Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

iyi akşamlar bat nasılsın
hala bulantıların devam ediyormu ya

ben bugün çok iyiyim çok şükür istediğim herşeyi yiyebildim ama iki hafta kadar ben de cektim hiç iş yapamadım
bakalım yarın Allah kerim
kaçıncı haftadasın

ben bugün çok iyiyim çok şükür istediğim herşeyi yiyebildim ama iki hafta kadar ben de cektim hiç iş yapamadım
bakalım yarın Allah kerim
kaçıncı haftadasın

İNŞALLAH HİÇ ÇEKMEZSİN YA İNSANIN HAYATINI FENA ETYKİLİYO BENİM HİÇ KEYFİM OLMUYO BULANTIM OLDUĞU ZAMAN İNŞ GECER EN KISA ZAMANDA SENDE HİÇ YAŞAMAZSIN BENİM 13+4GÜNLÜK CANIM SENİN KAÇ HAFTALIK..

bnkmki7+1
ama ben bugün hariç ben de yasadım inş. bundan sonra yasamam
sen de hiç bir işe el süremiyorsun değil mi evişi yapmak filan
ben öleyim de

bnkmki7+1
ama ben bugün hariç ben de yasadım inş. Bundan sonra yasamam
sen de hiç bir işe el süremiyorsun değil mi evişi yapmak filan
ben öleyim de

valla ben haftada bir kez evi süpürüp silerim toz alırım banyoyu yıkarım elimden gelenler bu fazla bişey yapamıyorum eşimin işi çok ağır olduğu için ona yaptırmaya kıyamıyorum..
Sen kalp atışlarını duydunmu canım..

evt duydum bebişimin 4mm cikmiş henüz insan bakmaya korkuyor ya küçücük varlığın pıtpıt atışını gördükçe

Merhaba arkadaşlar sizlere bir şey sormak istiyorum,Benim sanırım 2mayısta adetim olacak geçen ay da 1 nisan da olmuştu, yani düzenli, ben 2 mayıs regl dönemimden hemen sonra gebelik düşünüyorum. 3 ay önce folik asit b12 vs testler herbirini yaptırdım ve başladım hala da folik asite devam ediyorum. yani anlayacağınız 10-15 gün sonra ilk defa denyeceğiz adetim biter bitmez. umarım ilk denemede olur biz birazsa burcunu ayarlamaya çalıştık. Allahım nasip ederse,

Ben şubat 20 öncesi doğum yapmak istiyorum bu tarihlere göre olur mu?

Ayrıca ovülasyon testleri almalı mıyım hangi marka iyi ve işe yarıyor mu?

olur cnm hayırlısıyla yalnız herşey planlı olamaybilir ona hazrılıklı ol
mesela kimi hemen hamile kalır kimi de 3 4 ay filan bekler
ben ovulasyon testi almadım cnm

bat cim şimdi hatırladım sana cok öenmli bir tavsiyem bnm bulantım da coktu ama sabah kahvaltıdan önce bir iki avuç beyaz leblebi yedim o kadar rahatlatıyor ki hemen farkediyor
arada maden suyu içiyorum günde 2 şişe

evt duydum bebişimin 4mm cikmiş henüz insan bakmaya korkuyor ya küçücük varlığın pıtpıt atışını gördükçe

seni anlıyorum canıom bende kalp atışını duyana kadar çok korku içinde yaşadım çünküil gebeliğimde bebğimin kalp atışını duyamadan düşük yaptım bundada test yapmayı beklerken kaza geçirdim yine düşecek diye çok korktum ama rabbim bana bağışladı yavrumu şimdi çok şükür 3.5 ayımızı dolduraucaz darısı sana ...

hoşgelsin ebru eğerilk denemede tutturup hamile kalırsan ve düzenli adet oluyorsan 3 mayıs bir sonraki adetin o günden hesapladım doğumun 7 şubata denk geliyo ama anlamadığım neden burca göre deneme yapıyorsunuz ki..
ovulasyon konusunda ben kullanmadım ama kullanan arkadaşlar var ve çok memnun oldukalrını söylüyolardı istersen al ama marka bilmiyorum...

sağol canım denicem ama maden sularıyla hiç aram yoktur meyve sularını bile içmem sevmiyorum bu ara canım kola içmek istiyor bazen içiyorum senin yemediğin şeyler varmı yada yasak olupta yediğin..

sağol canım denicem ama maden sularıyla hiç aram yoktur meyve sularını bile içmem sevmiyorum bu ara canım kola içmek istiyor bazen içiyorum senin yemediğin şeyler varmı yada yasak olupta yediğin..

yemediklerimden başlayayım
çikolata kek bisküvi ama iyiki diyorum bazen besleyicliği yok bak havuç da yiyemiyorum turşu kokusu bile rahatsız ediyor
yasak olan çokfazla miktarda çay az olabilir ama çay,kahve,kola da yasak
kola isitoyrsa canın gazı kaçmış içebilirsin bnm cnm onu cekmiyor
yasak olup da yediğim şunda yok cnm
peki senn varmı yiyemedğin neler yasak edildi sana
ama beyaz leblebi muhakka dene inan bnmki de agır üç gündür yiyorum bugün çok şükür hiç olmadı nerdeyse

Öncelikle cevaplarınız için çok teşekkür ederim, Kova burcu insanını ne koç burcu insanını çok severim ...:))

İnşallah ilk deneme de olur ben çabuk psikoza bağlayanlardanım da aslında heyecan da çok fazla şimdiden bir şey yokken denememişken böyleyim denedikten sonra bekleme aşamasını düşünemiyorum.

testi de bakalım düşünüyorum aslında tahmin ediyorum yumurtlama zamanımı ama daha kesine yaklaşsın diye

merhabalar ben de geldim:))
kızlar duramadım bugün test yaptım(idrar testi) negatif çıktı tabi,erken yaptım biraz.adetime daha 5 gün var,sizce bu teste güvenmeli miyim,yoksa yine de bi ihtimal var mıdır?

kızlar bu JAYA nerde ya çok merak ettim kesin doğurdu bence

canım hoşgeldin nasılsın jayayı gerçekten bende merak ediyorum ama evdeyken pcye oturmaya üşeniyorum demişti bikere o sebebten girmiyor galiba...

valla ben faydaları olan hiç bişeyi yemiyorum sebze çok yemem süt aklıma geldikçe ceviz balık hele balıktan tiksiniyorum doktorum bana yasak koymadı ama çevremden maydonozu yeme diyolar zaten hiç sevmem düşüğe neden oluyomuş sabahları bir bardak açık çayt içerim kola arada kavhe içmem çiğ köfte severim ama tadı çok acı olduğundan yemiyorum bebeğe bi zararı olur diye bi ara domatese dadandım artık yemekten içim dışım domates olmuştu nerdeyse şimdi eriğe dadandım tatlıyı çok sevmeme rağmen hiç yemek istemiyorum ekşi şeyleri canım istiyor sende varmı aşerme ...

canım bak sana bi tavsiye neyi kınarsan yadırgarsan başına gelir bence burçlara takılma tabi bu benim fikrim ama bazı kadınlar hemen hamile kalmak istiyor ama kalamıyor ama kimiside daha ilk ilişkide hamile kalabiliyor inş sende ilk denemende hamiel kalırsın eli ayağı düzgün olsunda burcu önemli değil bence ...

aşerme var cnm olmaz mı
dediğin gibi yeşil erik bnm kayınvalide yeşil soğgan göndermiş sağolsun ekmek rasaı bir iyi gidiyor tuzla
dondurma tavuk çilek bunlara aserdim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…