Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

Bat cnm arkadaŞım Çok teŞekkÜr ederım robota kalsa ulen der kafama vururdu sadece
Çooook saol dıleklerın ıÇınn allah hepımızı mutlu etsın ınŞallah

Bat cnm arkadaŞım Çok teŞekkÜr ederİm robota kalsa ulen der kafama vururdu sadece
Çooook saol dİleklerİn İÇİnn allah hepİmİzİ mutlu etsİn İnŞallah

al işte ...sana nice yıllara demedikmi üstüne bir de öpmedikmi ..şımardın hemen dimi yazdıklarımı adam yerine koymadın tabi kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

sana bi daha iltifat edenin ta kafasına iki tokmak :roflol::roflol:

:1shok: hihoyyyt kaydirigubbakcemile3 :roflol: :dance: hahahahahaha

valla bat ben sanki hamile değilmişim gibi sadece karık ağrılarım var o da arada gelip gidiyo şükür başka da bir sıkıntım yok.

canım benim öyle düşünme şimdi senin gebeliğin henüz çok yeni olduğu için bi belirti hissetmiyo olabilirsin ama sen bi 7 ve 8. haftalara gel bak nasıl bulantıların olacak inş olmaz ama çoğu kişide oluyo bulantı senin baya bi geç döllenme olmuş kasık ağrılarında normal ne tarafta hiisediyorsun ağrıyı bide ağrımı batmamı..

Bat cnm arkadaŞım Çok teŞekkÜr ederİm robota kalsa ulen der kafama vururdu sadece
Çooook saol dİleklerİn İÇİnn allah hepİmİzİ mutlu etsİn İnŞallah

ne demek yamancım rica ederim seni bi nebze mutlu edebildiysem ne mutlu bana inşallah dilediğin gibi bidoğum günü geçirirsin.....:1hug:

kızlar google ye

eskilerden kalma bir koku burnumda

yazarmısınız ilk çıkan sitede benim yazdıgım bir yazı var bakalım begenecekmısınız

kızlar google ye

eskilerden kalma bir koku burnumda

yazarmısınız ilk çıkan sitede benim yazdıgım bir yazı var bakalım begenecekmısınız

aman ağlıcak tım yaaaaaaaaaaaaaaaaa :sinifsinif:
bende kızımı bırakınca bütün günüm vicdan azabıyla geçiyooooo :sinifsinif:

bazen ağrı bazen batma hem sağ tarafımda hemde sol tarafımda oluyo ama daha çok sağ tarafımda oluyoohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…