Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

valla venharcım ya dün ya da ondan önceki gün aklıma geldin ne yapıyor ki diye msn ye de gelmiyor
sevindim inan
başka görüştüğün kızlar var mı

hayır cnm yok ama ben seni neden bulamıyorum msn de.nası başlıyodu adresin:)

bide radyo 7 sunucusu var venhar die duyduğumda hoşuma gitmişti.

yerimseniben

ahh bende tabi zaman zaman okuyorum anlamlarını ama düşünsenize namza kılarken veya duayı okurken aynı anda anlamaları da hafızamızdan geçse bilsek yani ne güzel olurdu

evet işte ben de hep bunu düşünürüm
gerçi ben namaz kılmıyorum ama içimde hep büyük bir istek beni bekler.

slm kızlar hepinize robot ece hanem bat yaman yeni gelen arkadaşlar nasılsınız ya kızlar bilgilerinize ihtiyacım var reglime 6 gün kaldı 3 aydır korunmuyorum biliyosunuz ama bu ay daha doğrusu 3 4 gündür hep sabaha karşı rüya görüyorum bakın anlatıyorum tabak alıyorum eşim bana mavi yada yeşil taşlı gümüş bir yüzük hediye ediyor sonra ertesi gün aynı bana benzeyen bi kız çocuğu gördüm karşımda dan ediyo son olarakta bugün sabaha karşı gördüğüm rüya test yapıyorum gebelik testi sonuç pozitif çıkıyo ha bu arada eşimde rüya görmüş oda yolda renk renk tesbih topluyomuş hadi bakalım yorumlarınızı bekliyorum

ben kaçtım kızlar eşim gelir dr a gdeceğiz hazırlanayım.nedense dr a gdeceğim aklıma gelince bir çarpıntı başlıyor hayır olsun inşallah.

dualarınızı eksik etmeyin canlar...

elif şafak aşk kitabını okuyorum bugunlerde
mevlana ve şems i anlatıyor şimdilik bukadar daha kıtabın yarısındayım

hoşgeldın cnm
netten baksana tabak tesbih falan ne anlama gelıomus

ben kaçtım kızlar eşim gelir dr a gdeceğiz hazırlanayım.nedense dr a gdeceğim aklıma gelince bir çarpıntı başlıyor hayır olsun inşallah.

dualarınızı eksik etmeyin canlar...

Rabbim seninle olsun sıkma kendini

ben de bebiş görmüştüm rüyamda
ya test pozitif cıkarsa yüzde doksan doğrudur hatta daha fazla ihtimalle

canım hayır olsun inşallah.inşallah hayırlı tez vakit hamiş kalırsın.ama rüyan psikolojik de olabilir.hayır olsun diyelim.hamdolsun bende iyiyim işte şuan raporluyum.evimdeyim pazara yolculuk var yine öğrencilerim beni beklerrrr:)))

evet işte ben de hep bunu düşünürüm
gerçi ben namaz kılmıyorum ama içimde hep büyük bir istek beni bekler.

hep böyle başlar zaten.3-4 yıl öncesine kadar bende de hep bi istek halindeydi çok çükür hayatıma geçirdim.inş sende gecirirsin

serpil diye cnm:teselli:

bende yokmuş senin adresin.özelden yazayım sana ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…