oo süper canım yaaaa
ben de 50 kiloya düşmüşüm :teytey:
AYYYY HİÇ BEĞENMEDİM YARABBİM BU NE ÇİRKİNLİK kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
yağsız beslendiğim için yağdan yakıyorum sanırım inş. öyledir de daha çok işime gelir ...55 te bırakacağım ben inş. ama bir hafta daha diyete devam ... haftasonu istanbulda kaçırmıştımya ...eve geldim bir gaz bir şişkinlik yediklerim ağır geldi galiba...salı çarşamba tartılayım dedim şişlik inince ..tam gaz devam inş..
HEEEE bence de ..yüzüne bakılacak cinsten değil yaawww ..kim ise artık bu şahıs :roflol::roflol:
alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile
melek gbi salihayı da çıldırttı bu kız
sakin ol salihaaaakaydirigubbakcemile3
TAMAM CANIM SENİN HATRINA kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5
MAŞAALLAH RESİMLERE BAKTIM KIZ SEN ROBOTTAN DAHA GÜZELSİN MAŞAALLAH ALLAH NAZARLARDAN KORUSUN :teselli: :teselli: :teselli:
saol canım ama robottan daha güselsin demeseydin keşke ,şimdi kafana bir tokmak indirir vallakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol:
napıyonuz kızzzlllaaaaaaaaaaarrrrrrr
Napıyonuz kızzzlllaaaaaaaaaaarrrrrrr
hoşgeldin yaman sohbet ediyoruz buyur gel
iyiyizzz sen nasılsın hoşgeldin
geldim cnm geldim napıyonnn olumunekankayizsmile
alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile
TAMAM CANIM SENİN HATRINA kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5
MAŞAALLAH RESİMLERE BAKTIM KIZ SEN ROBOTTAN DAHA GÜZELSİN MAŞAALLAH ALLAH NAZARLARDAN KORUSUN :teselli: :teselli: :teselli:
saol canım ama robottan daha güselsin demeseydin keşke ,şimdi kafana bir tokmak indirir vallakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol:
KIZ ECE İSTERMİSİN SENDE HAMİLE OL :CüvCüv: :Saruboceq:
bu arada ece yakından foto çekme iri çıkıyorsun ..bir de senin boyun kaçç..benden daha kilolu gibi duruyorsun resimde ...uzaktan fotoların daha ii ona göre foto çek ...kocasına da sırnaşmış zilli
kendim için dedim onu ben niye kızdınki ..bir şeye benzemeyen benim ...kaydirigubbakcemile3
sana dedimmi sandın kaydirigubbakcemile3
benden güzel değil ama olsa da farketmez ..ben her zaman aklımda iddialıyım ..yemişim güzelliği ...akıl olmadıktan sonra güzellik neye yarar ..kaydirigubbakcemile3 cin gibiyim cin :roflol:
ayrıca ben daha güzelim bi kere kaydirigubbakcemile3:roflol:
gözlerim yeter be ..benden şirini varmı ulennn ..yeni resimlerime bakın bi ..şu bakışlara duruşa bak ..havamı yiyeyim :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?