hem de ne düşündürüyor ..kendi ülkemde üvey evlat gibiyim ...ülkemi herkesten çok seven ben ,vergimi veren vatandaşlık görevimi yapan ben ama üvey evlat olan yine ben ...
kime ne zararım var ..teröristmiyim yolsuzlukmu yapıyorum nedir yani ...çalıştığım kurumda ilk başlarda beni zorlamak isteyenler oldu ...
sözlerle taciz etmeye kalktılar ama hepsine cevaplarını verdim yılmadım dimdik ayakta durdum ..o yüzden çok seviyorlar beni burda ...
genel müdür yardımcıları bile çok sever beni ...
bir de en çok zoruma giden ne biliyormusun ..birisinin gelip bana neden başını örtüyorsun sorusunu sorma hakkını kendinde görmesi ..
ben kimseye niye böyle giyiniyorsun diyormuyum ..diyememki ..o hakkı kendimde göremem ...çünkü herkes kendiden sorumlu ..
ama bu insanlar bunu sorma hadsizliğini gösteriyor düşüna rtık
evet canım haklısın iyi yapmıssın yılmamakla da en doğru olanı bu.Ben de böyle başörtülü arkadaşlarımı savundugumda açık olan kızlar bana sen uçmuşsun iyice kanat da takarsın artık falan diyorlaralsanaalsanasmile bi tane çakasım gelio.Evet herkes kendınden sorumlu açılana saçılana kımsenın lafı yok ama azıcık kapananın bile vay haline .Malesef
insanların birbirine saygısı yok da ondan ...dış devletlerin oyunu bu ..bizi parçalamanın yolunu buldular ve başarıyorlar da ...aramıza nifak sokarak ...ben insanları hiçbir şekilde ayırt etmeyen biriyimdir ..yanımda kapalı biri açık bir bayan hakkında laf ederse ona da cevabını veririm ..çünkü herkes hesabını ALLH a verecek ..kimse kimseyi yargılama hakkına sahip değilki ..herkes elinden geleni yapmaya çalışıyor ..belki açık olan daha çok ALLAH ın sevdiği kuldur ..bunu ALLAH tan başka kimse bilemez..başkalarını yargılamak bize düşmez ...ben yeri geldi çarşaflılara 3 .sınıf vatandaş muamelesi edenlerle de çok kavga ettim yeri geldi mini etekli diye namussuz yerine insanları koyanlarla da ...ikisi de yanlış bana göre ...sen elinden geldiğince ALLAH a kulluğunu yap ..millet i ne yargılıyorsun ..o onunla ALLAH arasında olan birşey ...
ama tabi kadınların teşhirci giyinmelerine de karşıyım ...edepli giyindikten sonra açık kapalı farketmez ....ama öyle pavyondan çıkmış gibi giyinen insanları da doğru bulmuyorum tabiki ..
ben de çıkıyorum zaten ..
yaman sağolasın ..
haftasonu izlenimlerimi yazarım pazartesi :)))))
hadi eyvallah .ALLAH A EMANET OLUN
Robot cicim hayırlı yolculuklar kazasız belasız gidin cnm allah işinizi rasgetirsin
ece cim aynı dileklerim senin içinde geçerl allah kavuştursun
EYVAH YANDIK DESENE ohaoldumsmile
ÇENEN HİÇ DURMAZ GARİ lülülülülülü :roflol:
Napıyonuz kızlar
benim soruma cevap yok mu????
mafoldumben sağol ece
benim de ilk denemem daha,fazla aceleciyim biliyorum:))))ben henüz 9 aylık evliyim canım.yaza denk gelmesini istediğimden biraz acele ediyorum( ilk 3 ayı yaz tatiline gelsin istiyorum da:)sen ne kadarlık evlisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?