Ececim yazını bende okudum çok güzel ve anlamlı çok beğendim arada burayada yaz bizde faydalanalım...
özlemcim belirtilerin gebeliğe uyuyor inşallah hamilesindir ne kadar kaldı regline kan testi yaptırsana hayırlı haberlerini bekliyoruz...
Hannemcim benim bulantılar bi ara hafifledi oh be artık rahatım dedim yine başladı şu bi kaç gündür mide yanmasıda var aşerme desen oda var bel ağrısı ve baş ağrısıda yeni başladı anlıcan ben hamileliğim boyunca herhalde çekicem bu ağrıları sende doktordan hayırlı haberlerle gel inş bebişlerede kendinede dikkat et..
iyi akşamlar bat nasılsın
hala bulantıların devam ediyormu ya
ben bugün çok iyiyim çok şükür istediğim herşeyi yiyebildim ama iki hafta kadar ben de cektim hiç iş yapamadım
bakalım yarın Allah kerim
kaçıncı haftadasın
bnkmki7+1
ama ben bugün hariç ben de yasadım inş. Bundan sonra yasamam
sen de hiç bir işe el süremiyorsun değil mi evişi yapmak filan
ben öleyim de
valla ben haftada bir kez evi süpürüp silerim toz alırım banyoyu yıkarım elimden gelenler bu fazla bişey yapamıyorum eşimin işi çok ağır olduğu için ona yaptırmaya kıyamıyorum..
Sen kalp atışlarını duydunmu canım..
Merhaba arkadaşlar sizlere bir şey sormak istiyorum,Benim sanırım 2mayısta adetim olacak geçen ay da 1 nisan da olmuştu, yani düzenli, ben 2 mayıs regl dönemimden hemen sonra gebelik düşünüyorum. 3 ay önce folik asit b12 vs testler herbirini yaptırdım ve başladım hala da folik asite devam ediyorum. yani anlayacağınız 10-15 gün sonra ilk defa denyeceğiz adetim biter bitmez. umarım ilk denemede olur biz birazsa burcunu ayarlamaya çalıştık. Allahım nasip ederse,
Ben şubat 20 öncesi doğum yapmak istiyorum bu tarihlere göre olur mu?
Ayrıca ovülasyon testleri almalı mıyım hangi marka iyi ve işe yarıyor mu?
valla ben haftada bir kez evi süpürüp silerim toz alırım banyoyu yıkarım elimden gelenler bu fazla bişey yapamıyorum eşimin işi çok ağır olduğu için ona yaptırmaya kıyamıyorum..
Sen kalp atışlarını duydunmu canım..
evt duydum bebişimin 4mm cikmiş henüz insan bakmaya korkuyor ya küçücük varlığın pıtpıt atışını gördükçe
Merhaba arkadaşlar sizlere bir şey sormak istiyorum,Benim sanırım 2mayısta adetim olacak geçen ay da 1 nisan da olmuştu, yani düzenli, ben 2 mayıs regl dönemimden hemen sonra gebelik düşünüyorum. 3 ay önce folik asit b12 vs testler herbirini yaptırdım ve başladım hala da folik asite devam ediyorum. yani anlayacağınız 10-15 gün sonra ilk defa denyeceğiz adetim biter bitmez. umarım ilk denemede olur biz birazsa burcunu ayarlamaya çalıştık. Allahım nasip ederse,
Ben şubat 20 öncesi doğum yapmak istiyorum bu tarihlere göre olur mu?
Ayrıca ovülasyon testleri almalı mıyım hangi marka iyi ve işe yarıyor mu?
bat cim şimdi hatırladım sana cok öenmli bir tavsiyem bnm bulantım da coktu ama sabah kahvaltıdan önce bir iki avuç beyaz leblebi yedim o kadar rahatlatıyor ki hemen farkediyor
arada maden suyu içiyorum günde 2 şişe
sağol canım denicem ama maden sularıyla hiç aram yoktur meyve sularını bile içmem sevmiyorum bu ara canım kola içmek istiyor bazen içiyorum senin yemediğin şeyler varmı yada yasak olupta yediğin..
kızlar bu JAYA nerde ya çok merak ettim kesin doğurdu bence
yemediklerimden başlayayım
çikolata kek bisküvi ama iyiki diyorum bazen besleyicliği yok bak havuç da yiyemiyorum turşu kokusu bile rahatsız ediyor
yasak olan çokfazla miktarda çay az olabilir ama çay,kahve,kola da yasak
kola isitoyrsa canın gazı kaçmış içebilirsin bnm cnm onu cekmiyor
yasak olup da yediğim şunda yok cnm
peki senn varmı yiyemedğin neler yasak edildi sana
ama beyaz leblebi muhakka dene inan bnmki de agır üç gündür yiyorum bugün çok şükür hiç olmadı nerdeyse
Öncelikle cevaplarınız için çok teşekkür ederim, Kova burcu insanını ne koç burcu insanını çok severim ...:))
İnşallah ilk deneme de olur ben çabuk psikoza bağlayanlardanım da aslında heyecan da çok fazla şimdiden bir şey yokken denememişken böyleyim denedikten sonra bekleme aşamasını düşünemiyorum.
testi de bakalım düşünüyorum aslında tahmin ediyorum yumurtlama zamanımı ama daha kesine yaklaşsın diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?