ben kitaptan ziyade köşe yazılarını çok takip ederim netten bazı yazarların ..işim gücüm köşe yazısı okumak ...bir de bazı kanallardaki tartışma programlarını izlemek ..akşam eve gelince diziler başlayana kadar ve de reklam aralarında hep o kanallar açıktır bizde ..eşim de sever ben de ..haber de çok izleriz ...bir de stv de ki ayna programının müptelasıyım ..belgesellere çok düşkünlüğüm var ...
daha altı yaşındayken zaten yaşıtlarım bebeklerle oynarken ben oturup ansiklopedileri karıştırıp okurmuşum ...
dalga geçme ulennn ..gerçekten öyle ..13 yaşımda kitap yazmaya başladım hikaye şiir yazmaya başladım ...kız kardeşimle odamızda onun dolabı parfümler kozmetikle dolu idi benimki ise kitaplarla ..kitaptan başka düşkün olduğum şey yoktu ..harçlıklarımı birktirip kitap alırdım hep ....babamdan kalma bir alışkanlık galiba ...
bende 4 yasında okumayı sökmüşüm :kedi:ilkokul öğretmenım 3. sınıftan başlatalım eceyi demiş ama ennemler yasıtlarıyla okusun dıe karsı cıkmış
millet çubuk çizerken ben en arka sırada oturur okumamı geliştiridimopuyorumnanaktan
ayy haber hayatta izlemem nefret edıyorum haber sitelerını bıle acmıom netten içim kararıyor adam akıllı bişi yokkkkkk
aynayı ben de severim kız
dahiler topiği olduk desene kaydirigubbakcemile3
evet dahiler topiği olduk bide anneler topiği olsakkaydirigubbakcemile3
batcım mıde yanmaları cok normal, bende reflu bıle oldu hala devam edıyor.
hannem senın adına cok sevındım canım, hayırlı olsun ıkızlerın
meryem bebısın nasıl sen nasılsın
robot yıne dokturuyorsun valla laz kızı.
bız de 37. haftamızı bıtırıcez pazar gunu. artık her an hersey olabılır. bebısımın odası da hazır , kendısının tesrıflerını beklıyoruz. bu arada normal dogum dusunuyorum ama korkuyorum da, gecen gun dogum vıdeosu ızledım ve haqla kendıme gelemedım kızlar
batcım mıde yanmaları cok normal, bende reflu bıle oldu hala devam edıyor.
hannem senın adına cok sevındım canım, hayırlı olsun ıkızlerın
meryem bebısın nasıl sen nasılsın
robot yıne dokturuyorsun valla laz kızı.
bız de 37. haftamızı bıtırıcez pazar gunu. artık her an hersey olabılır. bebısımın odası da hazır , kendısının tesrıflerını beklıyoruz. bu arada normal dogum dusunuyorum ama korkuyorum da, gecen gun dogum vıdeosu ızledım ve haqla kendıme gelemedım kızlar
evet bence de kaydirigubbakcemile3
canım çok fazla türk kahvesi çekiyor ama şeker yasak ..sade içsem çok mu acı olur acep ...çaya kahveye bol şeker katan biri olarak çok acı olacak eminim ama yine de denemeye değer
ben yarım şeker atıyorum sen de öyle yapp
içiyorum şuan ama ii imiş heee...gayet güzel..acı da değil:içelim:
afiyet olsunnnn
sen beş gbi çıkarsın nasılsa değil miii yolculuk ne zaman
ben geldimya herkes sustu kötükedihüso
yok geç çıkacağım biraz ..saaat 6ya doğru ...eşimle fuara gideceğiz ... yarın çıkacağız yola sabah 7 gibi inş. dua edin hakkınızı helal edin ..yola çıkıyoruz ...
yok geç çıkacağım biraz ..saaat 6ya doğru ...eşimle fuara gideceğiz ... yarın çıkacağız yola sabah 7 gibi inş. dua edin hakkınızı helal edin ..yola çıkıyoruz ...
ne konusalimm canimm bende bugun bi uyuzluk var valla hic is yapasim yokk kocisi kandirip dolasmaya cikartsam cok ii olucakk
helal olsun cnm:))
sizde dua edin ailem muşa gtti bugun asker kardeşimin yanına
şimdi onunlalar yarında görüşüp donecekler kısmetse yollar tehlıkelıymıs terörden dolayı sürekli arama tarama((((
ne fuarına gideceksınızzzzzz
ayyy orda olsam ben de ankamall e gtsem şimdi ordan cepa ya ordan bahçeliye el paso ya
ohhhhhhhkaydirigubbakcemile2
aman kalsın oralara gitmekten gına geldi artık valla bayılacağım heee ....kusasım geliyor söyleme ..
akm de yapı fuarı varmış ..biz eşimle çok severiz öyle fuar gezmeyi filan hem öğreniyorsun hem zevkli oluyor ..çok enteliz canım kaydirigubbakcemile3
ailene de ALLAH kolaylık versin ..ama içini ferah tut ..ALLAH ın izni ile bir şey olmaz inş. hayırlısı ile kavuşmak nasip etsin ..
biz abimle bir keresinde sınıra kadar gezdik abim doğu görevini yapıyordu yanlarına gitmiştim ..nusaybinde sınırda suriye şehirleri görünüyordu ...çok tenha yerler ama ..kim vurduya gidersin resmen ..neyse ama ben manyağımya abim gitmek istemedi başta ..ben illa görmek istiyorum diye götürdüm adamı ..ALLAH ın izni ile de birşey olmadı ...
ecel geldiyse engel olamazsın ..bize sadece dua etmek düşüyor gerisi ALLAH ın takdiri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?