evet kendisi dinkültürü öğretmenidir:)şimdi sen benim kim oldumu annadın mı yazamıyorum da buraya.
sanki senin msn vardı bende gibi geliyo:)
evet duruyorum işteb ben de öle napım başka yapacak bişi yok
bugunlerde çok stres altındayım bazen işlerden dolayı aglıyorum daralıyorum belkı de olmaz
benim gecen ay gecikmişti.28 günde olurum genelde ama 32. gün olmuştum.32.günün sabahı test yaptım öğlene adet oldum:)
evet kendisi dinkültürü öğretmenidir:)şimdi sen benim kim oldumu annadın mı yazamıyorum da buraya.
sanki senin msn vardı bende gibi geliyo:)
öle diyorsun da cnm bak bnm son adet tarihimin ilk günü 21 şubattı ve ben şubat sonu mart ayı başı o kadar zor günler gecirdim ki
biraz duygusal yoğunluk da yaşıyor olabi,lirsin
çok uyku üşengeclik filan var mı peki
geçan ay benım de 6 gun gecıkmıstı ama zaten hiç şüphem yoktu kornuyorduk çnk ,ama burdakı kızların istekleri sonucu test yapmıstım,yaman bana çok şaşırıyordu nasıl test yapmıosun dieakannehir
üşengeçlik zaten hep var bende :roflol:
duygusal yoğunluk dersen o da hiç bırakmaz peşimi sağolsun
uykuda şimdi yatsam uyurum ama ben hep böyleyıma.s
üşengeçlik zaten hep var bende :roflol:
duygusal yoğunluk dersen o da hiç bırakmaz peşimi sağolsun
uykuda şimdi yatsam uyurum ama ben hep böyleyıma.s
bilmece gibi konuşmasana kız
dur tahmin edeyim mevlana hayranı birisi mi yoksa
bilmece gibi konuşmasana kız
dur tahmin edeyim mevlana hayranı birisi mi yoksa
o bende de var.mesela dün başladım cam silmeye hala bitmedi:roflol:
beni de mavlana sözleri de hep teselli eder
çok seviyorum mevlana yı
benim de hiç umudum yoktu yani korunuyoduk ama hiç bu kadar gecikmemişti.bu arada topici açan ark la aynı günlerde evlendik biz.candy ile yani.onun bebişi var şimdi sanırım bi kaç aylık olcak
kaydirigubbakcemile3
yok canım ben başladığım işi bitirmeden hayatta içim rahat etmez ev işlerinde özellikle
bu huyuma çok sinir oluyorum sabah bir baslarım işe güce evdeyken yatana kadar bitiririm o da bitsin bu da bitsin
ben gezmeye çok üşenirim mesela kuaföre gideceğim yada bir arkadasıma ,sinema vs gbi etkınlıklerde acayip üşenirim.bi yanım çık git der bi yanım otur.
senin şimdi reg mi gecikti?
beni de mavlana sözleri de hep teselli eder
çok seviyorum mevlana yı
Ven har da gÜzel İsİm anlamı neydİ.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?