merhabalar ben de geldim:))
kızlar duramadım bugün test yaptım(idrar testi) negatif çıktı tabi,erken yaptım biraz.adetime daha 5 gün var,sizce bu teste güvenmeli miyim,yoksa yine de bi ihtimal var mıdır?
kızlar ben geldımmmm
merhabalar ben de geldim:))
kızlar duramadım bugün test yaptım(idrar testi) negatif çıktı tabi,erken yaptım biraz.adetime daha 5 gün var,sizce bu teste güvenmeli miyim,yoksa yine de bi ihtimal var mıdır?
aşerme var cnm olmaz mı
dediğin gibi yeşil erik bnm kayınvalide yeşil soğgan göndermiş sağolsun ekmek rasaı bir iyi gidiyor tuzla
dondurma tavuk çilek bunlara aserdim ben
hoşbulduk teolog
kızlar kocalarınız nerde bakımm
hoşgeldin ececim..
esra sende hoşgeldin daha adetine 5 gün varmış acele etmişsin biraz testi dikkate alma adetin geçsin öyle yaparsın bi daha yada en kesin çözüm kan testi yaptırırsın...
hoşbulduk batcım
benım koca ıle aram hala limoni daha gelmedi eve ,
ben adetime üç gün kala yaptım negatif cıktı ve adetim gecikti cok şükür hamiş mişim o yüzden ona aldanma derim
batcim sen kilo aldınmı hiç
hoşbulduk batcım
benım koca ıle aram hala limoni daha gelmedi eve ,
düzelir eceezgicim üzülme gecen ay bizde çok kötü durumdaydık yeni yeni arayı düzelttik
sizin de düzelir inş.
3 gundur eve yatmaya gelıyor sadece
eve geç gelmesı ne demek aklım almıyor
düzelmesi için ben adım attım ama o hep geride
hep o gelır ozur dılerdı sarılırdı bu sefer 3 gun oldu gormedım yzuunu
canım ben 68 kilo ile hamile kaldım üçkilo vermiştim başlarda şimdi yine hamile kaldığım kilodayım doktorumun tartısına göre ama bugün tartıldım 67 kiloyum valla bende anlamadım kilomu alıyorum yoksa veriyomuyum karışık yani galiba en iyisi doktorumun takip ettiği seni sormucam senin daha çok yeni..
canım ya ne geçti aranızda böyle hala küssünüz birinizden biri adım atmıyormusunuz valla ben kocamla bu kadar küs duramam aynı gün barışırız gerçi bizim evlendiğimizden beri iki büyük tartışmamız oldu onun dışında ufak tefek ama küsmeyiz...
cnm ne oldugunu sormuycam ama emimin çözülmeyecek bir mesele değildir
demekki o da kendince çok kırılmış gururu incinmiştir kendince daha da adım atmanı istiyordur o:)
düzelir eceezgicim üzülme gecen ay bizde çok kötü durumdaydık yeni yeni arayı düzelttik
sizin de düzelir inş.
biz eşimin ailesi yuzunden ılk evlendıımızde cok olaylar yasadık.eşim de onlara fırsat verdı saolsun.neyse onlar geldı gectı ancak eşim onun hosuna gtmeyen bırsey dememe yanı onuun karrsı fıkrınde oldugum bır konuya tahammul edemıo cabuk sınırlenıo.bu son tartısmamızda cok kırıcı konustu bana karşı.çok kırıldım ben bı adım attım snr o çekti kendını snr o salıbgunu iş yerıme tel actı merak ettım senı dedı.ama okadar kırıcı konustukı anlatamam ben de bişi demedım normal konustum.dun de maıl yollamıs iş maılıme bız gun ıcınde hep yazsırdık kavga ettiğimiz zaman ölecek gbı oluyorum yazmış hepsi bu.3 gundur ben uyudugumda gelmıs oluyor sabah da o uyurken ben evden cıkıom böle işte.aramzda buyutecek bır konu gecmedı normal konusma esnasında hiddetlendi.
biz eşimin ailesi yuzunden ılk evlendıımızde cok olaylar yasadık.eşim de onlara fırsat verdı saolsun.neyse onlar geldı gectı ancak eşim onun hosuna gtmeyen bırsey dememe yanı onuun karrsı fıkrınde oldugum bır konuya tahammul edemıo cabuk sınırlenıo.bu son tartısmamızda cok kırıcı konustu bana karşı.çok kırıldım ben bı adım attım snr o çekti kendını snr o salıbgunu iş yerıme tel actı merak ettım senı dedı.ama okadar kırıcı konustukı anlatamam ben de bişi demedım normal konustum.dun de maıl yollamıs iş maılıme bız gun ıcınde hep yazsırdık kavga ettiğimiz zaman ölecek gbı oluyorum yazmış hepsi bu.3 gundur ben uyudugumda gelmıs oluyor sabah da o uyurken ben evden cıkıom böle işte.aramzda buyutecek bır konu gecmedı normal konusma esnasında hiddetlendi.
aa ne güzel bak kavga ettiğimizde ölecek gibi oluyorum demiş
demekki çok üzülüyor bir erkek bunu kolqay kolay diyemez diyemediği için zaten mail atmış
onun canı başka şeylere de sıkılıyordur belki ailesine ses cıkaramadığı için canı sıkkındır sen de konuşunca üzerine gidilmiş gibi hissedebilir bunaldıgı için aşırı tepki veriyordur cnm
aaa sağolun kızlar yaa,umudumu kesmeyim o zaman.bu ay daha ilk benim,pek bilmiyorum ne zaman yapılır test.peki ilişkiden ne kadar sonra kan testi yapılabilir sizce?o daha hassastır daha erken vermesi lazım sonucu:))
sizneden kötuydunuzözel mi çok
evet dedı ama canım kırıyor da çok kızınca nasıl olucak bu
normalde süreklı senı sevıyorum der baa sorar benı ne kadar sevıosun der
çocuk gbi sıkarak vurarak sever beni:))))
ama şimdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?