slmm kizlar nasilsinizzzz ben daha yeni uyanmis vaziyette bi pc acim dedimm esim uyanana dekkk evde olmak cok guzelll uykusu olanlar icin diyorumm...bugun doktor randevum varr saat gecmez artik bugun,taaa 5 tee yaaa esimde geliyor benimle bugun,,,,benim bebek yinee hareketsiz moda gectii arada noluyor buna diyorumm anneye tik yokk kusmusmu ne banaa dili olsa neler derdi acaba....
KIYAMA YA DOKTORA SOR CNM BAKALIM NEDEN NAZLI SNEİN AFACAN bayanssulusmile
selam meryem ..yaman ne var ulen ..bizim karadeniz hep öyle ki :))))
Resİmlerİne baktım meryemcİm ne gÜzel yerler Öyle yeŞİl yeŞİl
Şİmdİkİ halİnİde Çek emİ gÖbeĞİnİ gÖrelİm
ayyy bende hamile olmak istiyorum
ayyy bende hamile olmak istiyorum
sorma ben de istiyorum ama beklemek zorundayımm malesef
sorma ben de istiyorum ama beklemek zorundayımm malesef
kizlarr insallah olursunuzzz yaa gercekten cok guzelll bi duyguu rabbimm hepinize nasip etsin insalllahhh...
slm canim nasilsinn
kizlarr insallah olursunuzzz yaa gercekten cok guzelll bi duyguu rabbimm hepinize nasip etsin insalllahhh...
iidir senden naber
yaaa ben de hamile olmak istiyorum ...hamile kıyafetlerine gözüm takılıyor her yerde iimi ...ama hamilelik depresyonu geçirenler de varmış ..ondan korkuyorum yani ..inş .olmammafoldumben
ALLAH çok bekletmesin canım
ayy ben zaten hamilelik dışında depresyon geçirdim panık atak hastasıyım bir de hamıle olunca nolucak ben de ondan korkuyorumakannehir
iidir senden naber
yaaa ben de hamile olmak istiyorum ...hamile kıyafetlerine gözüm takılıyor her yerde iimi ...ama hamilelik depresyonu geçirenler de varmış ..ondan korkuyorum yani ..inş .olmammafoldumben
akannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehir
aaaa niye geçirdin depresyon hayırdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?