inş.. hayırlı ve sağlıklı bir evlat olur ..ALLAH gönlüne göre verir inş..ben de kızlara bayılıyorum ama illa kız olsun demiyorum ..sağlıklı olsun da farketmez ...
takdir etmemin sebebine gelince arkasından dedikodu yapıyorsun dedinya ondan kaydirigubbakcemile3:roflol:[/QU
sağol robotcum bende tabiki öncelikle sağlıklı olmasını istiyorum kız erkek farketmez tabiki ama ben kız çocuklarına bayılıyorum hele onları o kıyafetleriyokmu içim gidiyo neyse hayırlısıni diliyorum..
sana gelince sen yamanla eceyi haşlıyorsun ama sende istiyorsun dedikodu yapmalrını eğlence olsun diye yanlışmıyım çok renkli bi karaktersin valla hızına yetişilmez senin...
Bat cnm arkadaŞım Çok teŞekkÜr ederİm robota kalsa ulen der kafama vururdu sadece
Çooook saol dİleklerİn İÇİnn allah hepİmİzİ mutlu etsİn İnŞallah
inş.. hayırlı ve sağlıklı bir evlat olur ..ALLAH gönlüne göre verir inş..ben de kızlara bayılıyorum ama illa kız olsun demiyorum ..sağlıklı olsun da farketmez ...
takdir etmemin sebebine gelince arkasından dedikodu yapıyorsun dedinya ondan kaydirigubbakcemile3:roflol:[/QU
sağol robotcum bende tabiki öncelikle sağlıklı olmasını istiyorum kız erkek farketmez tabiki ama ben kız çocuklarına bayılıyorum hele onları o kıyafetleriyokmu içim gidiyo neyse hayırlısıni diliyorum..
sana gelince sen yamanla eceyi haşlıyorsun ama sende istiyorsun dedikodu yapmalrını eğlence olsun diye yanlışmıyım çok renkli bi karaktersin valla hızına yetişilmez senin...
evet ben de bayılıyorum ..annelerinin kollarında süslü süslü geziyorlarya hemen benim de yapasım geliyor heee :icecream:
evet ece ile yamanı haşlamaya bayılıyorum kaydirigubbakcemile3 istiyorumki onlar da beni haşlasınlar ama nerdeeee gayet kibarlar :roflol::roflol:
kızdırayım kabalaşsınlar diyorum ama ıııı yok olmuyor kaydirigubbakcemile3
ama tam gaz devam yılmak yok yola devam kaydirigubbakcemile3
renklimiyim renksiz miyim bilemiyorum ama müptelam olan bi daha peşimi bırakmıyo kaydirigubbakcemile3
aslında dışardan ilk etapta kontak kuramam seviyeliyimdir arkadaşlarımı çok seçerim herkesle arkadaş olmam ama arkadaş oldummu da böyle oluyorum galiba :kedi:
al işte ...sana nice yıllara demedikmi üstüne bir de öpmedikmi ..şımardın hemen dimi yazdıklarımı adam yerine koymadın tabi kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
sana bi daha iltifat edenin ta kafasına iki tokmak :roflol::roflol:
valla bat ben sanki hamile değilmişim gibi sadece karık ağrılarım var o da arada gelip gidiyo şükür başka da bir sıkıntım yok.
Bat cnm arkadaŞım Çok teŞekkÜr ederİm robota kalsa ulen der kafama vururdu sadece
Çooook saol dİleklerİn İÇİnn allah hepİmİzİ mutlu etsİn İnŞallah
evet ben de bayılıyorum ..annelerinin kollarında süslü süslü geziyorlarya hemen benim de yapasım geliyor heee :icecream:
evet ece ile yamanı haşlamaya bayılıyorum kaydirigubbakcemile3 istiyorumki onlar da beni haşlasınlar ama nerdeeee gayet kibarlar :roflol::roflol:
renklimiyim renksiz miyim bilemiyorum ama müptelam olan bi daha peşimi bırakmıyo kaydirigubbakcemile3
aslında dışardan ilk etapta kontak kuramam seviyeliyimdir arkadaşlarımı çok seçerim herkesle arkadaş olmam ama arkadaş oldummu da böyle oluyorum galiba :kedi:
ben çok çekingenimdir çabuk ortamlara alışamam tabi bu karşımdaki insanada bağlı bişey
kızlarda çok aşırı şımarıklığı sevmem helede dışarda kakara kikiri dolaşanlardan nefret ederim neyse sen gerçekten renkli bi kişiliksin burdaki herkesi eğlendiriyorsun başta çok yadırgamıştım seni ama insan alışıyor sana kııızzzalkisalkisalkis
a.s bugün çok işim var pek yazamıyorum okuyorum sadece:dilcikar:
a.s bugün çok işim var pek yazamıyorum okuyorum sadece:dilcikar:
allah kolaylık versin ececim....
allah kolaylık versin ececim....
saol cnm sen nasılsın
öyle bir bulantım varki çok zor çalışıyorum bugun daha da arttı:1shok:
kızlar google ye
eskilerden kalma bir koku burnumda
yazarmısınız ilk çıkan sitede benim yazdıgım bir yazı var bakalım begenecekmısınız
aman ağlıcak tım yaaaaaaaaaaaaaaaaa :sinifsinif:
bende kızımı bırakınca bütün günüm vicdan azabıyla geçiyooooo :sinifsinif:
kızlar google ye
yazarmısınız ilk çıkan sitede benim yazdıgım bir yazı var bakalım begenecekmısınız
tüylerim ürperdi cnm hakkaten çok güzel ve duygulu yazılmış bir yazı
canım benim öyle düşünme şimdi senin gebeliğin henüz çok yeni olduğu için bi belirti hissetmiyo olabilirsin ama sen bi 7 ve 8. haftalara gel bak nasıl bulantıların olacak inş olmaz ama çoğu kişide oluyo bulantı senin baya bi geç döllenme olmuş kasık ağrılarında normal ne tarafta hiisediyorsun ağrıyı bide ağrımı batmamı..
:
kızlar google ye
gerçekten çok güzel olmuş dalmışım bir baktım ki yazı bitti yüreğine sağlık cnım yerimseniben yerimseniben
ben yazdım canlarım bunu ilk denememdi:)))
sevindim beğendiğinize
yazin cok guzelmis canimm yillarca babadan ayri kalan birisi olarak beni cok etkiledeee kendi ailmei gorur gibi oldumm yuregine emegine saglik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?