Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

bence kendinizi illaki hamile kalicam diye odaklamayin arkadaslar hayirlisi ne ise olsunn o deyinn zaten zamanii gelmemisse naparsaniz yapinn olmazz....benimm bi arkadasim 2 sene bebk icin ugrastii yani iki sene hic korunmadi doktor hep normal olur felan diyoduu takii birisi ona bi ilac demis kullan doktoruna soylee onu aldii ve suan hamile hepimiz ayni zamana denk geldikk o kadar guzelki suann 4 arkadas samimi yani hamileizz ay sonu ebeye gidicez hepimiz gidicezz ne guzelkii allah bize bunu nasip ettiii...

evet ..aslında burda sosyete pazarları var ..büyük bedenler daha ucuz satılamadığı için oralarda ..10 liraya elbiseler pantolonlar herşey var ..ben oralardan almayı düşünüyorum ...gidip de hamile kıyafetine çok para veremem valla ..nasılsa geçici bir süre giyeceksin ...bir de markalarda da büyük bedenler satılmadığı için ucuz oluyor ..oralardan da bol kıyafetler ucuza alınabilir ...

hımm ..geçmiş olsun ..çok zor bir durummuş seninki de gerçekten ...ALLAH kolaylık versin ...

kız odakladığımız falan yokkaydirigubbakcemile3 düşünn yanı ben 5 yıllık evliyim ilk deneme hazıran ayında olucak odaklasaydık eğer elli kere denemiş olurduk tatlımmm

kız odakladığımız falan yokkaydirigubbakcemile3 düşünn yanı ben 5 yıllık evliyim ilk deneme hazıran ayında olucak odaklasaydık eğer elli kere denemiş olurduk tatlımmm

yok canimm senin icin demedim genel olarak diyorummm yanii rahat stres yapmadann zaten zamani gelince olucakk insllah..

saol canım şuan Allaha şükür o yogun çalısmalar bitti yine yogunuz ama en azından mesai saatımız belli
1500 tane işçi var bizim fabrıkada hepsi ayrı kişilik:)
ama depresyonum tam geçti sayılmaz arada geliyorlar bana dakafamçokkarıştı

-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-yaaaa ben bu tiplemeye bayılıyorum

robot haklisin canim en iyisii yoksa cok pahali gercektennn..ayyy insallah sende en kisa zamanda giyersinn yaaa

fabrikada calismayii cok iyii biliyorum bende burda oyle calistim 4 sene boyuncaaa ve allaha bin sukur suan evdeyimm ve 3 bucuk senem daha evde gecicekk..cok bunaltici oluyor herkez bi alemm herkezde bi hava begenmislikk gercekten cok zor canimm

fabrikada calismayii cok iyii biliyorum bende burda oyle calistim 4 sene boyuncaaa ve allaha bin sukur suan evdeyimm ve 3 bucuk senem daha evde gecicekk..cok bunaltici oluyor herkez bi alemm herkezde bi hava begenmislikk gercekten cok zor canimm

aynen öyle tatlım,dayanamıyorum ben kımse ıle muhatap olmamaya çalısıyorum ama böyle de çok zor oluyor.6 senem bitti benim ne maasımda artış var ne konumumda yukselme

inş bigün ben de evimde oturur bebişimi beklerim

sakin ol ...devleti düşünmedinmi ..üniv. okudunmu peki ..okuduysan devlet de olabilirdi

robot haklisin canim en iyisii yoksa cok pahali gercektennn..ayyy insallah sende en kisa zamanda giyersinn yaaa

inş. yaaa ...yengeme geçen sene yazın sosyete pazarından bir sürü kıyafet aldık 50 liraya 5 tane elbise aldı valla ..hem de modelleri de çok güzel ...ben de hevesleniyorum ..ben en çok hamileliğin duygusal olarak beni çok mutlu edeceğine o mutluluğun yüzüme yansıyacağına ,şirinim zaten daha bir şirin olacağıma inanıyorum haklı mıyım acep:kedi:

insallah canimmm tavsiyee ederimmm allah her isteyene versinn..

kizlar ben cikiyorumm kardesimin ehliyet sinavi varr bebisle teyzeye destek olmya gidicezz dua edin insallah kazanirr..sonrada doktoraa gitcezzz insallah iyii haberlerle gelirim optumm hepinizii

haklisinn canimmm ben begendim seni guzel bi gacisinnn canimm

hımm ii hadi bakalım başarılar ...doktordan sonra yazarsın ...bakalım senin kerata içerde neler yapıyor opuyorumnanaktan

haklisinn canimmm ben begendim seni guzel bi gacisinnn canimm

öyleyim dimi :kedi: çok ukelaaaayım çok :roflol: hem geveze hem ukala ..cık cık fazlayım ben buraya fazla :roflol:

evet meryem ben de beklıyorum dr haberlerini tatlım

yaaa ama ben de güzelimmmm hem 30 yasındayım hem 5 senelık evliyimmmm hem de 52 kıloyum yerimseniben

azıcık da ben begeneyım kendımı yaaa
hep robot mu begenecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…