Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

Bebiş yapmak isteyen hamile adayları size bir soru sormak istiyorum.Bende yeni karar verdim sayılır ilk deneme başarısız oldu,Şimdi doktora randevu aldım sizce regl bittikten hemen sonra mı gitmek lazım yoksa bir kaç gün sarkması önemli değil mi? Şimdi beim reglimin 4 günü fakat nisan 5 pazartesiye aldım çok mu geç oldu?

olsun cnm sorun olmazki genel bi kontrol içinmi gidiyorsun
bence önemi yoktur hangi gün gittiğinin
hadi hayırlısı

yok tatlım hangi gün gideceğin bir sorun olmaz regl gununde gtme yeter rahat edersin

Bat be robot resİmlerİnİz Çok gÜzel allah mutlu etsİn

teşekkür ederim yaman ..bu arada şu folik asitle ilgili mesajımı okudun mu ...
kaydirigubbakcemile

merhaba canımm ıyıyız sen nasılsın bakalım

sana da afiyet olsun robotcuk:))

sağolasın ..yedim geldim ...:icecream:

bat hoşgeldin bu arada ..sen kapalımısın açıkmısın onu anlamadım :kedi: kapalsın galiba :bbo: aman ne farkeder de karıştırdım galiba resimlere bakınca ..bir de elbiseli açık foton bekarken galiba ..evlendikten sonra sen de kilo alanlar grubundasın sanırım kaydirigubbakcemile3

hoşbuldum teşekkürler :)
ben de 8 aylık evliyim yeni kara verdik bebek yapmaya.. ama şimdiden strese girdim bile
planlı olunca çok da hoş olmuyormuş onu anladım..

sağolasın ..yedim geldim ...:icecream:

buifadeyı neden koydunnn canım dondurma istediiiii

slm azize ..millet bu arada aklıma ne geldi ..hamilelik döneminde kilo kontrolü olayına gireceğim ben de inş.. bir diyetisyene gidip bebeğimi hem sağlıklı beslemek hem de kendim gereksiz kilo almamak için diyetisyen eşliğinde besleneceğim

bugün adet oldum yaaa karnım çooook ağrıyo -tatlicadiarzu-

geçmiş olsun tatlım söylemısmıydım bılmıyorum ama bana dr cataflam adında ilaç verdı
iyi geldı agrılarım ayoksa her ay acilde alıyordum solugu

yaaa çok fenasın ben de boğazıma çok düşkünüm yaaa hele ki açsa karnım gözümde mamalar uçusurkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ben yemeğe o kadar değil de tatlıya çok düşkünüm çok ..anlatamam yani ..bi oturdummu bir kilo baklava yiyorum iimi kaydirigubbakcemile3akannehir

evet güzel fikir
zaten hamılelıkte her canımızı çektiğini yersek vay halımızekaydirigubbakcemile3
arkadaşım 30 kılo aldı

bi arkadasım da 9 kılo aldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…