Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

kaçkere söyledım evet canım haklıısın yansıtmamam gerek dıyor snr yıne yansıtıyor
ailen benı kotu bılır desem yyaaa öyle mı benım aılem hep kötü düşüncelermı sahıp der:)kaydirigubbakcemile

yaa her insanın zayıf noktası vardır demekki eşin de böle bak sakinken yaptığının yanlış oldugunun farkında ama kızgınken hakim olamıyor duygularına demek
o yüzden ece cim bu durumu kabuullenmen grekecek sanırım ama sakinken diyebilirsin ailem hakkımda yanlış düşünür sen onlara sölersen diye

ben de hiçsevmem hersey dört duvar arsında kalmalı eşime bunu da cok anlattım dedım bız ii oluruz onlar bizi hala kötü bilir dedim .sen bi hısımla benı sıkayet edersın sen kocamsın unutursun ama onlar kinlenır dedım her ıkımızın aılesı ıcın de ama nafile
annesipışpışlayıp iice gururunu oksuyordur oğlunun şimdi[/QUOTE]

ya canım çok haklısın yarın bi gün kocanın bu davranışını kaynanan koz olarak kullabilir siz iyiken onlar ara bozmaya çalışabilir eşin neden bunları anlamak istemiyor anlamıyorum senin eşin sabir fikirlimi ece onu çıkarttım yazılarından...

işte sakınken sölediğim birşeyı sinir anında kusuyor bana.:))))

bilmiyorum ne gerekecek ama desteğin için çok teşekkürler canım

allah hepimize güzel gunler nasip etsin canım

çok uykum geldı yatacağım ben

sizde kendınıze ii bakın opuyorumnanaktan

ya canım çok haklısın yarın bi gün kocanın bu davranışını kaynanan koz olarak kullabilir siz iyiken onlar ara bozmaya çalışabilir eşin neden bunları anlamak istemiyor anlamıyorum senin eşin sabir fikirlimi ece onu çıkarttım yazılarından...[/QUOTE]

ben sabit fikirli değil de zayıf noktası heralde diye düşündüm kayınvalidesi de bu durmu kullanmıyor tabi
cünkü sakinken yaptıgının hata oldugunun farkında ama kızgınken duygularına yenik düşüyor diye düşündüm

bnm ki de kızgınken der ama nişanlıyken demişti bana ben sinirliyken agzımdan cıkan lafları bilmem kendimi kaybederim bu durumda sen sus ben sakinleşince kendini savunursun diye
o yüzden biraz eşini eşime benzettim
inan bazen öle şeyler diyorki kulaklarımı tıkıyorum sakinleşince konuşuyorum
neyse sana iyi uykular

[

ben sabit fikirli değil de zayıf noktası heralde diye düşündüm kayınvalidesi de bu durmu kullanmıyor tabi
cünkü sakinken yaptıgının hata oldugunun farkında ama kızgınken duygularına yenik düşüyor diye düşündüm[/QUOTE]

evet oda olabilir demekki sinirliyken kendien hakim olamıyor doğruı diyosun teolog eee sen bieğitimcisin benden daha iyi anlarsın bu işleri...

ya canım çok haklısın yarın bi gün kocanın bu davranışını kaynanan koz olarak kullabilir siz iyiken onlar ara bozmaya çalışabilir eşin neden bunları anlamak istemiyor anlamıyorum senin eşin sabir fikirlimi ece onu çıkarttım yazılarından...[/QUOTE]

anlamak ıstemıyor cunku kaynanam okadar ii davranıyor ki oğluna
biz sevgiliyken bır kere bıle aramaz sormazdı oğlunu evlendık gunde 2-3 kere arıo bazen deli oluyorum oğlum nasılsın oğlum nerdesın oğlum ne yedin sürekli tatlı dıilli konsuur kaynanam eşime.hala içine titrer.o bakımdan eşim annesine ya da aılesıne kötü bir tutum yakıstıramıyor.benım ıcım dısımmbırdır ne düşünsen sölerim kötuluk düşünmeden ama eşim çogu söyledıklerımden nem kaptıgı olur içten içe içinde tutar onu ve kavga anında yuzeye cıkarır:)
evet sabıt fıkırlı oluyor tartıstıhımızda konusamıyoruz zaten adam gbı konu kavgaya donuyor ve sonunda benı tebrık edıyor bu işi nasıl kavgaya tasıdın dıyekaydirigubbakcemileoysaki sinirlenip bagıran o oluyor

evet oda olabilir demekki sinirliyken kendien hakim olamıyor doğruı diyosun teolog eee sen bieğitimcisin benden daha iyi anlarsın bu işleri...[/QUOTE]

valla bat cim o kadar insanla karşılaştım o kadar laf işittim hakaret işittim afedersin o kadar kazık yedimki
eğitimcilikle alakası yok
tamamaen hayat 3 yıl ankarada tek başıma yaşadım ben üni den mezun olur olmaz
yalan dolan la o kadar karşılaştım ki
bir yıl antidepresan kullandım
yüzüme gülünüp de arkamdan konuşulanlar filan
artık herşey normal geliyor
olayları iyi analiz edebiliyorum

iyi geceler ece üzme kendini inşallah en kısa zamanda barışırsınız...

