Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

slmm kizlar nasilsinizzzz ben daha yeni uyanmis vaziyette bi pc acim dedimm esim uyanana dekkk evde olmak cok guzelll uykusu olanlar icin diyorumm...bugun doktor randevum varr saat gecmez artik bugun,taaa 5 tee yaaa esimde geliyor benimle bugun,,,,benim bebek yinee hareketsiz moda gectii arada noluyor buna diyorumm anneye tik yokk kusmusmu ne banaa dili olsa neler derdi acaba....

KIYAMA YA DOKTORA SOR CNM BAKALIM NEDEN NAZLI SNEİN AFACAN bayanssulusmile

KIYAMA YA DOKTORA SOR CNM BAKALIM NEDEN NAZLI SNEİN AFACAN bayanssulusmile

bugun sorcam canimm umarim herseyi normaldirr cok merak ediyorumm bebisimii resim alirsam eklicem sizde gorun bebisimii insalllahhh..eski resmi var ama orada cok kucuktu 3 ayliktiii

Resımlerıne baktım meryemcım ne gÜzel yerler Öyle yeŞıl yeŞıl
Şımdıkı halınıde Çek emı gÖbeĞını gÖrelım

benim regl az kaldı ama hiç bir belirti yok zati benim umudum da yok yerimseniben yerimseniben yerimseniben yerimseniben yerimseniben yerimseniben

iidir senden naber

yaaa ben de hamile olmak istiyorum ...hamile kıyafetlerine gözüm takılıyor her yerde iimi ...ama hamilelik depresyonu geçirenler de varmış ..ondan korkuyorum yani ..inş .olmammafoldumben

ayy ben zaten hamilelik dışında depresyon geçirdim panık atak hastasıyım bir de hamıle olunca nolucak ben de ondan korkuyorumakannehir

iidir senden naber

yaaa ben de hamile olmak istiyorum ...hamile kıyafetlerine gözüm takılıyor her yerde iimi ...ama hamilelik depresyonu geçirenler de varmış ..ondan korkuyorum yani ..inş .olmammafoldumben

simdi o kadar guzel seyler varr bende aldimm cunki daha hic bir pantolunum olmuyorr ama cokta hamilelik almak istemiyorumm 5 ayim kaldii sonra kalcak zaten...ben 2 pantolon bi capri bide etek aldimm yeter diyomm yaz gelsin elbise tarzi giyerimm leginsle felann

akannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehir

aaaa niye geçirdin depresyon hayırdır

2 sene boyunca ayda bir gün izin yaparak sabah 8 aksam 9 çalıstım
sinirlerim çok yıprandı çalısırken anlamadım o zamanlar işime aşıktım ama vucudm yoruluyordu çalıştığım yerdeki insanlar iğrenç insanlar ben o zaman yeniydim pek birşeyden de anlamıyordum ilk heves zaman geçtikçe o yorulmalar streslerin acısı çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…