Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

merhaba kizlar nasilsinizzz ben allaha sukur iyiyimm oglusumda iyii...dun giremedimm saha 6 da uyandim esim icin ise gidiyor..sonra beni uyku tutmadi kalkip tum evi temizledimm sonra alisveris yuruyus derken tabii aksaminada bitmis biri olarak pc basina hic outrmadimmm..herkez burdami okumadim gecmisi baya one gelmisss..optum kizlarr bugunde disari cikicam esimin dogum gunu var 28 nisanda onun icin biseyler hazilarmak istiyorum hazirda evde yokkenn..oglusumada ayakkabi bakicamm optum hepiniziii

meryem yaaa sana çok özeiyorum valla
oh ne güsel evdesin yemekler temizlikler alısverişler
kolay gelsın cnm

meryem yaaa sana çok özeiyorum valla
oh ne güsel evdesin yemekler temizlikler alısverişler
kolay gelsın cnm

insallah sende bugun yasarsin canimm evde olmak gercekten cok guzel hele evliysenn.bekarken calismak iyiyydi ama evlenince hem calis hem ev isi zor oluyorrr.ama simdi yavas yavas agirlasiyorumm bbek buyudukce kalkmak zoraliyorr aksamlari bitmis hale geliyorumm...

inşallahhhh :))

olsun önemli olan sağlık boşver gerisini dert etme sağlıkla doğum yaparsın inşallah

BEN BURDAYIM a.s

herkes sustu siteye bişiler oluyor ben de rahat yazamıyorum birşey soracaktım.şi,mdi ben eşimle birlikte oldugum gün dedim ya ilk denemenın oldugu gun.1 saat falan yataktan kalkmadım.1 saat falan da öyle salonda vakit gecirdim tv falan ızledım.daha sonra da yuruyuse cıktık eşimle .yürüyüş sırasında bacaklarıma kadar inen akıntı hissettim.pantolonum bile ıslanmıştı:kedi:

bunun sebebi ne olabilir ki daha önce dudyunuz mu böyle durumlar

duydum cnm spermler geri gelmiş olabilir

ay bi cevap yazamadım yaaa
bağlantı çok kötü
arastırdım netten bunun hamıle kalıp kalmamakla alakası yokmus bazı durumlarda olabiliomuş,hareketli olanlar zaten ileri doğru gidiyorlarmış

YAMANCIĞIM FORUMUN ŞEKER BEKÇıSı:)CANIM BENıM ALLAH sağlıklı,sıhhatli hayırlı uzun ömürler versin inşallah:)mutlu,huzurlu,bebişli.....devam etsin inşallah.

BATTTTT canım benim bende aynı acılarla dün acile gttm dediğin gibi vajinama kadar ağrı vardı ve bende de idrar yolu enfeksiyonu çıktı ilaç verdi ama ben almadım su içerim dedim.bugün dra gdecem inş karar verdim inş güzel şeyler duyarız ve görürüz bide eşimide ikna ettim erkek dr demeyip gelecek benimle:)bide acayip mide ağrım vardı gaviskon şurup verdi gaz sancısı da oluyor bende bi kaç gündür çok fena bakalım dr ne diyecek...öle işte ya senin aş ermen bitmedimi hala üzüldüm bak.çok şükür benim bulantılar bitti çokda şiddetli değildi.çok şükür.

UMUTLUYUZ ben iyiim canım çok şükür bugün dr a gdecez inşallah bakalım ne göreceğiz ne duyacağız.
inşallah sende bebişi,nde iydir.şimdi eşinden ayrısın ya beni daha iyi anlıyosundur dimi tatlım.oyyyyyyyyy oyyyyyyyy:))9

benimde aynen öyle oldu. panik oldum ama eşim spermlerdir, bir tane bile kalsa yeter dedi:)

benimde aynen öyle oldu. panik oldum ama eşim spermlerdir, bir tane bile kalsa yeter dedi:)

araştırdım işte evet spermler geri çıkıyormuş nette de yazıyor ama hareketliler zaten içeriye gidiyormuş

sen hamılemısın peki cnm

kızlar 2 gündür çok uykum geliyor gözlerimçamıyorum, ayip acıkıyormve din kuyordum. bişey olabilir mi paranoyamı yapıyorum

evet inşallah canım.ben 6 ay kadar önce bi düşük yaptım şimdi ise meleklerim ikizzzzzzzzz:)))))

RABBİM inşallah tamamına erdirir.....

düşük olayına üzüldüm ama ikiz olması süper yaaaa
Allahımm senin de yanında olsun kolay hamılelık ve doğum nasip tesin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…