Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

evet bbenım de hosuma gtmedı bu durum ama sesımı cıkarmıyorum
yok ben asla konusmam o düzletsin durumu benden bukadar yoruldum artık

merhabalar..bende 10 aylık evliyim ama maalesef daha 2-3 haftadır tam bi ilişkiye girebiliyoruz.vajinusmus vardı bende..herşeyi zamana bırakmak gerekiyormuş insan ancak anlıyor.çok şükür ki atlattık bu rahatsızlığı.şimdide gözümüz bebişlerde hayırlısı

canım ilişkiden ne kadar sonra kan testi olur onu bilmem ama adetine üç kala tet sonuç veriyomuş ama sen bence adet gününde yaptır ben öyle yapmıştım biraz mecburi oldu ama oldu sonuçta..

sağol batcım,demek ki en mantıklısı adeti beklemek,ben de öyle yaparım artık.

geçmiş olsun reyyann,hayırlısı olsun hakkınızda inşallah istediğin zaman olur bebeğin

canım kızma ama eşin bira düşüncesizlik etmiş bak artık bebek yold birikim yapmak lazım bende eşime bazen çok kızıyorum elektronik eşyalara çok meraklı ve aklına koyduğunuda yapar hiç dinlemez maddi durumumuzun durumunu...

kendide sonradan kabul etti zaten ama be baya içimdekilerini döktüm ona ikimizinde o arada sinirleri çok yıprandı şimdi iş bakıyor
bir iş bulmuştu onlarda mafya bağlantısı filan oldugunu öğrenince kalsın dedik
bakalım hayırlısı pazartesi bir görüşmesi daha var

anladım cnm senın durum da sınır bozucuymuş
ya bu erkekler bukadar neden aılelerıne düşkün oluyor anlamadım
ama en azından bak bunları konusabılmıssınız sanslı say kendını bız ıste böle durumları konusamıoz kavga edıoz direk.eşim sinir oluyor aılesı ıle ılgılı bısı dedıgımde
benımkı de ben cok yoruluom dıe bana ısten cık dıo ama cıksam nasıl gecınecez bılmıom
allahım ıns esıne de ıı bır ıs nasip eder tatlım

evet bbenım de hosuma gtmedı bu durum ama sesımı cıkarmıyorum
yok ben asla konusmam o düzletsin durumu benden bukadar yoruldum artık

canım ama eşinde adım atmazsa böyle nereye kadar sürecek nasıl dayanıyorsun bak büyüklük sende kalsın erkekler büyümemiş çocuk gibiler kadınlardır onları çekip çeviren çok uzatmayın bak eşini kaybetmekte var allah korusun dışarda o kadar yamyam kadın varki kocanı kazan sen at adımı..

canım ya geçmiş olsun nasıl bi hastalıktır bu vajinusmus neyse şimdi doya doya yaşa evliliğini kocana doy bence biraz...

sağol batcım,demek ki en mantıklısı adeti beklemek,ben de öyle yaparım artık.

evet canım gününü beklemek en mantıklısı çünkü öncede yapınca üzülüyorsun umudun kırılıyor..

sağolasın cnm
ama ben sonuna kadar haklıyım kendi de bu durmun farkında oldugu için sesini cıkaramıyor önceden olsa ne mümkün sen bnm ailemi sevmiyorsun çok görüyorsun bikaç kuruşu onlar beni okuttu etti filan sanırım biraz işsiz oldugu için bana cvp veremiyor
ben de savunuyorum kendimi valla balayına bile gitmedik 20 gün ailesinin yanına kaldık söz de vermişti seneye diye erteledi tabi ben şimdiden diyorum sakın bebeği filan hamileliğ bahane etme ben gitmek isitoyum sözüm var diyorum
inan bnm istediklerim değil ailesinin istekleri hep önpladaydı
bu ay da dedim 23 nisan için alışveriş yapıcam tmm dedi
ban tavır yapmaya hakkı yok zaten
ama sakın işten cıkma
eşim binpişman şimdi

canım inş en kısa zamnada düzgün biiş bulur eşin karşılıklı konuşup uzlaşmanız çük güzel umarım hep öyle devam eder..

