbikaydirigubbakcemile3

snr ben tartıya bir çıktım ınanamadım :))))

neysekı verdım kısa zamanda geri şimdi öyle yemek dısında bi meyve yıyoruz okadar

AMİİİNNN :Saruboceq: şimdi tekrar hamile kalırsan nolcak diye çok korkuyorum hala aklımdan atamadım eyvahedigeldismile

geçmiş olsun cnm ama biri öyle oldu dıye öbürü de olacak değil sen içini rahat tut rabbim yardım eder canm

:

yengem de öyleydi ama çok şükür 3 ay sonra yine hamile kaldı ..bebeği doğdu çok şükür şimdi 6-7 aylık oldu pamuk şeker :asigim:

takma kafana hayırlısı herşeyin ......tekrar olur inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…