Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

evet duruyorum işteb ben de öle napım başka yapacak bişi yok
bugunlerde çok stres altındayım bazen işlerden dolayı aglıyorum daralıyorum belkı de olmaz

öle diyorsun da cnm bak bnm son adet tarihimin ilk günü 21 şubattı ve ben şubat sonu mart ayı başı o kadar zor günler gecirdim ki
biraz duygusal yoğunluk da yaşıyor olabi,lirsin
çok uyku üşengeclik filan var mı peki

benim gecen ay gecikmişti.28 günde olurum genelde ama 32. gün olmuştum.32.günün sabahı test yaptım öğlene adet oldum:)

geçan ay benım de 6 gun gecıkmıstı ama zaten hiç şüphem yoktu kornuyorduk çnk ,ama burdakı kızların istekleri sonucu test yapmıstım,yaman bana çok şaşırıyordu nasıl test yapmıosun dieakannehir

üşengeçlik zaten hep var bende :roflol:

duygusal yoğunluk dersen o da hiç bırakmaz peşimi sağolsun

uykuda şimdi yatsam uyurum ama ben hep böyleyıma.s

benim de hiç umudum yoktu yani korunuyoduk ama hiç bu kadar gecikmemişti.bu arada topici açan ark la aynı günlerde evlendik biz.candy ile yani.onun bebişi var şimdi sanırım bi kaç aylık olcak

bilmece gibi konuşmasana kız
dur tahmin edeyim mevlana hayranı birisi mi yoksa

ya yine mevlana:1shok::1shok::1shok:
ct günü ayaklarım beni mevlana ile ilgili bir kitabı almaya götürdü koşa koşa ve kıtabın yarısını bitirdim
pzt gunu bir söz geldi posta adresime ,

Üzülme der ,Mevlana ve devam eder.
Bir yandan korku bir yandan ümidin varsa iki kanatlı olursun.
Tek kanatla uçulmaz zaten.
Sopayla kilime vuranın gayesi kilimi dövmek değil,kilimin tozunu almaktır.
Allah sana sıkıntı vermekle tozunu ,kirini alır,niye kederlenirsin ki?

Salı günü yine başka bir arkadasımdan eposta ve mevlanaya ait güzel bir şiir
Ve burda da mevlana ismini duydum ya.

Birşeyler oluyor sanki,ilk e postayı çok üzgün bir anımdaalmıstım sanki beni teselli eder gibiydi.

o bende de var.mesela dün başladım cam silmeye hala bitmedi:roflol:

kaydirigubbakcemile3

yok canım ben başladığım işi bitirmeden hayatta içim rahat etmez ev işlerinde özellikle
bu huyuma çok sinir oluyorum sabah bir baslarım işe güce evdeyken yatana kadar bitiririm o da bitsin bu da bitsin
ben gezmeye çok üşenirim mesela kuaföre gideceğim yada bir arkadasıma ,sinema vs gbi etkınlıklerde acayip üşenirim.bi yanım çık git der bi yanım otur.

valla venharcım ya dün ya da ondan önceki gün aklıma geldin ne yapıyor ki diye msn ye de gelmiyor
sevindim inan
başka görüştüğün kızlar var mı

benim de hiç umudum yoktu yani korunuyoduk ama hiç bu kadar gecikmemişti.bu arada topici açan ark la aynı günlerde evlendik biz.candy ile yani.onun bebişi var şimdi sanırım bi kaç aylık olcak

senin şimdi reg mi gecikti?

aaa bende hemen atlarım gezme olunca:roflol:ay ben hala burda geziyom yemek yok 2 cam kaldı.akannehir

beni de mavlana sözleri de hep teselli eder
çok seviyorum mevlana yı

işte ben özel bir ilgi duymuyordum ama bu üzücü günlerimde hep adı ve sözleri biryerlerden beni buldu

sanırım bunda bir işaret var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…