demekki yapısı öle eşinin
bir ara sen eşinle arayı düzeltmey bak
düzelltikten sonra eşine rica edersin aranızdaki sorunları annesine anlatmamasına dair hani kendi aramızda cözelim filan
öteki türlü ailen beni kötü bilir filan desen olurmu
kaçkere söyledım evet canım haklıısın yansıtmamam gerek dıyor snr yıne yansıtıyor
ailen benı kotu bılır desem yyaaa öyle mı benım aılem hep kötü düşüncelermı sahıp der:)kaydirigubbakcemile
canım ne diyeyim bilmiyorumki ama eşinin ailesine yansıtması hiç doğru bi davranıl değil ne yaşanıyosa sizin aranızda kalmalı benim eşim hiç sevmez öyle aramızda kalsın ister ama bazen yansıtıyoruz yüz ifademizden anlıyorlar..
yaa her insanın zayıf noktası vardır demekki eşin de böle bak sakinken yaptığının yanlış oldugunun farkında ama kızgınken hakim olamıyor duygularına demek
o yüzden ece cim bu durumu kabuullenmen grekecek sanırım ama sakinken diyebilirsin ailem hakkımda yanlış düşünür sen onlara sölersen diye
ben de hiçsevmem hersey dört duvar arsında kalmalı eşime bunu da cok anlattım dedım bız ii oluruz onlar bizi hala kötü bilir dedim .sen bi hısımla benı sıkayet edersın sen kocamsın unutursun ama onlar kinlenır dedım her ıkımızın aılesı ıcın de ama nafile
annesipışpışlayıp iice gururunu oksuyordur oğlunun şimdi
işte sakınken sölediğim birşeyı sinir anında kusuyor bana.:))))
bilmiyorum ne gerekecek ama desteğin için çok teşekkürler canım
allah hepimize güzel gunler nasip etsin canım
çok uykum geldı yatacağım ben
sizde kendınıze ii bakın opuyorumnanaktan
ya canım çok haklısın yarın bi gün kocanın bu davranışını kaynanan koz olarak kullabilir siz iyiken onlar ara bozmaya çalışabilir eşin neden bunları anlamak istemiyor anlamıyorum senin eşin sabir fikirlimi ece onu çıkarttım yazılarından...
ben de hiçsevmem hersey dört duvar arsında kalmalı eşime bunu da cok anlattım dedım bız ii oluruz onlar bizi hala kötü bilir dedim .sen bi hısımla benı sıkayet edersın sen kocamsın unutursun ama onlar kinlenır dedım her ıkımızın aılesı ıcın de ama nafile
annesipışpışlayıp iice gururunu oksuyordur oğlunun şimdi
[
ben sabit fikirli değil de zayıf noktası heralde diye düşündüm kayınvalidesi de bu durmu kullanmıyor tabi
cünkü sakinken yaptıgının hata oldugunun farkında ama kızgınken duygularına yenik düşüyor diye düşündüm
işte sakınken sölediğim birşeyı sinir anında kusuyor bana.:))))
bilmiyorum ne gerekecek ama desteğin için çok teşekkürler canım
allah hepimize güzel gunler nasip etsin canım
çok uykum geldı yatacağım ben
sizde kendınıze ii bakın opuyorumnanaktan
[
ben sabit fikirli değil de zayıf noktası heralde diye düşündüm kayınvalidesi de bu durmu kullanmıyor tabi
cünkü sakinken yaptıgının hata oldugunun farkında ama kızgınken duygularına yenik düşüyor diye düşündüm
evet oda olabilir demekki sinirliyken kendien hakim olamıyor doğruı diyosun teolog eee sen bieğitimcisin benden daha iyi anlarsın bu işleri...
forum yöneticileri bölümünden moderatörlere mesaj atıyorsun kullanmak istediğin ismi
ancak ;öncelikle bu sitede o nick in olup olmadığını kullanıcı listesi bölümünden kontrol etmelisin.eğer aynı nick var ise başka birşey bulup onu yollarsın
sln
valla bat cim o kadar insanla karşılaştım o kadar laf işittim hakaret işittim afedersin o kadar kazık yedimki
eğitimcilikle alakası yok
tamamaen hayat 3 yıl ankarada tek başıma yaşadım ben üni den mezun olur olmaz
yalan dolan la o kadar karşılaştım ki
bir yıl antidepresan kullandım
yüzüme gülünüp de arkamdan konuşulanlar filan
artık herşey normal geliyor
olayları iyi analiz edebiliyorum
bnm ki de kızgınken der ama nişanlıyken demişti bana ben sinirliyken agzımdan cıkan lafları bilmem kendimi kaybederim bu durumda sen sus ben sakinleşince kendini savunursun diye
o yüzden biraz eşini eşime benzettim
inan bazen öle şeyler diyorki kulaklarımı tıkıyorum sakinleşince konuşuyorum
neyse sana iyi uykular
evet oda olabilir demekki sinirliyken kendien hakim olamıyor doğruı diyosun teolog eee sen bieğitimcisin benden daha iyi anlarsın bu işleri...
ben 10 yıl kullandım antidepresan-tatlicadiarzu-
ya canım çok haklısın yarın bi gün kocanın bu davranışını kaynanan koz olarak kullabilir siz iyiken onlar ara bozmaya çalışabilir eşin neden bunları anlamak istemiyor anlamıyorum senin eşin sabir fikirlimi ece onu çıkarttım yazılarından...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?