Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

:bbo:sen bilirsin tatlım kullanıp kullanmamak sana kalmış ama bu gerekli birşey yani netten de bir araştır bak yararlarını okursun ne kadar kullanılması gerektiği de yazar

Ayy evt ya folİk asİt Çok İŞtah aÇıyo yaaaaaa napcaz kız robot o kadar vermeye ÇalıŞıyozzzz : (

bende iştah açmaz sanmıyorum çünkü hemen hemen 17-18 gün oldu diyete başlayalı ...beslenme düzeyine de alıştım ....bu konuda da hiç taviz vermem yani . tatlıya acayip düşkünüm ..oturup bir tepsi baklavayı yerim yani ama yemiyorum asla ...ben suni şişkinlik yapar diye korkuyorum ...vucudum bayağı toparlanmıştı ...şimdi yeniden deforme olmasını istemiyorum ...üfff ne yapacağız ulennn bilmiyorum ki ...zaten bende gaz sorunu da var şuanda kafadan 2 kilom gazdan dolayıdır ...doktora gittim antibiyotik verdi .g.eçmezse endoskopi dedi ..ona da gidemiyorum ..tiksinç bir şey ...gaz sorunum var bir de suni şişkinlik yaparsa yandım demektir...akannehirakannehir

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

suni şişkinlik de yapıyor benim ku-ollarım tombişleşti bide belimin kenarında şişkinlik oldu bıngıl bıngıl(

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

suni şişkinlik de yapıyor benim ku-ollarım tombişleşti bide belimin kenarında şişkinlik oldu bıngıl bıngıl(

:roflol::roflol:

benim öyle sorunlarım olmuyor gerçi ama bilmiyorum ..evlendikten sonra doğum kotrol hapından dolayı on kilo aldım mesela hiç bıngıl bıngıl olmadı bir yerim ..çok orantılı kilo alıp veriyorum ben ..heryerime eşit dağılıyor kilo ...öyle yok sadece göbeğim çıktı ..yok sadece kalçam büyüdü ..yok basenlerim genişledi olmadı bende hiç ...mesela durun size bir foto ekliyorum albüme gelin ...bu fotoyu dün çektim ..bu benim 10 kilo almış halim ...yorum isteyeceğim sizden ..bir yerimde fazlalığım var mı :kedi: çekinmeden söyleyin ama bana da tavsiye olur ...benim en nefret ettiğim şey karnımın içindeki gaz olayı ...dışarı çıksa yine ii ama çıkamayan gaz çok kötü oluyoryaaa ...sürekli karnımda bir gurultu utanıyorum :kedi: mesela bu lanet hap bende şişlik de yapmıştı ...vucudumu hep böyle balon gibi hissediyordum ..çok kötü bir duygu yaaaa ...

albüme gelin millet ..düğün-nikah fotolarımla nikah şekerim de var

hepsini açmadı pc ama gelinlikli halin çok cici allah mesut etsin orda çok mu zayıfsın

sağolasın ...evet gelinken 47 kilo idim ..gelinlik belimden düşüyordu ..hatta bi resimde belim hafif açılmış..durmuyordu ki ne yapayım ..e küçülttüremedik de kaldı öyle :)))) asıl şimdiki pantolonlu halimi göremedin mi

hepsini açmadı pc ama gelinlikli halin çok cici allah mesut etsin orda çok mu zayıfsın

aynı mesajı göndermişsin elif ece ...bu arada yaman biz korunmayı bırakınca şu folik asite başlasak diyorum ..çünkü hemen olmaz belki ..o süreçte kullanmış oluruz ...

yok göremedim hepsini açmadı pc

nette de sorun var sanırım o bakımdan mesaj ıkı kere gtmiş

sayfa çok takılıyor benim sadece kk nın sayfası sizde de öyle mi?

yok bende takılmıyor ..bilgisayarın hızından olabilirmi ... yaman saliha siz de bakın da kaldırayım resimleri

evet ben yemeğe çıkıyorum ..öğleden sonra görüşürüz millet ...resimleri kaldırıyorum artık ...herkese afiyet olsun ..

günaydın kızlar bende resimlerimi koydum bakmak isteyenlere duyurulur ama resimlerimin görüntü kalitesi bozuldu yükleme yaptıktan sonra neden acaba bi fikri olan varmı...

tatlım senın resımlerını de gördüm maşaallah allah mesut etsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…