merhaba kizlar nasilsinizzz ben allaha sukur iyiyimm oglusumda iyii...dun giremedimm saha 6 da uyandim esim icin ise gidiyor..sonra beni uyku tutmadi kalkip tum evi temizledimm sonra alisveris yuruyus derken tabii aksaminada bitmis biri olarak pc basina hic outrmadimmm..herkez burdami okumadim gecmisi baya one gelmisss..optum kizlarr bugunde disari cikicam esimin dogum gunu var 28 nisanda onun icin biseyler hazilarmak istiyorum hazirda evde yokkenn..oglusumada ayakkabi bakicamm optum hepiniziii
meryem yaaa sana çok özeiyorum valla
oh ne güsel evdesin yemekler temizlikler alısverişler
kolay gelsın cnm
insallah sende bugun yasarsin canimm evde olmak gercekten cok guzel hele evliysenn.bekarken calismak iyiyydi ama evlenince hem calis hem ev isi zor oluyorrr.ama simdi yavas yavas agirlasiyorumm bbek buyudukce kalkmak zoraliyorr aksamlari bitmis hale geliyorumm...
kızlarrr ordamıısnız
BEN BURDAYIM a.s
herkes sustusiteye bişiler oluyor ben de rahat yazamıyorum birşey soracaktım.şi,mdi ben eşimle birlikte oldugum gün dedim ya ilk denemenın oldugu gun.1 saat falan yataktan kalkmadım.1 saat falan da öyle salonda vakit gecirdim tv falan ızledım.daha sonra da yuruyuse cıktık eşimle .yürüyüş sırasında bacaklarıma kadar inen akıntı hissettim.pantolonum bile ıslanmıştı:kedi:
Bunun sebebi ne olabilir ki daha önce dudyunuz mu böyle durumlar
duydum cnm spermler geri gelmiş olabilir
herkes sustusiteye bişiler oluyor ben de rahat yazamıyorum birşey soracaktım.şi,mdi ben eşimle birlikte oldugum gün dedim ya ilk denemenın oldugu gun.1 saat falan yataktan kalkmadım.1 saat falan da öyle salonda vakit gecirdim tv falan ızledım.daha sonra da yuruyuse cıktık eşimle .yürüyüş sırasında bacaklarıma kadar inen akıntı hissettim.pantolonum bile ıslanmıştı:kedi:
bunun sebebi ne olabilir ki daha önce dudyunuz mu böyle durumlar
ECEEZGİ inşallah hayırlı bir zamanda hamiş oluveririsin canım benim:)ve tüm isteyenler....
benimde aynen öyle oldu. panik oldum ama eşim spermlerdir, bir tane bile kalsa yeter dedi:)
saol tatlım
sen hamişmiydin
evet inşallah canım.ben 6 ay kadar önce bi düşük yaptım şimdi ise meleklerim ikizzzzzzzzz:)))))
RABBİM inşallah tamamına erdirir.....
slm kızlar ben geldim nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?