inşallah gıdersınız tatlım kısa zamanda
zor dımı evlılık kadınlar için daha da zor

inşallah gıdersınız tatlım kısa zamanda
zor dımı evlılık kadınlar için daha da zor

inş. cnm ben öle dediğimde canı cok sıkıldı ama suratını asarak tmm dedi ama anlayışlı davranmayacağım inan fedakarlık yapıyorsun ama görünmüyor
ben de baya dolmuştum gecen ay eşim hatta 2 gün ayrı bile yattı soğuk odada sobayı yakmaya bile üşenmiş hasta olmuş yemek bile yemedi
artık tatlıdille ve güleryüzle güzelsözle adımı ben attım
yeni yeni düzeldi
ama dediğim gibi bizim borçlarımız dururken ailesine yarıdm etmesi çok canımı sıkmıştı
hatta ocak ayında sırf 200 liramız faize gitti

sıkmaz mı canım ya sıkar tabi evlendıkten srn ınsan once kendı kurdugu aıleyı düşünmeli.bu erkekler olgunlasamıyorm udur nedir
kimin içini deşsek bır sorun yasatıyor kocası yaaa.
ben de gunde 11 saat cakısan bır kuruusnu bıle kendıne ayırmayan bırı olarak eşimin kırıcı kelımelerını haketmıyorum.olaya ben de mudahele etmeyeceğim ilk defa.bu sefer kendını ııce haklı goruyor bana pişman oldun dımı gbı laf falan eder ııce sınırlenırm

[

anasının evıne gıdıodur o emınım kavga edınce solugu orda alır hep
dayanamıyorum ama o da en ufak kavgada bana hep bunları yasatıo solemekten guzellıkle bıktım artık dıyorum bak kavga da etsek bunu bunu yapma
yok yıne aynı selerı sankı hıc solememsım gbı yapıo[/QUOTE]

canım ne diyeyim bilmiyorumki ama eşinin ailesine yansıtması hiç doğru bi davranıl değil ne yaşanıyosa sizin aranızda kalmalı benim eşim hiç sevmez öyle aramızda kalsın ister ama bazen yansıtıyoruz yüz ifademizden anlıyorlar..

bak diyorsun ya 11 saat çalışıyrum kuruşu bile kendime ayırmıyorum
yani fedakarlık yapıyorsun değilmi
ben hiç bencil değil cok verici bir insandım ama artık bencil oldum valla çok değiştim düünde takılan paraları ailesine verdi ama inaın bnm ailem sadece 250 lira aldı onu da bn verdim anneme zorla
öncesinden eşime diyorum ben şunu almak istiyorum diye
tmm diyor
bnmki de cok pişamn oldugunu söledi keşke Allah nasip etmeseydi filan
çok laf işittim ama kredi kartı ekstrelerini fazladan ödenen faizleri faturaları görünce dize geldi
inan senn eşin de dize gelecektir
biz bir ayda anca anlaşabildik

canım ne diyeyim bilmiyorumki ama eşinin ailesine yansıtması hiç doğru bi davranıl değil ne yaşanıyosa sizin aranızda kalmalı benim eşim hiç sevmez öyle aramızda kalsın ister ama bazen yansıtıyoruz yüz ifademizden anlıyorlar..[/QUOTE]

ben de hiçsevmem hersey dört duvar arsında kalmalı eşime bunu da cok anlattım dedım bız ii oluruz onlar bizi hala kötü bilir dedim .sen bi hısımla benı sıkayet edersın sen kocamsın unutursun ama onlar kinlenır dedım her ıkımızın aılesı ıcın de ama nafile
annesipışpışlayıp iice gururunu oksuyordur oğlunun şimdi

sanmıyorum geleceğini gelse 4 sene gectı gelırdı
bızım de kaynanam tum takılar alıd hem de bız balayındayme aradı ıstedı yuzsuz
kaynanam hala dert yanar şunum yok bunum yok paramız yok .belkı fazladan kazansa benımkı de verır bılmem.
yapıyorum tabı ben bayan olarak çalsımak zorunda değilim.eşim deçalısma cok yoruluyorsun der hep ama ben bu yuku onun omuzlarına atamam evımız kıra yanı daha.ama anlıyor mu anlamıyor mu okadar ii olan kocam kavga edınce neden değişiyor bılmem

demekki yapısı öle eşinin
bir ara sen eşinle arayı düzeltmey bak
düzelltikten sonra eşine rica edersin aranızdaki sorunları annesine anlatmamasına dair hani kendi aramızda cözelim filan
öteki türlü ailen beni kötü bilir filan desen olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…