Rabbim seninle olsun sıkma kendini
hep böyle başlar zaten.3-4 yıl öncesine kadar bende de hep bi istek halindeydi çok çükür hayatıma geçirdim.inş sende gecirirsin
bende yokmuş senin adresin.özelden yazayım sana ben
canım hayır olsun inşallah.inşallah hayırlı tez vakit hamiş kalırsın.ama rüyan psikolojik de olabilir.hayır olsun diyelim.hamdolsun bende iyiyim işte şuan raporluyum.evimdeyim pazara yolculuk var yine öğrencilerim beni beklerrrr:)))
ben de bebiş görmüştüm rüyamda
ya test pozitif cıkarsa yüzde doksan doğrudur hatta daha fazla ihtimalle
ay inşallah hamileyimdir allah hepimizin gönlüne göre versin sol tarafımda 3 4 gündür seğirmeler ara ara batmalar oluyo bilmiyorumki inşallah hayırlısı olsun onun dışında bi belirtimde yok bide üşüyorum
ben kaçtım kızlar eşim gelir dr a gdeceğiz hazırlanayım.nedense dr a gdeceğim aklıma gelince bir çarpıntı başlıyor hayır olsun inşallah.
dualarınızı eksik etmeyin canlar...
eşinle ne zaman beraber oldunuz peki? hangi gün
yumurtlama günüm 2 nisan ile 7 nisan arasıydı : hiç boş bırakmadım nerdeyse 1 3 4 5 8 11 13 nisanda maşallahım var yazınca bende şaşırdım
elif şafak aşk kitabını okuyorum bugunlerde
mevlana ve şems i anlatıyor şimdilik bukadar daha kıtabın yarısındayım
çalışmanın verdiği yorgunlukla hep ertlıyorum gunde 11 saat çalıs eve gıt yemek bulasık vs.ama bunlar bahane değil biliyorum herseye zamanımız var yıkanmaya alısverişe kuaföre güzelliğe bakıma geçinmeye
ama namaza yok(kendım için söluyorum)
inş rabbım bana da nasip eder
yumurtlama günüm 2 nisan ile 7 nisan arasıydı : hiç boş bırakmadım nerdeyse 1 3 4 5 8 11 13 nisanda maşallahım var yazınca bende şaşırdım
:roflol:hmm o zaman olasılık yuksek
benım sadece yumurtlama gunumun bırınde bır kere olduhihoyyyt
kızlar sohbet çok hoş ama ben kaçıyım bari kalan camlarıda bitiriyim.yemekte yapcam.görüşmek üzere.ay özlemişim böle sohbetleri ya.teo bilir böyleydik bi ara biz.nese bye bye kızlar görüşürüz
harika bir kitap.bende de vardı bi solukta okudum.ama görümceme vermiştim burdayken siirtte oturuyo dedi ki burdayken okuyum.ama almış götürmüşklava:şu an yine burda ama lafını bile açmıyo.kayınvalideme ilk söledimde hani bıraktımı giderken dediğimde yok dedi ne kadarsa parasını vereyim dedi.sanki parasının derdindeyim. klava:benim kitaplarım kıymetlidir severim paylaşmayı ama işte böle olunca sinir oluyo insan
inş cnm inş
sen bize sende var olan değişiklikleri anlat bakalım
uyku varmı yani her zamankinden daha fazlamı eğimlisin
üşengeclik var mı
depresyon varmı
göğüslerinde şişlik karıncalanma varmı
bir de karın şişkinliğin var mı
bende bunlar oldu da
ayyy benim de kitaplarım kıymetlidir bir bahane uydurur hayatta vermem,gelenlerın gözü hemen kıtaplarıma takılır bunu okudun mu şunu okudun mu,bitirince ver bende okuyayım.benimde bikaç kitabım gtti ama artık açık açık söluyorum kitaplarımı veremem die.Sonuna gelemedim daha ama acayip merak ediyorum ella ve azizin ne olacağını.sakın söleme haaakaydirigubbakcemile3
kızlar sohbet çok hoş ama ben kaçıyım bari kalan camlarıda bitiriyim.yemekte yapcam.görüşmek üzere.ay özlemişim böle sohbetleri ya.teo bilir böyleydik bi ara biz.nese bye bye kızlar görüşürüz
ha birde çok sık tuvalete gidiyorum tutamıyorum yani:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?