evet oda olabilir demekki sinirliyken kendien hakim olamıyor doğruı diyosun teolog eee sen bieğitimcisin benden daha iyi anlarsın bu işleri...[/QUOTE]

apartmanda herkes bıze cok özenır ne ii kocan var derler
bugune kadar benden bır bardak su ıstemıslıgı yoktur
yemeklerımı bırer bırer sıraya koyar lezzet sırasına elıne saglık der
ben camasır asarken sesı duyar kalkar yorulma dıe o da yardım eder
işte duyguları bırbırıne çok zıt ben buna çözüm bulmaya callsıyorum neden kavgada kabalasıyor kırıcı oluyor ve kestirip atabılıo

evet oda olabilir demekki sinirliyken kendien hakim olamıyor doğruı diyosun teolog eee sen bieğitimcisin benden daha iyi anlarsın bu işleri...

valla bat cim o kadar insanla karşılaştım o kadar laf işittim hakaret işittim afedersin o kadar kazık yedimki
olayları iyi analiz edebiliyorum[/QUOTE]

ben 10 yıl kullandım antidepresan-tatlicadiarzu-

TSKLERR CANIMMMMMMMMMMMMMMMMa.s.a.s.a.s.

ben 10 yıl kullandım antidepresan-tatlicadiarzu-[/QUOTE]

10 yıl mıbilmiyorumkismile

:sinifsinif: aynı şeyı benım kocam da demişti bana sen sus dıye ya da baska odaya gec dısarı cık falan dedı
oldu canım ben bagırayım o dısarı cıksın o sussun bıkerede
ben sıkıldım artık ona uymaktan
benımkı de cok kırıcı konusuyor canım snr özür diler bırdaha demıyeceğim der şaka yaptım der

ama kavga edınce bir güzel sankı o söz vermemsı gbı yıne söler

bu arada gözlerım kapanıo zor yazıyorum kızlarrr

ii gecelerrrrrr

ooooooooooo gece kuşları ne yapıyorsunuz bakayım:)eşler nerde benimki kurtlar vadisi izliyo biraz takılayım dediim:)

apartmanda herkes bıze cok özenır ne ii kocan var derler
bugune kadar benden bır bardak su ıstemıslıgı yoktur
yemeklerımı bırer bırer sıraya koyar lezzet sırasına elıne saglık der
ben camasır asarken sesı duyar kalkar yorulma dıe o da yardım eder
işte duyguları bırbırıne çok zıt ben buna çözüm bulmaya callsıyorum neden kavgada kabalasıyor kırıcı oluyor ve kestirip atabılıo[/QUOTE]

diyorum ya cnm zayıf noktası cokcok zor değişir

ben 10 yıl kullandım antidepresan-tatlicadiarzu-

10 yıl mıbilmiyorumkismile[/QUOTE]

10 yıl yaaaaa:))
şaşırdın değil mi
ünv ilk sınıfta bi başladı sıkıntıları öle devam edıo bazen iş bazen aile.bazen eş
sorunlar son bulmuyor hayatta ben bazen zorlanıyorum

anlamak ıstemıyor cunku kaynanam okadar ii davranıyor ki oğluna
biz sevgiliyken bır kere bıle aramaz sormazdı oğlunu evlendık gunde 2-3 kere arıo bazen deli oluyorum oğlum nasılsın oğlum nerdesın oğlum ne yedin sürekli tatlı dıilli konsuur kaynanam eşime.hala içine titrer.o bakımdan eşim annesine ya da aılesıne kötü bir tutum yakıstıramıyor.benım ıcım dısımmbırdır ne düşünsen sölerim kötuluk düşünmeden ama eşim çogu söyledıklerımden nem kaptıgı olur içten içe içinde tutar onu ve kavga anında yuzeye cıkarır:)
evet sabıt fıkırlı oluyor tartıstıhımızda konusamıyoruz zaten adam gbı konu kavgaya donuyor ve sonunda benı tebrık edıyor bu işi nasıl kavgaya tasıdın dıyekaydirigubbakcemileoysaki sinirlenip bagıran o oluyor[/QUOTE]

canım ya peki kaynanan sana karşı tutumu nasıl merak ettim oğlunu kıskanıyo olabilirmi sende bazı anneler oğullarını gelininnden kıskanırmış..

olayları iyi analiz edebiliyorum[/QUOTE]

valla bende çok darbe aldığım arkadaşım dostum dediğim insanlardan o zamanlar artık kendimde arıyodum hatayı benmi çok iyiyim insanlarmı çok kötü benmiçok safım yoksa insanlarmı çok akıllı diye sorup dururdum kendime ama artık sadece iki gerçek dostum var eşim ailem yetiyor bana dışardaki insanlara güvenmiyorum helede bu devirdeyken...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…