Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

bir de şu açıdan ii ..ileride ev almak döşemek isteyenlere fikir oluyor nerede neler var ..dekorasyon v.s.

bir de şu açıdan ii ..ileride ev almak döşemek isteyenlere fikir oluyor nerede neler var ..dekorasyon v.s.

evet ya ben bayılıyorum zaten b tarz şeylere dekorasyon da özel ilgi alanıma giriyor evime de bayılıyorum ama çabuk sıkılıyorum aynı seylerden sürekli değiştiriyorum değişebilecek şeylerikaydirigubbakcemile2

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

altıma kaçıracağım heee ..bak biliyorsun tutamıyorum bu cümleden sonra iice koptum iimi

:roflol::roflol::roflol:

aldım geldim bile :sinifsinif:

ne var ayol iki dakika çalıştığım öğle aralarına saysınlar

aman kaçırma sakın-tatlicadiarzu-

ikinizde devlettesiniz desene

süper

biz de eşimle ikimiz de özeldeyiz ((

evet ikmiz de devletteyiz ...ama eşimin ileriye dönük farklı projeleri var ..yaptığı iş avrupa birliği kapsamında bir kuruluşta çalışıyor ..yaptığı işte kendini geliştirirse devletin maaş verdiği özel danışmanlık şirketleri oluyormuş nasıl oluyorsa oralara geçebilir ...
maaşı 10 000 den başlıyormuş oraların ...o zaman bizimki de yarı özel yarı devlet olabilir ..bakalım hayırlısı

:lepi: çok sevindim canım inşallah olur bu iş

evet zaten hayırlısıysa olsun diye dua etmek en doğru olanı
sen devlete nasıl çalısıyorsun sorun olmuyor mu başörtün bunu üzülerek soruyorum ama:kedi:

olmazmı ..yaramı deşme ...açıyorum başımı girerken ..çıkarken örtüyorum ..çok vicdanım sızlıyor ama ne yapalım öbür dünyada hakkım olsun ....

olmazmı ..yaramı deşme ...açıyorum başımı girerken ..çıkarken örtüyorum ..çok vicdanım sızlıyor ama ne yapalım öbür dünyada hakkım olsun ....

evet canım çok zor olmalı.Allah yardımcın olsun.Müslüman bir ülkede bunları yaşamak ve yaşatmak insanı düşündürüyor değil mi.

evet canım çok zor olmalı.Allah yardımcın olsun.Müslüman bir ülkede bunları yaşamak ve yaşatmak insanı düşündürüyor değil mi.

hem de ne düşündürüyor ..kendi ülkemde üvey evlat gibiyim ...ülkemi herkesten çok seven ben ,vergimi veren vatandaşlık görevimi yapan ben ama üvey evlat olan yine ben ...
kime ne zararım var ..teröristmiyim yolsuzlukmu yapıyorum nedir yani ...çalıştığım kurumda ilk başlarda beni zorlamak isteyenler oldu ...
sözlerle taciz etmeye kalktılar ama hepsine cevaplarını verdim yılmadım dimdik ayakta durdum ..o yüzden çok seviyorlar beni burda ...
genel müdür yardımcıları bile çok sever beni ...
bir de en çok zoruma giden ne biliyormusun ..birisinin gelip bana neden başını örtüyorsun sorusunu sorma hakkını kendinde görmesi ..
ben kimseye niye böyle giyiniyorsun diyormuyum ..diyememki ..o hakkı kendimde göremem ...çünkü herkes kendiden sorumlu ..
ama bu insanlar bunu sorma hadsizliğini gösteriyor düşüna rtık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…