valla ben bir sene önce doktora gitmiştim çocuk yapmayı düşünüyoruz bir sorun varmı diye kontrole gittim tüm tetkikleri yaptı ..ultrason kan idrar smear filan tertemizsin dedi ama hiç folik asitten filan bahsetmedi yani ..kullan filan demedi ..gebe kalabilirsin bir sorunun yok dedi sadece :bbo: ben de gebe kalınca kullanılması gerek diye biliyordum akannehirakannehir
Ayy evt ya folİk asİt Çok İŞtah aÇıyo yaaaaaa napcaz kız robot o kadar vermeye ÇalıŞıyozzzz : (
bende iştah açmaz sanmıyorum çünkü hemen hemen 17-18 gün oldu diyete başlayalı ...beslenme düzeyine de alıştım ....bu konuda da hiç taviz vermem yani . tatlıya acayip düşkünüm ..oturup bir tepsi baklavayı yerim yani ama yemiyorum asla ...ben suni şişkinlik yapar diye korkuyorum ...vucudum bayağı toparlanmıştı ...şimdi yeniden deforme olmasını istemiyorum ...üfff ne yapacağız ulennn bilmiyorum ki ...zaten bende gaz sorunu da var şuanda kafadan 2 kilom gazdan dolayıdır ...doktora gittim antibiyotik verdi .g.eçmezse endoskopi dedi ..ona da gidemiyorum ..tiksinç bir şey ...gaz sorunum var bir de suni şişkinlik yaparsa yandım demektir...akannehirakannehir
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
suni şişkinlik de yapıyor benim ku-ollarım tombişleşti bide belimin kenarında şişkinlik oldu bıngıl bıngıl(
:roflol::roflol:
benim öyle sorunlarım olmuyor gerçi ama bilmiyorum ..evlendikten sonra doğum kotrol hapından dolayı on kilo aldım mesela hiç bıngıl bıngıl olmadı bir yerim ..çok orantılı kilo alıp veriyorum ben ..heryerime eşit dağılıyor kilo ...öyle yok sadece göbeğim çıktı ..yok sadece kalçam büyüdü ..yok basenlerim genişledi olmadı bende hiç ...mesela durun size bir foto ekliyorum albüme gelin ...bu fotoyu dün çektim ..bu benim 10 kilo almış halim ...yorum isteyeceğim sizden ..bir yerimde fazlalığım var mı :kedi: çekinmeden söyleyin ama bana da tavsiye olur ...benim en nefret ettiğim şey karnımın içindeki gaz olayı ...dışarı çıksa yine ii ama çıkamayan gaz çok kötü oluyoryaaa ...sürekli karnımda bir gurultu utanıyorum :kedi: mesela bu lanet hap bende şişlik de yapmıştı ...vucudumu hep böyle balon gibi hissediyordum ..çok kötü bir duygu yaaaa ...
albüme gelin millet ..düğün-nikah fotolarımla nikah şekerim de var
:roflol::roflol:
benim öyle sorunlarım olmuyor gerçi ama bilmiyorum ..evlendikten sonra doğum kotrol hapından dolayı on kilo aldım mesela hiç bıngıl bıngıl olmadı bir yerim ..çok orantılı kilo alıp veriyorum ben ..heryerime eşit dağılıyor kilo ...öyle yok sadece göbeğim çıktı ..yok sadece kalçam büyüdü ..yok basenlerim genişledi olmadı bende hiç ...mesela durun size bir foto ekliyorum albüme gelin ...bu fotoyu dün çektim ..bu benim 10 kilo almış halim ...yorum isteyeceğim sizden ..bir yerimde fazlalığım var mı :kedi: çekinmeden söyleyin ama bana da tavsiye olur ...benim en nefret ettiğim şey karnımın içindeki gaz olayı ...dışarı çıksa yine ii ama çıkamayan gaz çok kötü oluyoryaaa ...sürekli karnımda bir gurultu utanıyorum :kedi: mesela bu lanet hap bende şişlik de yapmıştı ...vucudumu hep böyle balon gibi hissediyordum ..çok kötü bir duygu yaaaa ...
albüme gelin millet ..düğün-nikah fotolarımla nikah şekerim de var
sağolasın ...evet gelinken 47 kilo idim ..gelinlik belimden düşüyordu ..hatta bi resimde belim hafif açılmış..durmuyordu ki ne yapayım ..e küçülttüremedik de kaldı öyle :)))) asıl şimdiki pantolonlu halimi göremedin mi
yok bende takılmıyor ..bilgisayarın hızından olabilirmi ... yaman saliha siz de bakın da kaldırayım resimleri
Merhabalar kızlar nasılsınız
ben baktım robot
merhaba canımm ıyıyız sen nasılsın bakalım
sana da afiyet olsun robotcuk:))
tatlım senın resımlerını de gördüm maşaallah allah mesut etsın
çok şükür canım bende iyiyim.
bat hoşgeldin nasılsın. resimlere baktım maşaALLAH ikiniz de çok güzel olmuşsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?