Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

ay sorma yaaaa mesai bitimine daha 7 saat var üstelik eve gidince de 2. vardiya başlıyor kaydirigubbakcemile3

hep birlikte gidip yan gelip yatalım :) :) :) noluyyyyyyy noluyyyyy :) :)

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

YAAA uykum var benimmmmmmmmmmmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir

uyuşukluk var üstümde nedense çalışasım yok hiçkaydirigubbakcemile3

eve gidip tv kumandasını elime alıp şöyyyle güselce uzanasım var

Kızlar ya ben Çok yorgun hİssedİyorum kendİmİ bu aralar

ben de öyleyim neden ki acabaaaa
nerdeyse izin alıp eve gidip yan gelip yatacağım dinlenmek içinkaydirigubbakcemile3

ulenn hepiniz döküksünüz bugün heeee .kaydirigubbakcemile3.ben yokken neler olmuş öyleakannehir

valla ben diyetteyim evde hiç vakit geçmiyor o yüzden eve gitmek istemiyor ..işte daha ii vakit geçiyor ... öğlen çıkın dolaşın biraz kendinize gelirsiniz ..ben boynere gideceğim inş. indirim varmış ..bakayım ne var ne yok şakkıdı

ne güzel öğlen dısarı cıkma ımkanın varmış bizim burda fabrıka dışına çıkamayoruz çıksak da burası dağın basında anca diğer fabrıkaları gezerizkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

büyük avm var burda ama büyük de olsa her zaman her zaman gitmek sıkıyor insanı

büyük avm var burda ama büyük de olsa her zaman her zaman gitmek sıkıyor insanı

ayyy büfe bile yok burda ne avm si burası şehir dısında çöle kurulmuş bir alan
birsürü fabrika var kendı araban ve işyerı servislerinin dıısnda yürüyerek bi yere gidemzsın

ayyy büfe bile yok burda ne avm si burası şehir dısında çöle kurulmuş bir alan
birsürü fabrika var kendı araban ve işyerı servislerinin dıısnda yürüyerek bi yere gidemzsın

hımm zormuş senin işin de ulenn..benimki şehrin göbeğinde çok şükür ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…