ben yemeğe o kadar değil de tatlıya çok düşkünüm çok ..anlatamam yani ..bi oturdummu bir kilo baklava yiyorum iimi kaydirigubbakcemile3akannehir
slm canmm kaydirigubbakcemile2 sen bu kilo işine fena takmışsın yaaaa seni görende kilolu bişey sancak kızz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3slm azize ..millet bu arada aklıma ne geldi ..hamilelik döneminde kilo kontrolü olayına gireceğim ben de inş.. bir diyetisyene gidip bebeğimi hem sağlıklı beslemek hem de kendim gereksiz kilo almamak için diyetisyen eşliğinde besleneceğim
geçmiş olsun tatlım söylemısmıydım bılmıyorum ama bana dr cataflam adında ilaç verdı
iyi geldı agrılarım ayoksa her ay acilde alıyordum solugu
evet güzel fikir
zaten hamılelıkte her canımızı çektiğini yersek vay halımızekaydirigubbakcemile3
arkadaşım 30 kılo aldı
bi arkadasım da 9 kılo aldı
ben yemeğe o kadar değil de tatlıya çok düşkünüm çok ..anlatamam yani ..bi oturdummu bir kilo baklava yiyorum iimi kaydirigubbakcemile3akannehir
bir de bizde millet olarak şöyle bir olay var ..biz mesela bir gün tatlı bir gün kuruyemiş bir gün kola yiyip içmiyoruzki ...
yemekte ağır yeriz ..yemek biter çay faslı gelir ..yanında börek çörek tatlı olur ..o biter kuruyemiş olur ..o biter meyve olur akannehirakannehir düşünün halimizi yani..ve genelde her gece olur bunlar geleneksel türk ailesinde ...aslında her birini bir akşam yesek öyle kilo filan çok alınmaz ama biz hepsini bir arada yiyioruz ..
mesela eşimle ben ilk evlendik ...her gece böyle yiyip içiyorduk tv karşısında ..abartmıyorum ama her gece tatlı börek çörek cips kuruyemiş faslımız mutlaka vardı ..ben biraz da ondan kilo aldım ..senağlama
halbuki zorumuz ne dimi ..her birini bir akşam yesek ölürmüyüz ama pisboğazız işte ne olacak kötükedihüso
slm canmm kaydirigubbakcemile2 sen bu kilo işine fena takmışsın yaaaa seni görende kilolu bişey sancak kızz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
:[/B]
taktım vallla ...ya aslında kilolu değilim ama evlenmeden önce 48 olup evlenince 60 hatta 61 olunca fena koyuyor iimi :bbo: ondan takıntılıyım ...gerçi artık kilo almam ..lanet olasıca hap beni böyle etti ...gram selülitim yoktu ..bi bacağımı açsam millet hayran kalırdı ..şimdi bacaklarımda hafiften de olsa selülit oluştu hap yüzünden ...şerefsiz ne olacak kötükedihüso
Azİzecİm bİ topİk aÇmıŞsın hamİle olanlar sanırım temmuzda doĞum yapacaklar dİye benmİ yanlıŞ gÖrdÜm bİlmİyorum
hamİlemİydİn senn
evet tatlım hamileydim bebeğimi kaybettimsenağlama
doğum kontrol hapı kullandım 1,5 sene bırakalı 4 ay oldu
CNM YA KIYAMAM PARDON BİLMİYODUM NE ZAMAN DÜŞTÜ BEBEĞİN ÇOK GEÇMİŞ OLSUN YAA mafoldumben
evet tatlım hamileydim bebeğimi kaybettimsenağlama
sağol tatlım...düşmedi kalbi durdu 3ayım bitmişti bebeğimi kaybettiğimde.
3ay oldu kürtaj olalı...bugünde kürtajdan sonraki 3.adetimi oldum.
ALLAHIM BİRDAHA YAŞATMASIN İNŞALLAH :Saruboceq:
çok geçmiş olsun ...senağlama
amin ...beim yengem de aynı durumu yaşamıştı ..bebek anne karnında ölmüş ..öleli de 10 gün olmuş ..ALLAH tan anneyi zehirlememiş. ...ALLAH kimseye yaşatmasın ..:Saruboceq::Saruboceq:
bir de bizde millet olarak şöyle bir olay var ..biz mesela bir gün tatlı bir gün kuruyemiş bir gün kola yiyip içmiyoruzki ...
yemekte ağır yeriz ..yemek biter çay faslı gelir ..yanında börek çörek tatlı olur ..o biter kuruyemiş olur ..o biter meyve olur akannehirakannehir düşünün halimizi yani..ve genelde her gece olur bunlar geleneksel türk ailesinde ...aslında her birini bir akşam yesek öyle kilo filan çok alınmaz ama biz hepsini bir arada yiyioruz ..
mesela eşimle ben ilk evlendik ...her gece böyle yiyip içiyorduk tv karşısında ..abartmıyorum ama her gece tatlı börek çörek cips kuruyemiş faslımız mutlaka vardı ..ben biraz da ondan kilo aldım ..senağlama
halbuki zorumuz ne dimi ..her birini bir akşam yesek ölürmüyüz ama pisboğazız işte ne olacak kötükedihüso
AMİİİNNN :Saruboceq: şimdi tekrar hamile kalırsan nolcak diye çok korkuyorum hala aklımdan atamadım eyvahedigeldismile
AMİİİNNN :Saruboceq: şimdi tekrar hamile kalırsan nolcak diye çok korkuyorum hala aklımdan atamadım eyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?