Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

bende 4 yasında okumayı sökmüşüm :kedi:ilkokul öğretmenım 3. sınıftan başlatalım eceyi demiş ama ennemler yasıtlarıyla okusun dıe karsı cıkmış
millet çubuk çizerken ben en arka sırada oturur okumamı geliştiridimopuyorumnanaktan
ayy haber hayatta izlemem nefret edıyorum haber sitelerını bıle acmıom netten içim kararıyor adam akıllı bişi yokkkkkk

aynayı ben de severim kız

dalga geçmiyom uleynnnnn nazar kişkişliyoz şurda yerimseniben yerimseniben yerimseniben

dahiler topiği olduk desene kaydirigubbakcemile3

evet dahiler topiği olduk bide anneler topiği olsakkaydirigubbakcemile3

evet bence de kaydirigubbakcemile3

canım çok fazla türk kahvesi çekiyor ama şeker yasak ..sade içsem çok mu acı olur acep ...çaya kahveye bol şeker katan biri olarak çok acı olacak eminim ama yine de denemeye değer

batcım mıde yanmaları cok normal, bende reflu bıle oldu hala devam edıyor.
hannem senın adına cok sevındım canım, hayırlı olsun ıkızlerın
meryem bebısın nasıl sen nasılsın
robot yıne dokturuyorsun valla laz kızı.
bız de 37. haftamızı bıtırıcez pazar gunu. artık her an hersey olabılır. bebısımın odası da hazır , kendısının tesrıflerını beklıyoruz. bu arada normal dogum dusunuyorum ama korkuyorum da, gecen gun dogum vıdeosu ızledım ve haqla kendıme gelemedım kızlar

hosgeldin canimm bende iyiyimm oglusumda iyii sizinde cokk az kaldii yaa allah yardimcin olsunn insallah kolay bi dogum gecirirsin oyle bakipta korkmaa herkezin ayni olucak diye bisey yokki..normal dogum mucize gibi biseyy bende allah nasip ederse normal dogum isiyorum tabi benim daha cokk allah her kadina verdigi gibi bizede guc kuvvet verir canimm merak etmee canimma.s.a.s.

döktürmemmi benden oynak varmı kaydirigubbakcemile3

doğumdan korkma hayırlısı ile atlatırsın inş.. ben kaç kere ne farklı doğumlar izledim ama banamısın demiyor ..başıma gelince göreceğim ben akannehir

en güzeli beyin ameliytı ama offfff dehşet birşey ..biraz manyağımdır da izlerim böyle videoları sempatiksalakcinni

ben yarım şeker atıyorum sen de öyle yapp

afiyet olsunnnn

sen beş gbi çıkarsın nasılsa değil miii yolculuk ne zaman

yok geç çıkacağım biraz ..saaat 6ya doğru ...eşimle fuara gideceğiz ... yarın çıkacağız yola sabah 7 gibi inş. dua edin hakkınızı helal edin ..yola çıkıyoruz ...

yok geç çıkacağım biraz ..saaat 6ya doğru ...eşimle fuara gideceğiz ... yarın çıkacağız yola sabah 7 gibi inş. dua edin hakkınızı helal edin ..yola çıkıyoruz ...

helal olsun cnm:))

sizde dua edin ailem muşa gtti bugun asker kardeşimin yanına

şimdi onunlalar yarında görüşüp donecekler kısmetse yollar tehlıkelıymıs terörden dolayı sürekli arama tarama((((

ne fuarına gideceksınızzzzzz

ayyy orda olsam ben de ankamall e gtsem şimdi ordan cepa ya ordan bahçeliye el paso ya

ohhhhhhhkaydirigubbakcemile2

aman kalsın oralara gitmekten gına geldi artık valla bayılacağım heee ....kusasım geliyor söyleme ..
akm de yapı fuarı varmış ..biz eşimle çok severiz öyle fuar gezmeyi filan hem öğreniyorsun hem zevkli oluyor ..çok enteliz canım kaydirigubbakcemile3

ailene de ALLAH kolaylık versin ..ama içini ferah tut ..ALLAH ın izni ile bir şey olmaz inş. hayırlısı ile kavuşmak nasip etsin ..
biz abimle bir keresinde sınıra kadar gezdik abim doğu görevini yapıyordu yanlarına gitmiştim ..nusaybinde sınırda suriye şehirleri görünüyordu ...çok tenha yerler ama ..kim vurduya gidersin resmen ..neyse ama ben manyağımya abim gitmek istemedi başta ..ben illa görmek istiyorum diye götürdüm adamı ..ALLAH ın izni ile de birşey olmadı ...
ecel geldiyse engel olamazsın ..bize sadece dua etmek düşüyor gerisi ALLAH ın takdiri

evet haklısın canım ben de merak edıom oraları ama gidemedim

ayy sana baygınlık gelmıstır ama biz arada gttiğimiz için baygınlık gelmıo

yapı fuarlarını ben de cok severim burda da yapı marketler çok varr

lavaboya gidip kaşlarımı alacağım şimdi zamandan tasarruf delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…