Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

iyiyiz ece zgi sanırım hamiş olmak isitoyrsun benden tavisye ilişkiye girdikten sonra yatakta 10-15 dk kadar bekle olurmu
uzman tavsiyesiydi bana da:)

iyiyiz ece zgi sanırım hamiş olmak isitoyrsun benden tavisye ilişkiye girdikten sonra yatakta 10-15 dk kadar bekle olurmu
uzman tavsiyesiydi bana da:)

ya aslında bizim planlanarak olmadı cnm.ama olunca da napım dedim ilk deneme oldu işte dedim,kullandığık ılaclar vardı hazırana kadar o bakımdan planlamıyordum tedavıyı tamamlamadan.yatakta 1 saat kaldım ben:) hiç kalkmadan.ama ilk denemede hamile kalmak buyuk şans gelıo bana bu sıtede okuduklarımdan snr tek düşüncem yumurtlama gunlerımın ıcınde olmasıydı.bakalım hayırlısı ne olucak

eceezgicim gecmişi okumaduım ama hamileilk varmı sen de
yada oldugunu mu düşünüyorsun

yok oldugunu düşünmüyorum hamılelık de var mı bılmıyorum işte

ct günü bir deneme yaşadım korunmadık yumurtlama gunumdu

olmuş olabilir mi diyorum

TEOLOG branş ne senin canım?

bende iyiyim çok şükür bugün 5.30 da dr a gdecez inş.kasık ağrılarım vardı dr a gttm oda idrar yolu iltihabı dedi.su içip duruyoz bakalım.

kalp atışlarını duydunmu canım:)bizde bu cumartesi 13.haftamıza gircez inşallah.

RABBıM hepimize tatmaına erdirmeyi nasip etsin inş.kucağımıza alalım inş.

salihacım kaç haftalık canım daha yeniydi dimi.olur ya kafana takma hem miden falan bulanmıyorsa da korkama sevin hatta.dr dediki herkes kusacak diye bişi yok kimi kusar kimi uyur kimide bel ağrısı çeker bende bel ağrısı çekenlerdenim.çok şükür hiç çıkarmadım bulantı oldu ama beni mahvetmedi.

olabilir cnm dur bakalım iki haftaya kadar belirtlier ortaya cıkar varsa eğer

evet duruyorum işteb ben de öle napım başka yapacak bişi yok
bugunlerde çok stres altındayım bazen işlerden dolayı aglıyorum daralıyorum belkı de olmaz

evet duruyorum işteb ben de öle napım başka yapacak bişi yok
bugunlerde çok stres altındayım bazen işlerden dolayı aglıyorum daralıyorum belkı de olmaz

benim gecen ay gecikmişti.28 günde olurum genelde ama 32. gün olmuştum.32.günün sabahı test yaptım öğlene adet oldum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…