Ven har da gÜzel İsİm anlamı neydİ.
Ven har da gÜzel İsİm anlamı neydİ.
aaa bende hemen atlarım gezme olunca:roflol:ay ben hala burda geziyom yemek yok 2 cam kaldı.akannehir
gecen salı olması gerekirken c.tesi öğlene kadar olmayınca korktum.korunmamıza rağmen.sabahı test yaptım c.tesi ama çıkmadı öğlen zaten regl oldum
kevser suresinde geciyor cnm
kurban kes manasında
valla venharcım ya dün ya da ondan önceki gün aklıma geldin ne yapıyor ki diye msn ye de gelmiyor
sevindim inan
başka görüştüğün kızlar var mı
bide radyo 7 sunucusu var venhar die duyduğumda hoşuma gitmişti.
şu duaların anlamlarını aklımdan bilebilmeyi çok isterdim
hayır cnm yok ama ben seni neden bulamıyorum msn de.nası başlıyodu adresin:)
yerimseniben
ahh bende tabi zaman zaman okuyorum anlamlarını ama düşünsenize namza kılarken veya duayı okurken aynı anda anlamaları da hafızamızdan geçse bilsek yani ne güzel olurdu
slm kızlar hepinize robot ece hanem bat yaman yeni gelen arkadaşlar nasılsınız ya kızlar bilgilerinize ihtiyacım var reglime 6 gün kaldı 3 aydır korunmuyorum biliyosunuz ama bu ay daha doğrusu 3 4 gündür hep sabaha karşı rüya görüyorum bakın anlatıyorum tabak alıyorum eşim bana mavi yada yeşil taşlı gümüş bir yüzük hediye ediyor sonra ertesi gün aynı bana benzeyen bi kız çocuğu gördüm karşımda dan ediyo son olarakta bugün sabaha karşı gördüğüm rüya test yapıyorum gebelik testi sonuç pozitif çıkıyo ha bu arada eşimde rüya görmüş oda yolda renk renk tesbih topluyomuş hadi bakalım yorumlarınızı bekliyorum
ben kaçtım kızlar eşim gelir dr a gdeceğiz hazırlanayım.nedense dr a gdeceğim aklıma gelince bir çarpıntı başlıyor hayır olsun inşallah.
dualarınızı eksik etmeyin canlar...
hoşgeldın cnm
netten baksana tabak tesbih falan ne anlama gelıomus
slm kızlar hepinize robot ece hanem bat yaman yeni gelen arkadaşlar nasılsınız ya kızlar bilgilerinize ihtiyacım var reglime 6 gün kaldı 3 aydır korunmuyorum biliyosunuz ama bu ay daha doğrusu 3 4 gündür hep sabaha karşı rüya görüyorum bakın anlatıyorum tabak alıyorum eşim bana mavi yada yeşil taşlı gümüş bir yüzük hediye ediyor sonra ertesi gün aynı bana benzeyen bi kız çocuğu gördüm karşımda dan ediyo son olarakta bugün sabaha karşı gördüğüm rüya test yapıyorum gebelik testi sonuç pozitif çıkıyo ha bu arada eşimde rüya görmüş oda yolda renk renk tesbih topluyomuş hadi bakalım yorumlarınızı bekliyorum
evet işte ben de hep bunu düşünürüm
gerçi ben namaz kılmıyorum ama içimde hep büyük bir istek beni bekler.
serpil diye cnm:teselli:
baktım müjdeli haber diyo hamilelik diyo ya acaba hamilemiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?